- 20 Kasım 2016
- 687
- 839
- 53
Vermişsindir tabi. Maşallah sen çok iyisin .Çok misafirli bi gündü
Eşim ayrı çocuklar ayrı misafirle geldi
Sporumu zor yaptım,çok ama çoooook yoruldum
Yarın benim tartı günüm,vermiş miyimdir acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermişsindir tabi. Maşallah sen çok iyisin .Çok misafirli bi gündü
Eşim ayrı çocuklar ayrı misafirle geldi
Sporumu zor yaptım,çok ama çoooook yoruldum
Yarın benim tartı günüm,vermiş miyimdir acaba?
Şekersiz mi içiyosun?kızlar tokluk için kesinlikle sütlü kahve
benim canım hiç bir şey yemek istemiyor sütlü kahve içtikten sonra
Turk kahvesi ve sekersiz sanirim,ben de deneyeyim.kızlar tokluk için kesinlikle sütlü kahve
benim canım hiç bir şey yemek istemiyor sütlü kahve içtikten sonra
İnşallah canımVermişsindir tabi. Maşallah sen çok iyisin .
Canım yemeği çok azaltma bence yani salata,1 öğüne 1 avuç çığ kuruyemiş,yoğurt,1 öğüne meyve,1 yada 2 öğüne corba ile menülerini zenginleştir.yemegi azaltirsak metabolizmamız yavaşlar kilo verme zorlaşır.yani vücuda bolca biseyler girecek ama kalorisi az olacak.hamur,şeker,tuz ,paket gıda olmicak.bide herkesin metabolizması farklı sen ne yaptığında iyi kilo veriosun,ne yediğinde zararlı oluo onları bulmaya çalış.ben mesela sporu aç yapınca fayda alamadım ama öncesinde muz sonrasında yoğurt içine ceviz,gün kurusu,ve yulaf kepeği koyunca sporum daha çok fayda etti.Walla bende bilmiyorum
Bu hafta iyice azalttım yemeği,daha çok sebze meyve yumurta ile besleniyorum. Saat 4-5 den sonra da yemek olayını bitirmeye çalışıyorum. Yersem de sadece meyve
Bakalım,yoğurt kürü nasıl olacak?
tabiki canımŞekersiz mi içiyosun?
evet canımTurk kahvesi ve sekersiz sanirim,ben de deneyeyim.
Masalim cigerden zehrlendim hafif atlattim ALLAHtan simdi iyiyim cok şükür ❤_Masalim_ kuzum nerelerdesin?
Cok gecmis olsun canim,uzerinde nazar mi var ne var,kuzum bir turlu toparlayamadinMasalim cigerden zehrlendim hafif atlattim ALLAHtan simdi iyiyim cok şükür ❤
Cumartesi bol bol hareket yaparsın masalcim,dur daha iki gün var sisligini geçirecek şeyler yap bı anda gider o.Gunaydin kizlar tartiya son 2 gun,bende acayip bir sislik var kizlaradetimde yakin degil sanki bu hafta cok veremeyecek gibiyum
![]()
Tebrikler Cnm haftaya o da olur azimle devam edelimGünaydın
Tartı günümdü bugün,80.9 çok şükür
Hayırlısıyla 7 lere de bi başlasak haftaya...