• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

kızlar ben sanırım diyete devam edemicem. hiç kaçamak yapmadığım halde 2 haftaya yakındır kilo veremedim diye demoralize oldum ve diyeti bozdum. dün gece 1 paket N**** (Siyahi) ve çekirdek yedim. az önce de 1.5 tabak salçalı ve yağlı makarna yedim. zaten hayatımda hiç iki ay diyet yapmamıştım, 4 gün sonra iki ay olacaktı ama iki aya tamamlayamadım bile :) iradem çok zayıf ve çok çabuk demoralize oluyorum. zaten hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım, hep 50li rakamlardaydım ve dış görünüşüme de inanılmaz düşkün bir insandım, kendimi çok beğenirdim ama artık hiç beğenmiyorum, yüz güzelliği bir işe yaramıyo kilo olunca, istediğim gibi giyinemiyorum, makyaj yapasım gelmiyo, her hafta alışverişe çıkan bir insanken şimdi hiçbir şey almıyorum kendime. eski halime dönerim diye inanmıştım kendime aslında ve bayramda çeşmeye gittiğimde eski kiloma düşmesem de en azından 57-58 olurum diye umut etmiştim ama olmuyor, yapamıyorum :KK43: hayatımda kendim kadar istikrarsız bir insan tanımadım, alt tarafı 3-4 ay bir şey yemeyip, spor yapıp eski halime dönecektim ama beceremedim :KK43:
Tatlim bu guruptaki en iradeli ve en iyi gidenlerden biri sensin,moralini bozacak bir seyler mi oldu?bak ben de iki ileri bir geri gidiyorum ne yapayim birakayimda daha mi kotu olsun.Hayatim biz sadece cok guzel olmak icin daha saglikli ve kendimizle barisil olmak icin istiyoruz.

Su bir gercek insanin yuzu ne kadae guzel olursa olsun vucutta cok onemli,eminim su halinle de cok guzel gorunuyorsundur ama azicik disini sik bes alti kiloyu havada karada verirsin sen.

Kızlar dün akşam bulgur pilavı, etli taze yeşil fasulye 1 bardak ayran

Sabah kahvaltım 8.3o 1 bardak süt bi lokma muz yiyip yattım hala hastayım.
13.30 da 2 dilim k. Ekmk
KK peynir ,4 zeytin, 1 salatalık, ince bi dilim salam. 2 çilek, 1 bardak çay
Gecmis olsun kuzum,bulgur pilavinin miktarinida yazsaydin keske

Kesssssinlikleeeeee!
Arada kafayı dağıtmak lazım,ben ne zaman kilo vermeyi takıntı ve strese dönüştürsem iştahım açılıyo :KK72:
Sabır canım,az daha gayret
Bu hafta yemeği saat 5-6 gibi bitirmeye çalışıyorum,ayrıca leslie 5 mile çıktı,yeşil çay 3 fincan,gece yoğurt kürü yapıp yiyorum, anca beden cevap verdi.
Sende iyi düşün,arada kaçamağın var mı, sporun yeterli mi, ne kadar etkin spor yapıyosun ? Alternatif olarak neler yapabilirsin falan filan
Yogurt kirune basladinmi canim,hangisini yapiyorsum,zedecalli olan mi?limonli pulbiberli mi?

''Şimdi Hıdırellez için dilek dilerken, kilo verme olayını nasıl çizicez..? Göbek çizip üstüne çarpı mı atıcaz..? Nasıl olcak o...?''
1f603.png
:KK70:.
1f624.png
1f624.png
Hahaha cibik ciz cibik:confused::KK70:

yemeği erken bitirince ben de eksi görüyordum ama son zamanlarda onu da göremeyince iyice delirdim :) yarın protein günü yapıcam ve sabah tartılmıcam moralim daha çok bozulmasın diye. pazar günü ne çıkıcak bakalım. bugün yediklerimle toplamda 2 kilo artı olmuş oldum ama en azından yarısını hemen veririm bir iki gün sırf protein alırsam. geriye kalan 1 kilo için de zararın neresinden dönsem kar diyip devam edicem.
Ha soyle tatlim:)

Tatlim bu guruptaki en iradeli ve en iyi gidenlerden biri sensin,moralini bozacak bir seyler mi oldu?bak ben de iki ileri bir geri gidiyorum ne yapayim birakayimda daha mi kotu olsun.Hayatim biz sadece cok guzel olmak icin daha saglikli ve kendimizle barisil olmak icin istiyoruz.

Su bir gercek insanin yuzu ne kadae guzel olursa olsun vucutta cok onemli,eminim su halinle de cok guzel gorunuyorsundur ama azicik disini sik bes alti kiloyu havada karada verirsin sen.
şu an biraz kendime geldim canım. son günlerim biraz kötü geçti. kopma noktam da bir müvekkilimin ölmesi oldu. 4 yıldır devam eden bir davam vardı, müvekkilim çok ağır şeyler yaşamıştı, kanser oldu 2 yıl kadar önce ve geçen gün karar duruşması vardı, onun lehine sonuçlandı dava ama o duruşmadan 1 saat önce hastanede vefat etti, kazandığını öğrenemedi :KK43: her ne kadar profesyonel bir insan olsam da bu davayı biraz kişiselleştirmiştim, o yüzden çok üzüldüm, yemeğe sarıldım sanırım

