• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kizlar size degisik bir kurabiye tarifi vereyim bugun denedim tadi fena olmadi

Malzemeler,
-bir cay bardagi ogutulmemis keten tohumu
- bir y.k toz tarcin
- bir y.k ceviz
-bir yk chia tohumu(evde varsa)
-bir yk hindistan cevizi rendesi
-bir cay barsagi kuru meyve(uzum,hurma,erik olabilir)

Bu malzemeleri karistirip bir bardak su koyup dolaba kaldirin 5 saat bekletin ve cikarip ince bir kat halinde tepsiye serin ve 150 derecelik firina koyup 30 dk iyice pisirin ve afiyetle yiyin.
malzemeler benim damak tadıma hiç uygun değil ama kalori olarak eti formdan daha az mıdır acaba? ben tatlı ihtiyacımı eti formun bisküvileriyle gideriyorum bu aralar

malzemeler benim damak tadıma hiç uygun değil ama kalori olarak eti formdan daha az mıdır acaba? ben tatlı ihtiyacımı eti formun bisküvileriyle gideriyorum bu aralar
Kalori orani bence daha azdir ve sagliklidir tabiki de,tadi fena olmadi canim ben begendim sahsen ceviz giren her seyi bayila bayila yerim:)

güzelmiş canım bende arayış içindeyim
bende diyet pasta yapasım var
2 muz,4 hurma,3 gün kurusu,badem,ceviz,süt, kakao kuru meyve ve kuru yemişleri çoğaltabilirsin
dolaba kaldırıyorsun atıştırmalık
çok kalorili olur diye korkuyorum yapmaya
Verdigin malzemelerle de guzel bir seyler cikar ama yerken dikkatli olmak lazim hepsinde seker orani cok yuksek

Merhaba herkese!
Ben bugün regl oldum şişkinlik fena var.
Tatlı krizim şükür ki yok.
1 pastırma domates kavurması ve yumurta yedim sabah 1 dilim ekmek ile.
Öğle arası atıştırmalık 1 avuç kuruyemiş yedim. Kabak çekirdeği, fıstık ve üzüm.
Kahve içerim şimdi.
Öğlen de gene bakla yemeyi düşünüyorum.
Ağrım olmasa çok mutlu olacağım ama nafile :kızgın:

Napiyorsunuz kizlar ne var ne yok kacamak yapmayin yaz geldii herkes mini sortlarla gezmeye baslamis ufaktan, ben hala kot :)) haziran basi 3-4 kez solaryuma gireyim diyorum, tatile bembeyaz gitmeyeyim. Daha once hic girmedim solaryuma, bi onyargim vardi, sitedeki havuzda guneslenip tatile gidiyordum ama rengimin donmesi cok uzun suruyor o yuzden bu sene giricem artik solaryuma. Aranizda daha once giren var mi beyaz tenli?

Napiyorsunuz kizlar ne var ne yok kacamak yapmayin yaz geldii herkes mini sortlarla gezmeye baslamis ufaktan, ben hala kot :)) haziran basi 3-4 kez solaryuma gireyim diyorum, tatile bembeyaz gitmeyeyim. Daha once hic girmedim solaryuma, bi onyargim vardi, sitedeki havuzda guneslenip tatile gidiyordum ama rengimin donmesi cok uzun suruyor o yuzden bu sene giricem artik solaryuma. Aranizda daha once giren var mi beyaz tenli?
Ben esmer oldugum icin hic ihtiyacim olmadi:)) kiz zaten yaz geliyo cok mu acik tenlisin yazin zaten kararacaksin ama cok istiyorsan dene bakalim:)

Ben esmer oldugum icin hic ihtiyacim olmadi:)) kiz zaten yaz geliyo cok mu acik tenlisin yazin zaten kararacaksin ama cok istiyorsan dene bakalim:)
Cok beyazim canim ya, yuzum neyse de bacaklar guzel durmuyor :)) bacaklar icin istiyorum esas, cok zor karariyo cunku. Denicem artik haziran basi :)

Back
X