• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Moralini bozma. Yarın eksi çıkacaksin ona odaklan. Bazen tuzu fazla kaçırıyoruz. tuvalete gidiş saatlerimiz değişiyor. Suyu az içiyoruz. falan derken fazla çıkıyoruz ama önemli olan tarti günlerinde eksi çıkmak
Haklisin. Aslinda haftada en fazla 2 kere tartilmak lazim ama ben her sabah tartilmadan duramiyorum :)

Kızlar benim bitmek bilmeyen bir ödem problemim var
Hamileliğimde başladı
Vücudum genelde şis bunuda elimden anlıyorum
Bir sabah kalkıyorum inmiş bir sabah bakıyorum şiş ama genelde şiş
Tuzu da aramam hiç

Merhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim ? Okuduğum kadarıyla kilolardan kurtulup bebek isteyenler var. Doktorum 8 10 kilo ver dedi.Ben de sizdenim. İnisülin direncim var. Doktorum kolay kilo vermem için metacartin yani L-carnitin verdi aç karnıma içip bişeyler atıştırıp spora gidiyorum 2 gündür. 12 nisan dan düne kadar evde hareketler yaptım leslie 3 mil yaptım. 1 gün yürüyüş yaptım 1 saat. Dün de spora başladım . Bfit bilen vardır aranızda belki. Biçok şehirdr var. 3 aylık yazıldım 2 gündür gidiyorum. Sabahları . Saat 3 gibi de yürüyüşe çıkıcaz 1 saat. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın .

Son düzenleme:
Ay çok uzun olmuş ama çok heyecanlıyım. 15 kilo hedefim.
Sabah :
3 dilim kepekli ekmek
3 4 incecik dilim sucuk
4 5 dilim kaşar
2 kahv. Lık biber az domates az salatalık
2 küçük lokma beyaz peynir
1 bardak az şekerli sallama çay:KK66:
Öğlen atıştırması :
Spordan geldikten yarım saat kadar sonra
İncecik 1 dilim yeşil elma.
3 parça çikolata :KK43: dayanamadım.
Bol su içiyorum zaten.

Son düzenleme:
Ay çok uzun olmuş ama çok heyecanlıyım. 15 kilo hedefim.
Sabah :
3 dilim kepekli ekmek
3 4 incecik dilim sucuk
4 5 dilim kaşar
2 kahv. Lık biber az domates az salatalık
2 küçük lokma beyaz peynir
1 bardak az şekerli sallama çay:KK66:
Öğlen atıştırması :
Spordan geldikten yarım saat kadar sonra
İncecik 1 dilim yeşil elma.
3 parça çikolata :KK43: dayanamadım.
Bol su içiyorum zaten.
Öncelikle hoşgeldin Cnm boyun ve kilon kaç acaba.bide yanlış biliyor da olabilirim eğer öyleyse düzeltin beni,İnsülin direncin varsa kompleks olmayan şekerden tamamen uzak durman daha iyi olmaz mı.yani menunde gördüklerim şekerli çay ve çikolata.

Kızlar benim bitmek bilmeyen bir ödem problemim var
Hamileliğimde başladı
Vücudum genelde şis bunuda elimden anlıyorum
Bir sabah kalkıyorum inmiş bir sabah bakıyorum şiş ama genelde şiş
Tuzu da aramam hiç
Arada ödem atıcı çay, yada çorba yapabilirsin cnm.maydonoz lahana vs bunlar ödeme iyi gelio die biliorum.ama sürekli oluosa eğer bı doktora mı gitsen ki nedenini ogrenirsin

300 gr artı görünce moralim bozuldu, öğlen 1 kase yoğurt ve 1 salatalık yedim sadece. akşam da 1 yumurta ya da küçük parça et ve yoğurt yicem. kırmızı et tüketmek benim kilo vermemi çok yavaşlatıyor kızlar, sizde de aynı etki oluyor mu?