şu an biraz kendime geldim canım. son günlerim biraz kötü geçti. kopma noktam da bir müvekkilimin ölmesi oldu. 4 yıldır devam eden bir davam vardı, müvekkilim çok ağır şeyler yaşamıştı, kanser oldu 2 yıl kadar önce ve geçen gün karar duruşması vardı, onun lehine sonuçlandı dava ama o duruşmadan 1 saat önce hastanede vefat etti, kazandığını öğrenemedi :KK43: her ne kadar profesyonel bir insan olsam da bu davayı biraz kişiselleştirmiştim, o yüzden çok üzüldüm, yemeğe sarıldım sanırım
Her kötü şeyin ardından güzellikler de gelir bı şekilde,kaybına elbette diyecek bişey yok çok üzücü gerçekten hayatın acı gerçeği.ama haftaya senin için önemli bir adım olacak mülakatın var inaniorum basaracaksin...

Gercekten cok kotu olmus, insaniz sonucta tabiki etkileniyoruz bunun profesyonellikle cok bir alakasi yok canim,kadin oldugumuz icin daha duygusal oluyoruz.

Senin isin de zor cidden,degisik vakkalarla ve insanlarla karsilasiyorsundur Allah yardimcin olsun.

Hedef kilona ulasana kadar da birakmiyoruz seni ona gore:)

Her kötü şeyin ardından güzellikler de gelir bı şekilde,kaybına elbette diyecek bişey yok çok üzücü gerçekten hayatın acı gerçeği.ama haftaya senin için önemli bir adım olacak mülakatın var inaniorum basaracaksin...
sağol canım ya inşallah olumlu sonuçlanır da hayatımda güzel bir şeyler olmuş olur bu ara.

Gercekten cok kotu olmus, insaniz sonucta tabiki etkileniyoruz bunun profesyonellikle cok bir alakasi yok canim,kadin oldugumuz icin daha duygusal oluyoruz.

Senin isin de zor cidden,degisik vakkalarla ve insanlarla karsilasiyorsundur Allah yardimcin olsun.

Hedef kilona ulasana kadar da birakmiyoruz seni ona gore:)
sağol canım eksik olma. aynen öyle. tvde bir ölüm haberi izlediğimizde bile üzülüyoruz bazen, bir de 4 yıldır gözümün önünde eriyip giden biri olunca etkileniyor insan.

yok valla hedefe ulaşana kadar ben de bir yere gitmicem, birkaç güne tamamen toparlanırım inşallah :)

sağol canım ya inşallah olumlu sonuçlanır da hayatımda güzel bir şeyler olmuş olur bu ara.
Olacak inşallah bak maşallah tuttuğunu koparan bı avukatsin, belki savcı olacaksın birçok insan ağzına bakacak.vucuduna mı söz geciremiceksin,üzüntülü anlarimizda da yemek bı teselli deil aksine kendin için biseyler yapio olmak teselli,güzel günlerin hayalini kurmak teselli.tekrar basın saolsun çok üzücü gerçekten keşke ogrenseymis kazandigini

Olacak inşallah bak maşallah tuttuğunu koparan bı avukatsin, belki savcı olacaksın birçok insan ağzına bakacak.vucuduna mı söz geciremiceksin,üzüntülü anlarimizda da yemek bı teselli deil aksine kendin için biseyler yapio olmak teselli,güzel günlerin hayalini kurmak teselli.tekrar basın saolsun çok üzücü gerçekten keşke ogrenseymis kazandigini
sağol canım. doğru söylüyorsun vücuduma mı söz geçiremicem, iki ay yaptım sonuçta, demek ki yapabiliyorum. söz geçirme lafı geçince gaza geldim şu an :)) iş hayatımda üstesinden geldiğim zorlukları düşününce belli başlı gıdaları tüketmemek gibi basit bir şeyi nasıl yapamıyorum diye düşündüm şu an :) an itibariyle kendime geldim, 7 kilo verdim sonuçta, demek ki verebiliyorum, pes etmek yok. bir de kaç zamandır doğru düzgün alışveriş yapmıyorum paralar birikti zayıflayıp harcamak lazım :KK48:

ben yine bugünkü berbat menümü yazayım da pişmanlığım artsın.

sabah 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 2 kuru kayısı
öğle 2 büyük kase cacık
akşam üstü 1.5 tabak salçalı makarna, 1 büyük kase tuzlu erik, 1 paket kremalı bisküvi.

2 litre su, 2-3 kupa light sütlü filtre kahve.

sağol canım. doğru söylüyorsun vücuduma mı söz geçiremicem, iki ay yaptım sonuçta, demek ki yapabiliyorum. söz geçirme lafı geçince gaza geldim şu an :)) iş hayatımda üstesinden geldiğim zorlukları düşününce belli başlı gıdaları tüketmemek gibi basit bir şeyi nasıl yapamıyorum diye düşündüm şu an :) an itibariyle kendime geldim, 7 kilo verdim sonuçta, demek ki verebiliyorum, pes etmek yok. bir de kaç zamandır doğru düzgün alışveriş yapmıyorum paralar birikti zayıflayıp harcamak lazım :KK48:
Uhuuuu supersin, birbirimizi ancak mezun olunca birakabiliriz.bu yolda tüm inişleri cikislari ile birlikteyiz bizi biz anlarız ancak

Back
X