• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kiyamam yaa neyseki telefonabiisi olmamis canimmm :eek:
Aynen kuzum ya sukur bir sey olmadi:)
Kizlar disi kusum hamile sanirim kutudan cikmiyor sanirim babanne oluyorum torum geliyor :anne::KK48:
Oyyy minik kuslar geliyor desene:)
Menum

Sabah (10.00)
↪Yalanci pizza ( yulaf kepeginden krep yaptım ... sonra ustune ev yapimi sucuk peynir domates biber mantar koydum uzerini kapadim kisik ateste pisirdim :KK66:
↪Yaninda 1 bardak cay

Öğlen
↪patlıcan yemegi
↪cacik
↪yulaf kepekcim

Akşam (18.00) yerim
Karisik ne varsa salatası :KK48:
1 bardak ayran

↪Ara ogün olmazsa olmazim
Tarcinli Türk kahvesi :kahve:

Sporum
1 saat tempolu yürüyüş

Su 2.5litre
Afiyet olsun kuzum menun guzel sporunuda yapmissin:KK9:

İyi akşamlar
Bugun evde olunca ögle menusu daginik oldu.birer ikişer saat arayla bişeyler yedim . toplamda: 3 köfte yine,2 çatal peynir,1 dil.tb ek.3 çatal aci sos 2 kayisi 2 ceviz,1 elma,bir kase yogurt.ay cok sacma sapan olmuş :KK70:
Akşam bir tabak az yagli nohut yemegi 1 dil tb ek,2 kaşik bulgur pilavi,1 kase yogurt ,salata

İyi akşamlar kızlar. Ben bugün bi yedim bi yedim yazmayım hiç. Yemekli toplantı vardı öğlen. İş çıkışı bi arkadaş a gittik ordada yedim. Akşam pilavlı yağlı bi yemek

İyi akşamlar
Bugun evde olunca ögle menusu daginik oldu.birer ikişer saat arayla bişeyler yedim . toplamda: 3 köfte yine,2 çatal peynir,1 dil.tb ek.3 çatal aci sos 2 kayisi 2 ceviz,1 elma,bir kase yogurt.ay cok sacma sapan olmuş :KK70:
Akşam bir tabak az yagli nohut yemegi 1 dil tb ek,2 kaşik bulgur pilavi,1 kase yogurt ,salata
Oglen biraz karisik olmus ama zararli bisi yok;)
Guzel menuu afiyet olsun canim

İyi akşamlar
Canim iki saat arayla cok erken olmus,agzini hic bos birakmamissin:)

Kızlar yine akşamıi dağıttım
  • 3.5 yuvarlak içli köfte(haslama)
  • 3 kaşık yoğurt
  • 1 sıra çikolata( aslında diyetim de 25 kurusluk bitter çikolata var ama bu fazla oldu
  • 2 kaşık ıspanak yemeği:KK43:

Back
X