• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kizlar bugun yazamadim bir turlu menumu yazayim,

Sabah .10.30 dort kasik lor,1 has yum,roka,3 ceviz.

Aksam:15.30 bir tabak bol yesillikli kisir ve ayran.

Kizlar bugub kendime engel olamadim kisir yedim ama erken yedim insallah yuruyusle eritirim yarindan itibaren sifir karbon almayi dusunuyorum.

Betty Mahmoodi'nin kitabini ortaokulda okumustum, ne kadar etkilenmissem hala aklimda gercekten guzeldi cok. Khaled huseini'nin kitaplari okuma listemde var henuz sira gelmedi.
Tess Ger'tstein'denCerrah'i okumustum, Rizzoli ve Isles'i cok severek izledigimden severim diye dusunuyordum, ama cok uzun medikal sahneler vardi, o biraz dikkatimi dagitti sanirim belki daha sonra bir daha denerim.
Hungur hungur aglamali baska kitap istiyorsan, Kitap hirsizi'ni dene.
Kitap hirsizinida alip okucam canim onerin icin cok sagol ❤ her kitap baska bi dunya suan benim kitaplara daha cok ihtiyacım var

Kizlar bugub kendime engel olamadim kisir yedim ama erken yedim insallah yuruyusle eritirim yarindan itibaren sifir karbon almayi dusunuyorum.
Afiyet olsun kuzum bence guzel menu kisirdan bisi olmaz pazara cok var cunku

Sabah (10.00)
Yumurta
1 tatli kasigi acili ezme
1 dilim peynir
Yulaf kepekcim

Ara şekersiz Türk kahvesi
2 dilim tarcinli elma

Akşam (18.00) yicem
Kofteli patates yemeği (1 tabak)
1 kase cacik

Spor
1 saat dans:KK76:

Su 2.5

Cok abartmadiysan bence bir sey olmaz. Abarttiysan da dedigin gibi yuruyusle halledersin.

Sabah (10.00)
Yumurta
1 tatli kasigi acili ezme
1 dilim peynir
Yulaf kepekcim

Ara şekersiz Türk kahvesi
2 dilim tarcinli elma

Akşam (18.00) yicem
Kofteli patates yemeği (1 tabak)
1 kase cacik

Spor
1 saat dans:KK76:

Su 2.5
Senin sporlar cok iyi canim iki saat yuruyusler, danslar falan. Ben 40 dak zor yuruyorum :))

kızlar kilolarımız yakın diye size bir şey sorucam masal3487 masal3487 Suveybe13 Suveybe13 K kokunhuzurmus
thigh gap dedikleri şey var ya üst baldırların arasının açık olması, sizin bacaklarda durumlar nasıl? alttaki resimdekilerden hangisine daha yakınsınız? eski kotlarımdan 2-3 tanesini denedim bugün göbek kapanmıyor tabii ki :)) bacak bölümünde genital bölgenin 3-4 parmak altında o boşluk var bende ama genital bölgenin hemen altında çok belirgin değil henüz, acaba ne zaman ara açılmaya başlar diye merak ediyorum. bi dahaki deneyişimde foto çekicem şimdi kaldırdım kotları diye üşendim yeniden giymeye.

Eklentiler

• before-after-thigh03-lipo.webp
    before-after-thigh03-lipo.webp
    7 KB · Görüntüleme: 39
  • Thigh-liposuction-pre-and-post.webp
    Thigh-liposuction-pre-and-post.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 35
kızlar kilolarımız yakın diye size bir şey sorucam masal3487 masal3487 Suveybe13 Suveybe13 K kokunhuzurmus
thigh gap dedikleri şey var ya üst baldırların arasının açık olması, sizin bacaklarda durumlar nasıl? alttaki resimdekilerden hangisine daha yakınsınız? eski kotlarımdan 2-3 tanesini denedim bugün göbek kapanmıyor tabii ki :)) bacak bölümünde genital bölgenin 3-4 parmak altında o boşluk var bende ama genital bölgenin hemen altında çok belirgin değil henüz, acaba ne zaman ara açılmaya başlar diye merak ediyorum. bi dahaki deneyişimde foto çekicem şimdi kaldırdım kotları diye üşendim yeniden giymeye.
Canım ben bu konuda Leslienin faydasını çok gördüm bacakları ve yanlara müthiş iyi geliyor

Back
X