• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Aslinda 8 kilo verdim,artik duzene girse diye bekliyorum ama yok. Karnim sis,kocaman. Bi de ust karnimin polikstikten oldugunu soylemisti doktorum. Insulin direncinin isaretiymis. :KK43: bacak basen duzene gorse de karnim kocaman duruyo
Canim bunun icin spor yapmak sart,bolgesel incelmei iicn diyet yeterli degil malesef

Sahurda bir muz kakaoya batırıp yedim,iki dilim şeftali,2 parmak kızartılmış hellim,keçi peyniri biraz fazla kaçırdım ondan,2 haşlanmış yumurta,zeytin ve domates
İftarda bir kepçe tarhana çorbası,5 kaşık barbunya pilaki ve salata yedim

İftardan önce tartıldım 61,6 çıktım canım
En geç haftaya pazartesi Salı'dan görürsün canın 61
Cok sevindim canim hayirli olsun bi de oruc tutarken vermen cok cok guzel, ramazanda cogu kisi kilo aliyo benim tutan arkadaslar simdiden almislar kilo :))) aynen canim ben de o gunlerde gorurum diye dusunuyorum

Sahurda 1 tane kepek unlu peynirli gözleme,1 haşlanmış yumurta,1 tk kadarda bal yedim çay eşliğinde
İftarda da 1 kase buğday çorbası
Yarım gözleme
2 dilim pancar
3 hurma yedim
İftardan 1 saat kadar sonra 1 küçük kase artan haşlanmış buğday vardı,onu yedim
İftarda daha çok yedim gibi hissediyodum ama şimdi yazınca gördüm ki o kadar da çok değilmiş
Mi? Yoksa çok mu yemişim? Haftada 2 şer kilo versem ne süper olur Ramazan da

Back
X