merhaba,
Kilo vermek istiyorum ama bu konuda bu aralar pek basari gosteremedim. Daha once dukanla 25 kilo vermistim, ama ne yazik ki koruyamadim kilolarimin hepsini geri aldim. Dukandan ogrendigim en buyuk tecrube kilo verirken bir grupla beraber yaparsaniz daha uzun sure diyette kalabiliyorsunuz, o yuzden daha basarili olunabiliyor gercekten. o nedenle bu gruba katilmak istiyorum.
Dukandan ogrendigim ikinci seyse, bu zayiflama isine programli yaklasmak gerekiyor, neyi ne zaman nasil yiyecegini, bir sorunla karsilastiginda nasil bir yol izleyecegin kafanda bir plana oturmus olmasi gerekiyor, genellikle sabah sunu yiyeyim, ksam sunu yiyeyim, tatli da yerim ama az yerim gibi karmakarisik planlar bende ise yaramiyor daha keskin planli bir diyet programina ihtiyac duyuyorum.
Bunlar kafamda simdilik net ama nasil bir diyet programi izlemem gerektigi konusunda henuz kafamda bir sey yok, karbonhidrati tamamen kesen diyetler gercekten ise yariyor, ama sonra kilo korumasi cok problem oluyor, karbonhidrat bir daha hic yenmeyecekse tamam okey de karbonhidrati normal yerken beslenmeden tamamen cikarmak normal hayatta pek pratik olmayan bir sey, o nedenle hala daha saglikli bir zayiflama anlayisi pesindeyim bu sefer hala arastirmalarim suruyor bakalim.
Neyse fazla uzun bir yazi olmus bu kusura bakmayin benden simdilik bu kadar.