• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Günaydın kızlar:KK200:
Dün hafif geçsin diye çorba içtim ve salata yedim
Sporumuda yapmıştım ama yok
Vallahi artık tartı mı bozuk demeye başladım
Illa ki eksi goreceksin, herkes bazen o sekilde takiliyor, ben de takiliyorum, motivasyonu dusurup kacamak yapma yeterli canim

Günaydın kızlar:KK200:
Dün hafif geçsin diye çorba içtim ve salata yedim
Sporumuda yapmıştım ama yok
Vallahi artık tartı mı bozuk demeye başladım
Bir gün çok yiyebilirsin hareketli olacağın bı gün olsun ama . yediklerini sağlıklı olsun şuanda daha fazla ye.takilmalarda kalori azaltmaktan fazla ise yario.dunku menumu gördün mı bilmiyorum, baya fazlaydı bugün kilo verdim yarın solicem ne kadar olduğunu :))

yok canım 30 yaşındayım ben :KK55: mezun olalı çok oldu ve istanbulda yaşıyorum
Ben de 30:) ama kendimi 25 hissediyorum:KK70:istanbul en sevdigim sehir:KK200:
Hepimiz başka başka şehirlerden. ayri hayatlari olan insanlariz.normalde karşilaşmamiz belki imkansiz ama şu sayfada bir araya geliyoruz.:KK200:

Aynen kuzum hepimizin tek bir ortak yonu var o da zayiflayip birer fistik olmak:-)

Bir gün çok yiyebilirsin hareketli olacağın bı gün olsun ama . yediklerini sağlıklı olsun şuanda daha fazla ye.takilmalarda kalori azaltmaktan fazla ise yario.dunku menumu gördün mı bilmiyorum, baya fazlaydı bugün kilo verdim yarın solicem ne kadar olduğunu :))
Bende artık kasmamayı düşünüyorum :KK14:

Aaa super bir haber bu ne kadar eksi olmussun supriz mi yapican bize:)

Aaa super bir haber bu ne kadar eksi olmussun supriz mi yapican bize:)
Canım yarın soyliyim tartı günümüz ama şunu söyleyebilirim sabah inanilmaz gobegimde inatçı yağlarım vardı mucize gibi dümdüz kalktım hemen olctum 1 cm gitmiş 63 olmuş :)))

Kizlar aksama esimin arkadasina davetliyiz off bugun hic olmadi hem de cigkofte yoguracakmis,dedim yarin olsa olmaz mi diye,eee yarin da referandim var olmazmis:KK43:

Canım yarın soyliyim tartı günümüz ama şunu söyleyebilirim sabah inanilmaz gobegimde inatçı yağlarım vardı mucize gibi dümdüz kalktım hemen olctum 1 cm gitmiş 63 olmuş :)))
Masallah kuzum ya sen bir kac haftaya kalmaz istedigin kiloya dusersin:)

Cnm kilo durunca 1 guncuk karaciğere sakın ol tatlım kıtlıkta deiliz mesajı vermek için yapılabilir tabiki abartmadan.normalde 1300 mı aliosun 1500 al ama tabi yasaklar gene yasak.ddengelemek için de bol hareketli oldugumuz bı gün bunu yapıyoruz.bir diğeri içinde lahana kabak maydonoz bilimum sebze olan sebze çorbası yemeklerin yanında yenebilir ödem atar.bende bu duraklama dönemi 1 ay sürdü denemediğim şey kalmadi.Hatta kilo aldığım dönemler oldu bunları yaparak aldığımı verdim en azından.belirtiyim hiç kaçamak yapmama rağmen kilo aldım sinirden aglicaktim artık.cok yıpratıcı olduğu için uzun uzun yazdım.insallah kimseninki durmaz patır patır gider

Etliyse sorun değil sadece şişkinlik yapar maalesef ,az yersin Cnm ya üzülme
Canim bizim buralarda etsiz yapilmiyor malesef:( cok az yerim eger baska bir seyler varsa sadece tadina bakarim.
Bu ay 53 olsamm yeter Cnm :)) ah şu kollarına bacaklarım inceldim de, çok komigim küçük bı alanda etli etli kollar bacaklar maşallah ver ver bitmio
Canim sen zaten suan 55 sin haydi haydi 53 olursun.

Cnm kilo durunca 1 guncuk karaciğere sakın ol tatlım kıtlıkta deiliz mesajı vermek için yapılabilir tabiki abartmadan.normalde 1300 mı aliosun 1500 al ama tabi yasaklar gene yasak.ddengelemek için de bol hareketli oldugumuz bı gün bunu yapıyoruz.bir diğeri içinde lahana kabak maydonoz bilimum sebze olan sebze çorbası yemeklerin yanında yenebilir ödem atar.bende bu duraklama dönemi 1 ay sürdü denemediğim şey kalmadi.Hatta kilo aldığım dönemler oldu bunları yaparak aldığımı verdim en azından.belirtiyim hiç kaçamak yapmama rağmen kilo aldım sinirden aglicaktim artık.cok yıpratıcı olduğu için uzun uzun yazdım.insallah kimseninki durmaz patır patır gider
Aynen canim guzel aciklamissin ben de bu hafta lahana corbasi yapicam bir kac gun detoks niyetine tuketirim.

Back
X