• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Eki Görüntüle 1983107
Kizlar kuru meyvelerle yaptigim toplar iki tane yedim sadece.
Iki kuru incir,2 medine hurmasi,dort ceviz bir avuc findik rondodan gecirip yuvarlak toplar haline getiriyoruz,tadi cok guzel oldu tatli istegini bastoriyor,isterseniz icine tarcinda koyabilirsiniz ben sevmedigim icin koymadim.

Bu malzemelerle 5-6tane cikiyor ara ogunde 2 tane yenilebilir.
Afiyet olsun canım:KK72:

Kızlar benide alın yarışmaya. Geçen hafta başlamıştım diyete ama bikaç davet olunca bozmak zorunda kaldım. Çok kiloluyum tek olunca motive olamıyorum. Ne güzel eksiler görmüşsünüz.Lütfen lütfen benide alın

Kızlar benide alın yarışmaya. Geçen hafta başlamıştım diyete ama bikaç davet olunca bozmak zorunda kaldım. Çok kiloluyum tek olunca motive olamıyorum. Ne güzel eksiler görmüşsünüz.Lütfen lütfen benide alın
Selam hosgeldin,tabikide aliriz seni de aramiza,hepimizin ortak amaci ayni zaten.

Kendini tanitir misin?

Bir de gercekten kilo vermek istiyor ve motivasyonum hep yukseklerde kalsin istiyorsan gunluk menulerini yazmalisin,vaktin oldukcada katilim gosterirsen senin acindan cok daha iyi olur.

Selam hosgeldin,tabikide aliriz seni de aramiza,hepimizin ortak amaci ayni zaten.

Kendini tanitir misin?

Bir de gercekten kilo vermek istiyor ve motivasyonum hep yukseklerde kalsin istiyorsan gunluk menulerini yazmalisin,vaktin oldukcada katilim gosterirsen senin acindan cok daha iyi olur.
Teşekkür ederim. Yaş 30 kilo 89.5. Dikkat etmeyim hemen kilo alıyorum. 80 dim son 5ayda 10 kilo aldım.yine düşerim inşallah Boy 170

Bugünkü menüm
Sabah 2 d tb ek. Kk peynir.ve hafta sonu diye 4 5 çatal sucuklu yumurta kaçirdim
Öglen yarim portakal
4 te akşam . 3 yk pirinç pilavi 2 yk patlican yemegi 2,5 kase tavuk çorbasi hastaligim devam ettigi icin canim istedi. İçtim valla.
5 .30 da bir bardakballi bitki cayi 3 küçuk hurma canim cok tatli istemişti kesti beni
Bugun iki ögun oldu Artik yemek faslini bitirdim akşam süt içmeyi düsunuyorum.sporum yok bu gidişlede pek yapamam heralde şu hastaligi bi atlatayimda tam gaz başliycam inş.

@selen21 hos geldin canim, insallah hep beraber basaririz.

Hic su icemedim bugun, bir bardak bile icmedim :( uc litre icmem sart, yuruyus de yapmam lazim, referandum oylari bir an once sayilsa da ciksam, meraktan cikamadim tv izliyorum

@selen21 hos geldin canim, insallah hep beraber basaririz.

Hic su icemedim bugun, bir bardak bile icmedim :KK43: uc litre icmem sart, yuruyus de yapmam lazim, referandum oylari bir an once sayilsa da ciksam, meraktan cikamadim tv izliyorum
Canim suyu gunduz tuketmen aksam tuketmenden cok daha iyi,cokta aksama birakma su isini.

Ayy sorma ben de yapistim kaldi tv onunde:)

Canim suyu gunduz tuketmen aksam tuketmenden cok daha iyi,cokta aksama birakma su isini.

Ayy sorma ben de yapistim kaldi tv onunde:)
1.5 litre icip birakirim herhalde, 3e tamamlamaya kalkarsam surekli wcye gidip gelmek zorunda kalip uyuyamicam :))
Sanirim midem kuculmeye baslamis cunku kofte yedikten sonra hic acikmadim, eskiden olsa coktan bir seyler yemistim. Yarin umarim az bir arti gorurum. Patates kizartmasini cok ozlemisim valla :) pirinc pilavina pek duskun olmamama ragmen onu yemek sanki cikolata yemek gibi guzel geldi :))

Bugun anneme ugradim kot pantolonla oturmaktan sıkılınca çıkardım külotla dolanıyordum zayıflamışsın dedi :))

Bugun anneme ugradim kot pantolonla oturmaktan sıkılınca çıkardım külotla dolanıyordum zayıflamışsın dedi :))
Ya biz bazen 1 kilo verince üzülüyoruz ama heleki yağdan veriosan düşünsene 1 kilo yağ miktarını koca bi et parçası gidio

Çok teşekkür ederim kızlar hoşbulduk. Su çok önemli kızlar önceki diyet tecrübelerime dayanarak su içmediğim zaman nekdr az yesemde eksiye düşemiyodym. Ama gel görki su içmek hiç aklıma gelmiyo

Çok teşekkür ederim kızlar hoşbulduk. Su çok önemli kızlar önceki diyet tecrübelerime dayanarak su içmediğim zaman nekdr az yesemde eksiye düşemiyodym. Ama gel görki su içmek hiç aklıma gelmiyo
Ben de 1.5 aya yakindir diyetteyim ve suyu az tukettigimde kacamak yapmadigim halde eksi goremiyordum. Son haftalarda 3 litreye tamamlamaya calisiyorum ama zor oluyor :(

Back
X