- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 35
Maşallah :) baya iyisin.Bende
45 dakika leslie
20 dakika karin egzersizi
60 squat yaptim
Sabah ac karnina ilik limonlu suya bikac yaprak yesil cay da icmistim ac karnina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah :) baya iyisin.Bende
45 dakika leslie
20 dakika karin egzersizi
60 squat yaptim
Sabah ac karnina ilik limonlu suya bikac yaprak yesil cay da icmistim ac karnina
merhaba canim, hosbuldum. yag tuketemeyince sen 1-0 onde basliyorsun, ben yagin her turlusunu severim. isin kotusu yagsiz etsiz seyler de doyurmuyor cok fena yani.
Meyveyi ben de cok tuketemek istemiyorum, kilo yapiyor fazlasi.
metabolizma yavasligi onemli bir problem aslinda, yesilcay metabolizmayi hizlandiriyor diyorlar, kesin bir suru oneri duymussundur bu konuda.
hosgeldin, ben de yeniyim.kilolarimiz da yakinmis 80 kiloym ben de.
Ilk hafta guzel vermissin, ama insanin o verdigi kiloyu sindirmesi lazim, cok kilo verince ondan sonra bir miktar duraklama oluyor, hem haftada 500 gram hic de duraklama sayilmaz bence, o yuzden hic moral bozmadan aynene devam.
Gelelim kahvaltida yediklerime.
1 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
3-4 catal beyaz peynir
3 ceviz
bir avuc kadar yaban mersini
ben de bu yaban mersinini kan sekerini dusuruyor diye aldim ama turkiyede yaban mersini diye satilan sey aslinda turna yemisiymis, kan sekerini dusurmez aksine arttirirmis, ama alinca tuketiyorum artik, bir avuc kuru uzum yerine guzel oluyor. herhalde tuketimi cok yapmazsam sorun olmaz. onunla cok saglikli diye gojiberry'de aldim. o cok saglikliymis ama yaban mersini diye aldigim sey kadar tatli degil, o yuzden once yaban mersini bitcege benzer.
Ben zaten diyet listesi takip edebilen biri degilim. Bol salata ve yesil meyve sebzelerle isi kurtarmaya calisiyorum. Atistirma huyum cok fenamerhaba canim, hosbuldum. yag tuketemeyince sen 1-0 onde basliyorsun, ben yagin her turlusunu severim. isin kotusu yagsiz etsiz seyler de doyurmuyor cok fena yani.
Meyveyi ben de cok tuketemek istemiyorum, kilo yapiyor fazlasi.
metabolizma yavasligi onemli bir problem aslinda, yesilcay metabolizmayi hizlandiriyor diyorlar, kesin bir suru oneri duymussundur bu konuda.
hosgeldin, ben de yeniyim.kilolarimiz da yakinmis 80 kiloym ben de.
Ilk hafta guzel vermissin, ama insanin o verdigi kiloyu sindirmesi lazim, cok kilo verince ondan sonra bir miktar duraklama oluyor, hem haftada 500 gram hic de duraklama sayilmaz bence, o yuzden hic moral bozmadan aynene devam.
Gelelim kahvaltida yediklerime.
1 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
3-4 catal beyaz peynir
3 ceviz
bir avuc kadar yaban mersini
ben de bu yaban mersinini kan sekerini dusuruyor diye aldim ama turkiyede yaban mersini diye satilan sey aslinda turna yemisiymis, kan sekerini dusurmez aksine arttirirmis, ama alinca tuketiyorum artik, bir avuc kuru uzum yerine guzel oluyor. herhalde tuketimi cok yapmazsam sorun olmaz. onunla cok saglikli diye gojiberry'de aldim. o cok saglikliymis ama yaban mersini diye aldigim sey kadar tatli degil, o yuzden once yaban mersini bitcege benzer.
Ehehhe izleyeyim belki bi umut ben de tiksinirim :))Selam kızlar bugün sabah geç uyandığım için ise geç kalıyorum diye bir bardak süt ve muz yedim kahvaltı da
Şimdi de 4 ceviz 3 gün kuruşu kayısı ve 1 bardak ayran içtim .
Bugün biraz dengesiz gidiyorum ama allah sonumu hayır etsin.
Kızlar bu arada that sugar belgeselinin yarıdan fazlasını izledim. Gerçekten şekerden tıksindim. Sabah koca bir çikolata bana baktı baktı benimde gözüme oradaki güzelim oğlanın dişleri geldi yiyemedim. Çok üzüldüm. Gerçekten şeker yiyerek mahvediyoruz kendimizi. İzlemeyenler vakti varsa izlesin bence
umarim beraberce guzelce kilo veririz, kilo verirken sosyal destek cok onemli, o yuzden buralardan ayrilmazsak hedefimize ulasiriz diye tahmin ediyorum.Ben zaten diyet listesi takip edebilen biri degilim. Bol salata ve yesil meyve sebzelerle isi kurtarmaya calisiyorum. Atistirma huyum cok fena
belgeseli yakinda izlemistim, cok ilgincti gercekten. garip sonuc normal beslenmesiyle ayni miktar kalori tuketmesine ragmen 10 kilo almisti heralde iki ayda beslenmede seker oranini artirinca.Selam kızlar bugün sabah geç uyandığım için ise geç kalıyorum diye bir bardak süt ve muz yedim kahvaltı da
Şimdi de 4 ceviz 3 gün kuruşu kayısı ve 1 bardak ayran içtim .
