- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Aa o zaman iyi yirtmissin :))Calistirmistim canim calistirmaz miyim:)telefonun kilifi oldugu icin pek bir sey olmamis Allahtan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa o zaman iyi yirtmissin :))Calistirmistim canim calistirmaz miyim:)telefonun kilifi oldugu icin pek bir sey olmamis Allahtan.
Aynen kuzum ya sukur bir sey olmadi:)Kiyamam yaa neyseki telefonabiisi olmamis canimmm![]()
Oyyy minik kuslar geliyor desene:)Kizlar disi kusum hamile sanirim kutudan cikmiyor sanirim babanne oluyorum torum geliyor![]()
Menum
Sabah (10.00)
↪Yalanci pizza ( yulaf kepeginden krep yaptım ... sonra ustune ev yapimi sucuk peynir domates biber mantar koydum uzerini kapadim kisik ateste pisirdim
↪Yaninda 1 bardak cay
Öğlen
↪patlıcan yemegi
↪cacik
↪yulaf kepekcim
Akşam (18.00) yerim
Karisik ne varsa salatası
1 bardak ayran
↪Ara ogün olmazsa olmazim
Tarcinli Türk kahvesi![]()
Afiyet olsun kuzum menun guzel sporunuda yapmissinSporum
1 saat tempolu yürüyüş
Su 2.5litre
Cok guzel kuzum afiyet olsunAkşam yemeği: ıspanak, birazda etli taze fasulye,1 dilim ekmek
Evde dancee yap kuzumYuruyus yapmadim cunku yagmur cok yagiyor masallah gunlerdir araliksiz yagiyir yurumeyi ozledim![]()

SupersinKizlar bir kase corba ictim,bol yesillik ve bir dilim ekmek yedim
Oglen biraz karisik olmus ama zararli bisi yokİyi akşamlar
Bugun evde olunca ögle menusu daginik oldu.birer ikişer saat arayla bişeyler yedim . toplamda: 3 köfte yine,2 çatal peynir,1 dil.tb ek.3 çatal aci sos 2 kayisi 2 ceviz,1 elma,bir kase yogurt.ay cok sacma sapan olmuş
Akşam bir tabak az yagli nohut yemegi 1 dil tb ek,2 kaşik bulgur pilavi,1 kase yogurt ,salata
Canim iki saat arayla cok erken olmus,agzini hic bos birakmamissin:)İyi akşamlar
Bugun evde olunca ögle menusu daginik oldu.birer ikişer saat arayla bişeyler yedim . toplamda: 3 köfte yine,2 çatal peynir,1 dil.tb ek.3 çatal aci sos 2 kayisi 2 ceviz,1 elma,bir kase yogurt.ay cok sacma sapan olmuş
Akşam bir tabak az yagli nohut yemegi 1 dil tb ek,2 kaşik bulgur pilavi,1 kase yogurt ,salata
Sagol bitanem ❤Aynen kuzum ya sukur bir sey olmadi:)
Oyyy minik kuslar geliyor desene:)
Afiyet olsun kuzum menun guzel sporunuda yapmissin![]()
Canim hic yazmiyorsun burda bu sekilde motive olamazsinİyi akşamlar kızlar. Ben bugün bi yedim bi yedim yazmayım hiç. Yemekli toplantı vardı öğlen. İş çıkışı bi arkadaş a gittik ordada yedim. Akşam pilavlı yağlı bi yemek
Afiyet olsun kuzum:)Akşam yemeği: ıspanak, birazda etli taze fasulye,1 dilim ekmek
Suan acayip uykum var tatlim bugun spor isi yattiEvde dancee yap kuzum![]()
Kuzum guzel 9 bucuk 10nda uyaniyorum en azidnan balim en gec 1de yatıyorum kuzum benim icin gene şükür kuzum daha iyi olcak INŞALLAHSuan acayip uykum var tatlim bugun spor isi yatti
Olsun kuzum yarin yaparsin
Senin uyku duzeni ne alemde?