• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Anlatırım Cnm Norveçin doğası guzel gibi duruo,eğlenceden ziyade.bilet ordan geçince ucuzdu bizde gitmisken kalıp gezelim dedik.
Benim gormek istedigim ulkelerden bir tanesi,dogasi cok guzel ve soguk bir ulke ozellikle yaz aylari icin mukemmel bir yer:)

Selam kizlar kimsecikler ugramamis bugun nerelerdesiniz bakim:)

Kizlar sahurda iki haslanmis yumurta yedim.

Iftar bir kase tarhana corbasi,kiymali menemen bugday corbasi ve salata

Su yatana kadar 1.5 litre olur spor malesef yok.Ayrica bugun tartilmak istemedim bana da supriz olsun pazara

Selam kızlar sabah : çeyrek yumurtalı pide, bolca peynir,2 yumurta,söğüş domates
Öğlen kuru fasulye ve ayran
Akşam: 2 yumurtalı menemen ve 5 tane domate soslu yağsız sosis

Selam kizlar kimsecikler ugramamis bugun nerelerdesiniz bakim:)

Kizlar sahurda iki haslanmis yumurta yedim.

Iftar bir kase tarhana corbasi,kiymali menemen bugday corbasi ve salata

Su yatana kadar 1.5 litre olur spor malesef yok.Ayrica bugun tartilmak istemedim bana da supriz olsun pazara
Afiyet olsun Cnm hadi bakalım pazara nolcak acaba

Ben bugun yine bir suru eti form yedim 3 paket :( ve yarim kutu labne yedim. Kesin yarin arti gorucem :( protein yapicam iki gun kismetse ama ne zaman oyle desem yapamiyorum :))

Ben bugun yine bir suru eti form yedim 3 paket :KK43: ve yarim kutu labne yedim. Kesin yarin arti gorucem :KK43: protein yapicam iki gun kismetse ama ne zaman oyle desem yapamiyorum :))
Yapamicam deme yaparsin, balik fln ye hatta daha iyi oluo diodun.en kötü ton balikli salata dışarda olsan bile yersin :))

Back
X