• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Saat 17:00 da akşam yemeğimi yedim
Tavuk,yumurtalı ıspanak, yoğurt ve bol yeşillik yedim
Yatana kadar çok kötü olursam bir bardak süt içicem onun dışında bugünlük bu kadar
Canim sutte icebilirsin ama ayran cok daha saglikli leptini de cok etkilemiyir,sen bilirsin tabi benimki sadece bir fikir.

Tarti gunu benim cuma, cunku haftasonu genelde misafir geliyor ya da biz piknige falan gidiyoruz o nedenle en uygun cuma,ama benim icin onemli degil senin pazar kilo bildirimimi yapman,onemli olan burda disiplinli bir sekilde ve saglikli kilo verebilmek.

Sen yine de pazartesiye kadar dikkat et canim,spora basladin mi?
Tamam canim anlastik ❤ basladim canim 30 dk yürüdüm nefes nefese kaldim o zamanla gecer değil mi?

Tamam canim anlastik ❤ basladim canim 30 dk yürüdüm nefes nefese kaldim o zamanla gecer değil mi?
Canim suan kilon azicik fazla oldugu icin tabiki nefes nefese kalirsin normaldir ben de de oluyor.Ama zamanla geciyor eger cok zorlaniyorsan temponi azalt alistikca arttirirsin.

Kizlar nasil yorulduysam yemekten sonra uyuyakalmisim:( bulasik is guc halledeyim uyuruim herhalde erkenden.

Gunaydinnnn kizlarr
Bugun tarti oncesi patates detoksu yapiyorum tum gun tuzsuz sadece baharatli patates yemeyi dusunuyorumm.Siz de durumlar nasil?

Gunaydin canim:)) ayy hic yapamiyorum ben detoks hemen enerjim dusuyo:( vucudun temizlenmesi acisindan en az ayda 1 yapmak cok iyi ama...

Canim zaten doyana kadar yiyorsun aslinda cokta zorlamamali,tuza dayanamiyorsan skinti tabi,ben daha once pancar corbasi detoksu yapmistim bir hafta kendime gelememistim midem cok kotu olmustu,ama patates,ayran,tavuklu corba detokslari okadar kotu etkilemiyor dene istersen.

Ogle de iki tane patates yedim kizlar baharat ekledim sadece,bakalim detoks nasil etkiledi beni yarin danin kuyrugu kopuyor.

Sabah aynı menüm
Saat 11:00 da
10 tane fındık yedim ve
2 si bir arada içtim
Eve giderken erken inip yürüyüşümü yapmış olucam

Yok canım çekti yedim bastırdı bayağı
Başka birşey yemedim
Evet hafta sonu
Himm anladim canim,sabah cok erken yiyorsun bir de emzirdigin icin acikman cok normal.
Tartini alip kilonu ogrendikten sonra daha guzel motive olursin, zaten menulerin iyi cok guzel kilo verirsin bence.

Back
X