- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
Tatlim bu guruptaki en iradeli ve en iyi gidenlerden biri sensin,moralini bozacak bir seyler mi oldu?bak ben de iki ileri bir geri gidiyorum ne yapayim birakayimda daha mi kotu olsun.Hayatim biz sadece cok guzel olmak icin daha saglikli ve kendimizle barisil olmak icin istiyoruz.kızlar ben sanırım diyete devam edemicem. hiç kaçamak yapmadığım halde 2 haftaya yakındır kilo veremedim diye demoralize oldum ve diyeti bozdum. dün gece 1 paket N**** (Siyahi) ve çekirdek yedim. az önce de 1.5 tabak salçalı ve yağlı makarna yedim. zaten hayatımda hiç iki ay diyet yapmamıştım, 4 gün sonra iki ay olacaktı ama iki aya tamamlayamadım bile :) iradem çok zayıf ve çok çabuk demoralize oluyorum. zaten hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım, hep 50li rakamlardaydım ve dış görünüşüme de inanılmaz düşkün bir insandım, kendimi çok beğenirdim ama artık hiç beğenmiyorum, yüz güzelliği bir işe yaramıyo kilo olunca, istediğim gibi giyinemiyorum, makyaj yapasım gelmiyo, her hafta alışverişe çıkan bir insanken şimdi hiçbir şey almıyorum kendime. eski halime dönerim diye inanmıştım kendime aslında ve bayramda çeşmeye gittiğimde eski kiloma düşmesem de en azından 57-58 olurum diye umut etmiştim ama olmuyor, yapamıyorumhayatımda kendim kadar istikrarsız bir insan tanımadım, alt tarafı 3-4 ay bir şey yemeyip, spor yapıp eski halime dönecektim ama beceremedim
![]()
Su bir gercek insanin yuzu ne kadae guzel olursa olsun vucutta cok onemli,eminim su halinle de cok guzel gorunuyorsundur ama azicik disini sik bes alti kiloyu havada karada verirsin sen.