Bugün biraz dengesiz gidiyorum ama allah sonumu hayır etsin.
Kızlar bu arada that sugar belgeselinin yarıdan fazlasını izledim. Gerçekten şekerden tıksindim. Sabah koca bir çikolata bana baktı baktı benimde gözüme oradaki güzelim oğlanın dişleri geldi yiyemedim. Çok üzüldüm. Gerçekten şeker yiyerek mahvediyoruz kendimizi. İzlemeyenler vakti varsa izlesin bence
ben sabah erkenden kahvaltidan once tuvaletten sonra iccamasirlariyla tartiliyorum, oldukca moral verici oluyor :)Bu sabah tartıda güzel bir eksi gördüm kızlar ama %90ı kıyafetten :)) geçen gün kalın bir tayt ve uzun kollu bluzla tartılmıştım, bugün çok ince bir mini elbiseyle tartıldım, motivasyonum arttı
Adamın yaptığının yarısını yaparız bence dikkat etmezsek. Hazır meyve suları. Bisküviler. Soslar. Tatlılar. çikolatalar. üstelik de günde 10 bardağa yakın çay içen insanlar var. üstelik şekerli üstelik yanında atıştırmalik ileumarim beraberce guzelce kilo veririz, kilo verirken sosyal destek cok onemli, o yuzden buralardan ayrilmazsak hedefimize ulasiriz diye tahmin ediyorum.
belgeseli yakinda izlemistim, cok ilgincti gercekten. garip sonuc normal beslenmesiyle ayni miktar kalori tuketmesine ragmen 10 kilo almisti heralde iki ayda beslenmede seker oranini artirinca.
gunde 40 kasik seker tuketmemiz pek olasi gelmedi, o ne ya, tabi o kadar seker her turlu zarari ziyani verir insana.
ogle yemeginde
tavuk kulbasti, domates ezme, iki kasik pilav, biraz tursu, bir ayran
ara bir buyuk kupa sutlu filtre kahve, butun gun boyunca da baska atistirmam olmadi.
tavugu biraz diyet standartlarinin ustunde yedim galiba aksama daha az yerim olmadi.
Ben yaptım galibaKizlarr kacamak yapmiyosunuz di mi![]()
http://www.fullhdfilmizlesene.org/belgesel-izle/that-sugar-film/Ben geldim nihayet
Aksam ustu arkadasim cikageldi,buzlukta pogaca borek vardi onlardan ikram ettim
Ben de yarim dilim az sekerli kek,1/4 pogaca,1 yk kasigi kadar da azsekerli sutlu tatli yedim
O yuzden aksam yemegi yemeyi dusunmuyorum
300 de ip atladim
Simdi yesil cayimi iciyorum
Bugun ev temizligi falan da derken yoruldum
Erken yatarim herhalde
Dediginiz belgeselin linkini paylasabilir misiniz?
gecmis olsun cok, hastayken bunyeni cok zorlama zaten, isin tuhaf yani, hasta oldugun icin zaten kilo verirsinKizlar ben cok kotu hasta oldum ne yaizkki beslenmeme uygun yemekler yiyemedim yatıyorum kizlar bi haftam bosa gitti gibi görünüyor herseyin basi saglik kizlar her halimize bin şükür![]()
Aksam baska bir sey yemezsen iyi olur canim ya da sadece yogurt falanAra ogün 7 tane çilek . bir bardak sütlü kahve 3 diyet bisküvi
Akşam saat 17.30
1.5 ev yapımı Pogaca
Canim insallah duzelirsin en kisa zamanda.Kizlar ben cok kotu hasta oldum ne yaizkki beslenmeme uygun yemekler yiyemedim yatıyorum kizlar bi haftam bosa gitti gibi görünüyor herseyin basi saglik kizlar her halimize bin şükür![]()
Spor yapmayınca benim kilolar gitmiyor canim hastalik gecsinde bakicam INŞALLAH sporuma sagolasinhttp://www.fullhdfilmizlesene.org/belgesel-izle/that-sugar-film/
belgesel linki burada, 3 bolum halinde
gecmis olsun cok, hastayken bunyeni cok zorlama zaten, isin tuhaf yani, hasta oldugun icin zaten kilo verirsin
aksam yemegim
1 tabak patates yemegi, 1 bardak yogurt, 1 kase salata, ekmek yok.