- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün forum sakin kalmiş gercekten ,diyete başlayali birbuçuk ay oluyo canimcok fena hamur işi istiyorr.ama yapamamm off buraya takilmasam eminim biraz esnetirdimkızlar nerdesiniz gizli gizli pasta börek falan götürmüyosunuzdur inşallah![]()
Yakalandım, bugün bir yılı doldurduk ufak çapta bı kutlama yaptık işyerinde.ogle yemeğim etli taze fasulye.4 gibi 3 küçük kuru pasta, 2 baklava.aksam yemek yemicem.Yeter kendime geliorum. Bu akşam kursum var, 3 saat antrenman yapmış olurum.eve gidiince de pilates yapcam.kızlar nerdesiniz gizli gizli pasta börek falan götürmüyosunuzdur inşallah![]()
Yapma Cnm aman yapmaBu gün forum sakin kalmiş gercekten ,diyete başlayali birbuçuk ay oluyo canimcok fena hamur işi istiyorr.ama yapamamm off buraya takilmasam eminim biraz esnetirdim
afiyet olsun cnaım, bu aralar canım çok baklava çekiyordu :))Yakalandım, bugün bir yılı doldurduk ufak çapta bı kutlama yaptık işyerinde.ogle yemeğim etli taze fasulye.4 gibi 3 küçük kuru pasta, 2 baklava.aksam yemek yemicem.Yeter kendime geliorum. Bu akşam kursum var, 3 saat antrenman yapmış olurum.eve gidiince de pilates yapcam.
ben de ufak da olsa kaçamak yapardım muhtemelen, iyi oluyor burası motive açısından. benim de 1 buçuk ay oldu diyete başlayalı, toplamda kaç kg verdin?Bu gün forum sakin kalmiş gercekten ,diyete başlayali birbuçuk ay oluyo canimcok fena hamur işi istiyorr.ama yapamamm off buraya takilmasam eminim biraz esnetirdim
ben de ufak da olsa kaçamak yapardım muhtemelen, iyi oluyor burası motive açısından. benim de 1 buçuk ay oldu diyete başlayalı, toplamda kaç kg verdin?
Oy kiyamam sana zeynebim ALLAHIM nasıp etsin bitanem evlat en guzel nimet bizimde biciriklarimiz olcak anne anne diye yaramazliklar yapcaklar INŞALLAH ❤ dualarimdasinSelam kizlar bugun gelemedim regl oldum,biraz erken oldu beklemiyordumsukur adet olmakta bir nimet ama ilk gunler benim icin biraz buruk oluyor bebis istedigim icin
hayirlisi deyip bir ay daha diyete devam
Süper kuzum benim afiyet olsun hayir diyebilmek cok onemliBugun arkadasa davetliydim,manti,tatli,pogaca,patates salatasi vardi ben sadece patates salatasi yedim bes alti kasik.
35 günde 7 kg çok güzel canım. ben 9 martta başladım, 40 gün falan oldu 5.7 ya da 6 kg falan verdim. bana da çok uzun geldi valla, 3 aydır falan diyetteymişim gibi hissediyorum :) ama alıştım ya, bazen çok acıktığım falan oluyor ama midem biraz ufaldı gibi hissediyorum95.5 başladim bukunku tartilmama göre. 7 hayirlisiyla aslinda şimdi tam hesapladim tam 1.5 ay olmamiş 35 gün falan off bu aclik uzun geldi bana heralde
hayırlısı canım, en doğru zaman ne zamansa o zaman olur inşallahSelam kizlar bugun gelemedim regl oldum,biraz erken oldu beklemiyordumsukur adet olmakta bir nimet ama ilk gunler benim icin biraz buruk oluyor bebis istedigim icin
hayirlisi deyip bir ay daha diyete devam
2 çatalsa bir şey olmaz canım bence. geçmiş olsun bu aradaKizlar bugun sabah biraz cis oldu2 catal patates kızartmasi yedim 5 dilim falandir
1 haslanmis yumurta 1 domates yulaf kepekcim
Öğlen 15.00
1 adet biber dolmasi (kıymalı )
Yogurtlu Semizotu salatasi
Aksam 18.00
1 kase yogurt corbasi
Havuc salatası
Spor yok kuzular bugun yattim surekli bogazlarim yaniyor![]()
İyi dayanmişsin ben olsam mantiyi affetmezdim.Bugun arkadasa davetliydim,manti,tatli,pogaca,patates salatasi vardi ben sadece patates salatasi yedim bes alti kasik.