Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilona gore harika bir eksi tebrik ediyorum seni:)Günaydın kızlar 54 , 1 kilo gitti
Saol Cnm 1 aydır her sabah kalktığımda 55 görmekten yilmistim, siz bana şanslı geldinizKilona gore harika bir eksi tebrik ediyorum seni:)
Cnm 800 Gr gitmis daha ne olsun tebriklerGünaydin
Geçen pazar 90.2
Bugun 89.4
Bu hafta pek iyi gitmedi malesef benim içinde sporum azdi.kabizlik ve dün yaptim kaçamak.bir kiloyu bile bulamadim
Uhuuuu bravoo harikaKızlar sabah 6 da tartıldım vee
68,4
Geçen hafta 69,7 di
Giden 1,300![]()
Cok iyi gidiyosun gecen haftada 3 kilomu vermiştin?tebrik ediyorumKızlar sabah 6 da tartıldım vee
68,4
Geçen hafta 69,7 di
Giden 1,300![]()
Öylede canim işte benim kilomda biri daha iyi verebilirdi ama haftaya daha siki tutcam hirs yaptim.Cnm 800 Gr gitmis daha ne olsun tebrikler
Bu hafta 1 in üstünde vereceksin hadi bakalım haftaya 87 li bişey duyalim sendenÖylede canim işte benim kilomda biri daha iyi verebilirdi ama haftaya daha siki tutcam hirs yaptim.
İnşallah bu sözün ardinda durmam lazimBu hafta 1 in üstünde vereceksin hadi bakalım haftaya 87 li bişey duyalim senden
Evet canım ama o 3 kilodan 2 si birden alınan kilolardıCok iyi gidiyosun gecen haftada 3 kilomu vermiştin?tebrik ediyorum
Harikasin tatlim,tebrikler:)Kızlar sabah 6 da tartıldım vee
68,4
Geçen hafta 69,7 di
Giden 1,300![]()
Ohh masallah kuzum afiyet bal seker olsun:)Kızlar bugün kahvaltımı 10:30 da dışarıda en çok sevdiğim yerde yaptım ailemle![]()