- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
Yok zaten sorun yiyememek değil,canım da istemiyor ama karnım doymadıCanım benim. 2 3 ay sonra istediğini sende yiyeceksin. Sadece buna odaklan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok zaten sorun yiyememek değil,canım da istemiyor ama karnım doymadıCanım benim. 2 3 ay sonra istediğini sende yiyeceksin. Sadece buna odaklan
Böyle durumlar için gün içinde programını yapsan ve böle küçük kaplar alıp yanında görürsen,ben işyerine yemek götürüyorum diyelim ki akşam isim var iki öğün götürüyorum.koca yemekhanede cikarip salata ve soguk yemek yiorum. mesela misafirlik durumuysa bahsettigin ya gitmiceksin bı sure ya da insanlar seni anlayışla karsilicak emin ol laf söyleseler bile saygı duyacaklardır içten ice.ilham bile verirsin onlara.kaynanam artık bana özel yemek yapio kızım ızgara balık yaptım gel dio.hwrkesi alistirdim 3 aydaYok zaten sorun yiyememek değil,canım da istemiyor ama karnım doymadı
Aynen canım bende kendimi böyle motive ediyorumCanım benim. 2 3 ay sonra istediğini sende yiyeceksin. Sadece buna odaklan
Harikasın canımAçıkçası bundan sonra da böyle devam etcem,diyet için deil doğru olan bu.etrafiniza bı bakın herkes kilolu özellikle kadınlar.heo bu hamurisi, seker alışkanlığından. 50 yaşına geldiğimizde bı önceki nesil gibi şeker tansiyon kalp vs sorunları mı yaşamak yoksa zinde çocuklarınin kendine örnek aldığı spor yapan genç gozuken kadınlar mı olmak istiyoruz. O yüzden ideal kilomuza gelicez sonra da sporumuza da doğru besinlerle beslenmeye de devam etcez hem ozaman arada kaçamak yapmak şansımız da olacak pişmanlık duymadan

Sagol balim ❤
Bende sizi özledim kuzummm❤@Kez23 Cnm bebeğin yemediği şeyleri yeme, Beki atmaktan cekiniosun ama attığın şeyler doğada her türlü canlının besini öyle dusun,bı sürü kuş karınca vs besliosun atılan şeyler dodaga boşa gitmez :))
masal3487 Cnm ben de sisim ve artiyim geçici die düşünelim yapacak bişey yok
_Masalim_ hoşgeldin Cnm özledik seni
Iyiyim kuzum diyetim hic bozmadim cok şükür ❤ kuzum aksam ciger yedim sabaha karsi istifrayla kalktim elim.ayagim titredi kalbim.hip hizli atti soğuk terler döktüm cigerden olmusNasil oldun canim daha iyi misin?
Harikasinnn kuzucan ❤❤❤❤İlk ben yapayım 65.3 olmuşum![]()
Çok güzel canım aynen böyle devamGecen hafta 92
Bu hafta 90.2
Giden 1.8
8leri goremedim son 300 gram![]()

Aynen haklisin.ben iradeli oldugum zaman zaten evde ne olursa olsun umursamam canim cekmez.beyinde bitiyor diyorlar ya ben bu beynimi anlamadim.yada iradem çok zayif.hatta dün aklima şu düşunce geldi ,kendime yeterince saygi duymuyorum heralde,yoksa niye boyle bir bedeni ,kilodan dolayi yaşadigim sikintilari kendime layik görüyorum.tekrar başlamaya çalişiyorum ,tamamen başladigima inanirsam bir hafta bi gozlemliyecem.tekrar araniza katilirim arkadaşlar yoksa böyle olmuyor.desteginizden dolayi teşekkür ederim canlarCanım senin kilo itibariyle bırakma lüksün yok,sürekli aynı noktaya geliceksin emin ol.dis görünüşle barissan sağlık açısından vermen gerekecek bı gün.bence sen neden bozuosun onu bul . ben senden umutluydum başlarda çok güzel gidiodun sonra bişey oldu koptun.evden zararlı şeyleri atmayı denedin mı olmayınca bozamiosun çünkü veya eşin yada ailen mi destek olmuo