• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

kızlar nerdesiniz gizli gizli pasta börek falan götürmüyosunuzdur inşallah :KK70:
Yakalandım, bugün bir yılı doldurduk ufak çapta bı kutlama yaptık işyerinde.ogle yemeğim etli taze fasulye.4 gibi 3 küçük kuru pasta, 2 baklava.aksam yemek yemicem.Yeter kendime geliorum. Bu akşam kursum var, 3 saat antrenman yapmış olurum.eve gidiince de pilates yapcam.

Yakalandım, bugün bir yılı doldurduk ufak çapta bı kutlama yaptık işyerinde.ogle yemeğim etli taze fasulye.4 gibi 3 küçük kuru pasta, 2 baklava.aksam yemek yemicem.Yeter kendime geliorum. Bu akşam kursum var, 3 saat antrenman yapmış olurum.eve gidiince de pilates yapcam.
afiyet olsun cnaım, bu aralar canım çok baklava çekiyordu :))

Bu gün forum sakin kalmiş gercekten ,diyete başlayali birbuçuk ay oluyo canimcok fena hamur işi istiyorr.ama yapamamm off buraya takilmasam eminim biraz esnetirdim
ben de ufak da olsa kaçamak yapardım muhtemelen, iyi oluyor burası motive açısından. benim de 1 buçuk ay oldu diyete başlayalı, toplamda kaç kg verdin?

ben de ufak da olsa kaçamak yapardım muhtemelen, iyi oluyor burası motive açısından. benim de 1 buçuk ay oldu diyete başlayalı, toplamda kaç kg verdin?
95.5 başladim bukunku tartilmama göre. 7 hayirlisiyla aslinda şimdi tam hesapladim tam 1.5 ay olmamiş 35 gün falan off bu aclik uzun geldi bana heralde:-)

Son düzenleme:
Selam kizlar bugun gelemedim regl oldum,biraz erken oldu beklemiyordum:KK43: sukur adet olmakta bir nimet ama ilk gunler benim icin biraz buruk oluyor bebis istedigim icin:KK43: hayirlisi deyip bir ay daha diyete devam
Oy kiyamam sana zeynebim ALLAHIM nasıp etsin bitanem evlat en guzel nimet bizimde biciriklarimiz olcak anne anne diye yaramazliklar yapcaklar INŞALLAH ❤ dualarimdasin

Kizlar bugun sabah biraz cis oldu :KK43: 2 catal patates kızartmasi yedim 5 dilim falandir :KK43: 1 haslanmis yumurta 1 domates yulaf kepekcim

Öğlen 15.00
1 adet biber dolmasi (kıymalı )
Yogurtlu Semizotu salatasi

Aksam 18.00
1 kase yogurt corbasi
Havuc salatası

Spor yok kuzular bugun yattim surekli bogazlarim yaniyor :KK43:

95.5 başladim bukunku tartilmama göre. 7 hayirlisiyla aslinda şimdi tam hesapladim tam 1.5 ay olmamiş 35 gün falan off bu aclik uzun geldi bana heralde:-)
35 günde 7 kg çok güzel canım. ben 9 martta başladım, 40 gün falan oldu 5.7 ya da 6 kg falan verdim. bana da çok uzun geldi valla, 3 aydır falan diyetteymişim gibi hissediyorum :) ama alıştım ya, bazen çok acıktığım falan oluyor ama midem biraz ufaldı gibi hissediyorum

Kizlar bugun sabah biraz cis oldu :KK43: 2 catal patates kızartmasi yedim 5 dilim falandir :KK43: 1 haslanmis yumurta 1 domates yulaf kepekcim

Öğlen 15.00
1 adet biber dolmasi (kıymalı )
Yogurtlu Semizotu salatasi

Aksam 18.00
1 kase yogurt corbasi
Havuc salatası

Spor yok kuzular bugun yattim surekli bogazlarim yaniyor :KK43:
2 çatalsa bir şey olmaz canım bence. geçmiş olsun bu arada

Bugünkü menum
7.30Sabah bir haşlanmiş yumurta.2 adt kücuk biskuvi,7 8 tane peynirli cubuk kraker.
10.ara 3 kuru kayisi 2 ceviz
1.30 öglen 1 dl.kep. ek.bir tabak az yagli nohut yemegi.bir kase yogurt 2 domates biraz kornişon.
Ara 2kücuk hurma 3 çilek
Akşam 1 elma 2 kaşik patlican yemegi bir dilim ek.
1 saat yüruyüs

Back
X