• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Hayir ama gecen haftadan beri bozmadigim halde kilo veremedim, 200 gr falan fazla ciktigim gunler bile oldu o yuzden vucudu sasirtmak adina daha once tuketmedigim bir seyler tuketeyim dedim. Bi de motivasyonum cok dustu o yuZden az kalori almak istiyorum,
Anladım Cnm inşallah işe yarar

Evet marul salatalik domates lahana koyucam ve bi de lor almayi dusunuyorum. Elma sirkesi ve limon eklicem sadece
Salatanin icine lor koyunca tok tutuyor,yesik mercimekte ekleyebilirsin canim.Hem daha tok tutar hem de daha saglikli olur bence hatta salataya cevizde ekleyebilirsin tadindan yenmez:)

Hayir ama gecen haftadan beri bozmadigim halde kilo veremedim, 200 gr falan fazla ciktigim gunler bile oldu o yuzden vucudu sasirtmak adina daha once tuketmedigim bir seyler tuketeyim dedim. Bi de motivasyonum cok dustu o yuZden az kalori almak istiyorum,
Kuzum insallah ise yarar,cokta ac kalma ama ozamanda leptin salgilanmiyor,enerjin dusmesin,metabolizman yavaslamasin dikkat.

Benim de durmuştu bı ara,hatta diyetime devam etmeme rağmen 1 kilo almistim. ben de bir gün bozdum. Sağlıksız bişey yemeden gün boyu sürekli yedim.gun sonunda aldığım 1 kiloyu vermiştim gözlerime inanmadım. Bu da aklında olsun salata ise yaramassa ama pozitif olalım eksiyi gör ins.

Kuzum bak tarti boyle gösteriyor
20170410_154941.webp

Tarti boyle gosteriyor bozuldu mu :(

Akşamı biraz erken yaptım 16:00
Mantarlı tavuk sote ve salata yedim
İlerleyen saatlerde çok kötü olursan sütlü kahve içerim ya da pul biberli bir kase yoğurt yerim

Kizlar benimde misafirim cikti yemege,arkadasim gelecek esime disardan yemek yaptirdim etli bir sey kasap hazirlayip firina veriyor,yanina pilav salat yaptim (tabiki ben pilav yemiycem),sut geldi onu kaynattim sogumaya biraktim yogurt icin,simdi oturdum gelmelerini bekliyorum.

Back
X