- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
Ac kaldi vallaac mi kaldi adamcagiz :))
neyse iliskinin tuzu biberi, napalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ac kaldi vallaac mi kaldi adamcagiz :))
neyse iliskinin tuzu biberi, napalim
Ya bu kocalar bazen cok gıcık oluyor. daha iyisini sen yap ben yiyim de :) sonucta illa kadın yapacak diye bisey yok. Eline sağlık desinler ya. Ne kadar zor yani hem çalışmak hem evi idare etmek.Aman eften puften iste,guzel guzel yemekler hazirladim,sogan salatasi yaptim istedi diye sonra gelmis daha kucuk dograsaydin,boyle olmamis.Ya ben calisiyorum,geliyorum yorgun argin guzel yemekler yapiyorum bi de kusur buluyor,bu ilk olmadigi icin patladim bende valla sinirden elim ayagim titriyor.
Hayirdir canim sen niye kavga ettin?
Biz de bazen pirinç pilavı yüzünden tartışıyoruz. Unutuyorum ocak'ta. :) o da hic sevmiyo bi tık dibi tutsun burnumdan geliyo. Ama yemege kusulmez. Cok ayıp etmis o kdar emek vermişsin.
Benimkinin huyudur azicik kusse yaptigim yemegi hayatta yemez,kahvaltilik yer,cocuk gibisin dedim adam iyice sinirlendiBiz de bazen pirinç pilavı yüzünden tartışıyoruz. Unutuyorum ocak'ta. :) o da hic sevmiyo bi tık dibi tutsun burnumdan geliyo. Ama yemege kusulmez. Cok ayıp etmis o kdar emek vermişsin.
Aman tatlim hayir olsun bugun gurupca ustumuzde nazar var galiba:)Ay biz de kavga edicektik telde. spora gec gittim 9 da eve gectim. bizimki dısarda bu aksam. Çok yorgundum bişey demeedim. Henüz gelmedi. İnsallah hatırlamaz. Bugun Hayır ola insallah :))
Sedacim dogru durust gelmiyorsun,menulerini yazip kaciyorsun,boyle olmuyor.Kuzular baristiniz mi kocislerinizle❤
Kizlar ben kendimi ise yaramaz bi varlik hissediyorum![]()
Afiyet olsun tatlim eksi misin?kızlar akşam iki kase mercimek çorbası,söğüş salata,yoğurt
bu aralar çok söğüş salata yapıyorum taze bu senenin kuru soğanları çıkmış
bende acısız ve taze kuru soğanı çok seviyorum
45 dk leslie 15 dk karın
2,5 lt su
yok canım bu hafta eksi görmedim ama önceki haftalarda da böyle oldu genelde bir hafta sonunda düşüyorumAfiyet olsun tatlim eksi misin?
Niye canim ne oldu ki evde mi bir sorun var yoksa diyetle mi alakaliKuzular baristiniz mi kocislerinizle❤
Benim koca üstüne gitmedi. Biz iyiyiz. Rabbim kimsenin yuvasında huzursuzluğa fırsat vermesin insallah. Bi söz var aklıma geldi yazayım bari.Kuzular baristiniz mi kocislerinizle❤
Kuzum ya calismak istiyorum sanirim luzum evde oturmaktan cok skldim duzensiz oluyor insan isim gucum olsa bi sorumluluğum bi duzenim olcakNiye canim ne oldu ki evde mi bir sorun var yoksa diyetle mi alakali
AMiN canim ❤ ne guzel bi sözBenim koca üstüne gitmedi. Biz iyiyiz. Rabbim kimsenin yuvasında huzursuzluğa fırsat vermesin insallah. Bi söz var aklıma geldi yazayım bari.
Sanırım ki;
Bir kadın için Dünya Cenneti, dağ gibi duran bir adama yaslanmaktır.