Sagol balimCanim insallah duzelirsin en kisa zamanda.
ben de yaklaşık 2 sene önce falan gitmiştim dahiliyeye midemden guruldama gibi bir ses geliyordu ama guruldama değildi onun için gitmiştim ve o ara diyet yapıyordum ve az kilo veriyordum gitmişken troidime de baktırayım dedim, sanırım dahiliyenin alanı değil gibi bir şey söylemişti ama yine de bakmıştısali gunune dahiliyeden randevu aldim bakalim, kan tahlillerimi yatirmak istiyorum diyecegim.
Kan sekeri, karaciger, tiroit bir de vitamin degerlerime baktirmak istiyorum diyecegim, umarim doktor sorun cikarmaz.
bugun toplam 1448 kalori almisim kalori web sayfasina gore, ama acikcasi tam kalori miktarlarindan emin degilim bir kere gramajlari dogru girmemis olabilirim, ikincisi de yemek tarifleri benim yedigimin aynisi olmayabilir, umuyorum yuvarlak hesap dogru cikiyordur.
canım çok kaçamak yapmazsın inşallah ama aile yanına gidip de kaçamak yapmamak zor. ben diyetteyim diye özellikle babaanneme pek gitmiyorum zorla yediriyor çünkü:))Kizlar kusura bakmayin bu haftasonu pek aktif olamiycam malum memlekete geldik,ama menulerinize tek tek bakicam,
Ozellikle yarin tarti oncesi cok hafif tutalim bakalim kim ne kadar vericek
https://www.diyetkolik.com/diyetisyenin-istedigi-tahliller/ben de yaklaşık 2 sene önce falan gitmiştim dahiliyeye midemden guruldama gibi bir ses geliyordu ama guruldama değildi onun için gitmiştim ve o ara diyet yapıyordum ve az kilo veriyordum gitmişken troidime de baktırayım dedim, sanırım dahiliyenin alanı değil gibi bir şey söylemişti ama yine de bakmıştı
Canım aile de böyle hastalık var deyince bakıyorlar. Diyetisyen lafıni duyunca sinir oluyorlar. bir de ben gerçekten aşırı yorgun oluyordum uyandığımda. 10 yıldır diyet yapıp kilo veremiyorum falan demiştim.sali gunune dahiliyeden randevu aldim bakalim, kan tahlillerimi yatirmak istiyorum diyecegim.
Kan sekeri, karaciger, tiroit bir de vitamin degerlerime baktirmak istiyorum diyecegim, umarim doktor sorun cikarmaz.
bugun toplam 1448 kalori almisim kalori web sayfasina gore, ama acikcasi tam kalori miktarlarindan emin degilim bir kere gramajlari dogru girmemis olabilirim, ikincisi de yemek tarifleri benim yedigimin aynisi olmayabilir, umuyorum yuvarlak hesap dogru cikiyordur.
Bende artik yoruldum,muthis sac dokulmesi var. bir de diyabet baslangici dedi doktor. Allah sifalar versin sana da bana daHos geldin. Ben de polikistik over dan muzdaribim. Yenicem inşallah çok sıkıldım cunku ortaya çıkardığı etkilerden. Kilonun %10 unu verdigin zaman bile düzene girebiliyo çoğu şey, kurtuluruz insallah. Sen de buraya devam et arkadaşım çok iyi oluyo. Kolay gelsin.
Evde yapmak en iyisi ama ben hic anlamiyorum o islerden. Migrostan aldigim lor cesitleri cok lezzetli, kesin cok yagli hepsi
Cnm paketliyse besin değerleri yaziodur baktın mı,hem lorun yağının çok zararı olmaz zannedersem takmaEvde yapmak en iyisi ama ben hic anlamiyorum o islerden. Migrostan aldigim lor cesitleri cok lezzetli, kesin cok yagli hepsi
Paket olarak almadim canim peynir reyonundan aldim, yazmiyo o yuzden ama zaten sabah yiyorum o kadar yagdan bir sey olmaz herhalde, ogle aksam yemeklerinde yag kullanmiyorum zatenCnm paketliyse besin değerleri yaziodur baktın mı,hem lorun yağının çok zararı olmaz zannedersem takma
Evde yapmak en iyisi ama ben hic anlamiyorum o islerden. Migrostan aldigim lor cesitleri cok lezzetli, kesin cok yagli hepsi
Maşallah akşam da sıkı tutarsan on numara gün olmuş olacak :))Bazi lorlarda yag orani %20 lere kadar cikabiliyor dikkat edip almak lazim. Dukanda kullanilan peynirlerin %2 yag orani olmasi kurali vardi, baya arayip aliyodum, gerci %5 falan da olsa kullaniyordum yag orani.
acik lorlarda onu kontrol etmenin olasiligi yok , tadindan da anlasiliyor zaten ne olduklari.
Sabah sahanda yumurta, 1 dilim ekmek, 3 ceviz, ceyrek avakado.
Oglen daha yemedim, birazdan yiyecegim ama menum, tavuk kulbasti, salgam suyu, yagourt, 1 tabak salata
Ara da da bir filtre kahve icerim artik.
Geçmiş olsun, çevremde bı çok diyabetli var dikkat edenler çok sağlıklı yasiolar ki seninki başlangıçmisBende artik yoruldum,muthis sac dokulmesi var. bir de diyabet baslangici dedi doktor. Allah sifalar versin sana da bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?