- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Kuzu senin boyunda uzun kilon cok ideal hani cok gitmesini istiyorsan yavaş gitsede senin icin sorun olmasin çünkü gidicek yag yok süpersin❤Gunaydin kizlar kilom sabit 62.2insallah onumuzdeki hafta veririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu senin boyunda uzun kilon cok ideal hani cok gitmesini istiyorsan yavaş gitsede senin icin sorun olmasin çünkü gidicek yag yok süpersin❤Gunaydin kizlar kilom sabit 62.2insallah onumuzdeki hafta veririm
Kuzum sen calisiyordun dimiKac gundur canim sarma dolma cekiyordu bugun aksama yaptim odul niyetine(gerci cok hak etmiyorum ama) yaninda guvecte pirzola,salata ve ayran.
Evet tatlim calisiyorum:)Kuzum sen calisiyordun dimi
Sen tartilfin mi canim?Kuzum sen calisiyordun dimi
Yok kuzum saat 4 gibi tartilcam niyetliyim ya sabah tartilmak dogru degil ramazandaSen tartilfin mi canim?
Hem hamaratsin hem calisiyosun valla esin cok sansli kuzum dokturmussun iftarda afiyet bal seker olsun❤Evet tatlim calisiyorum:)
84.9 bile gorsen cok iyi. 79.9a son 5 kaliyor :)Kuzum gecen haftaya gore 85.7ydim persembe 85.2ydim bakalim haftaya gore 1 kilo gtmis olsa 84 gorsem keskem❤
Heyecanlandim kuzu yaaa84.9 bile gorsen cok iyi. 79.9a son 5 kaliyor :)
Sagol bebegim,bu kilolari bosuna almadim seviyorum yemek yapmayida yemeyi deHem hamaratsin hem calisiyosun valla esin cok sansli kuzum dokturmussun iftarda afiyet bal seker olsun❤
Harikasin bebegim tebriklerGecen pazar 85.7
Bu pazar 84.9
Fark 800 grm❤
Kizlar 84 ucundanda olsa gördüm![]()
supersin canim gozunaydınGecen pazar 85.7
Bu pazar 84.9
Fark 800 grm❤
Kizlar 84 ucundanda olsa gördüm![]()

Seninkinide bekliyoruz canımHarikasin bebegim tebrikler![]()
Yazdim canim -800 um:)Seninkinide bekliyoruz canım![]()
Sen yazdin mi kacirdim mi ben?Seninkinide bekliyoruz canım![]()
800 gr iyi bence. ben önceden haftada 1 kilonun altında kalınca üzülüyordum ama hiç veremediğim zamanlar oldukça 500 gr bile mutlu ediyor artıkKizlar gecen hafta hatirlamiyorum ama sabittim galiba yani 65.4
Bu hafta:64.6
Fark:-800
Sporsuz buna da sukur:)