Hoş bulduk inşallah beraber verelim :) ne kadar süre de hedefledin.
15 kg için değil de ilk hedefim olan 59.9 için 9 mayıs olarak hedef koymuştum, kaç senedir 50leri göremedim çünkü ama daha 7 kg var 59.9a ve 9 mayısa 3 hafta kaldı, tutturamıcam yani hedefi :)) sen ne kadar süre için hedef koydun, kilo kaç?

Öncelikle hoşgeldin Cnm boyun ve kilon kaç acaba.bide yanlış biliyor da olabilirim eğer öyleyse düzeltin beni,İnsülin direncin varsa kompleks olmayan şekerden tamamen uzak durman daha iyi olmaz mı.yani menunde gördüklerim şekerli çay ve çikolata.
Hoş buldum.:) Evet çok doğru biliyosun .pco dan dolayı inisülin direncim var uzak durmam gerekiyor ama bi anda kesemiyorum çikolatayı. Normalde daha fazla yiyiyorum ama bu konuda dikkat etmeye çok özen göstericem. Çikolata dışında diğer tatlıları aramıyorum :)

ben bugünden itibaren 5-7 gün sırf protein almaya karar verdim dukan usulü beslenicem çünkü 67lerden bir türlü kurtulamadım, sebze olarak sadece salatalık ve domates yicem et yumurta ve yoğurt yanında. şu iki kiloyu verip 65leri görmem lazım ki 59a yakın hissedip gaza geliyim :))

Son düzenleme:
15 kg için değil de ilk hedefim olan 59.9 için 9 mayıs olarak hedef koymuştum, kaç senedir 50leri göremedim çünkü ama daha 7 kg var 59.9a ve 9 mayısa 3 hafta kaldı, tutturamıcam yani hedefi :)) sen ne kadar süre için hedef koydun, kilo kaç?[/QUOTE
3 ay için 15 kilo hedef koydum. Hatta 10 da olursa gayet memnun kalıcam :) boyum kısa çok zayıf çocuk gibi oluyorum. Yaş 26 .70 kilo ile başladım 55 6o hedefim.

Kızlar bu perşembeden düne kadar leslie 3 mil yaptım. Ve size tavsiyem var YouTube da sağlıklı hoca var. Onun önerdiği hareketler de çok güzel 3 tur yaparsınız ilk etapta 15 dk da gayet güzel oluyo vakti olmayanlara, olanlar da yapabilir. Göbek hareketlerini yapıyodum ben 12 dk da göbek eriten hareketler başlıklı videoyu inceleyin isterseniz. Hocayla beraber süreyi de ayarlıyolar video da.

kaçamak yapmadığın sürece verirsin bence, 15 kg 3 ayda verilebilecek bir kg. versek de kurtulsak bir an önce ya :)
İnşallah bi kaç dileğim arasında bu konu :)) ama pco var bende o çok zor kilo verdiriyo özellikle göbek bel bölgesi zaten sıkıntım benim. Arada kaçamak yaparım gibi :( hamur işinde. İnşallah fazla olmaz.

Yağ yqkı
ben bugünden itibaren 5-7 gün sırf protein almaya karar verdim dukan usulü beslenicem çünkü 67lerden bir türlü kurtulamadım, sebze olarak sadece salatalık ve domates yicem et yumurta ve yoğurt yanında. şu iki kiloyu verip 65leri görmem lazım ki 59a yakın hissedip gaza geliyim :))
Yağ yakıcı yoğurt kürü var . Zencefil zeedaçal ekliyosun 1 tatlı kaşığı. Ya da pulbiber ve sirke. onu yatmadan 1 saat önce yiyosun sanırım. Özellikle göbek bölgesini inceltiyor. Dene istersen :)

Yağ yqkı

Yağ yakıcı yoğurt kürü var . Zencefil zeedaçal ekliyosun 1 tatlı kaşığı. Ya da pulbiber ve sirke. onu yatmadan 1 saat önce yiyosun sanırım. Özellikle göbek bölgesini inceltiyor. Dene istersen :)

evde pulbiber ve elma sirkesi var. duymuştum yoğurt kürü diye bir şey, sen denedin mi? benim de sıkıntılı bölgem göbek ve yan yağlar. bacaklarım ince, o yüzden orantısız duruyor.

Back
X