diyet-spor

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
363
eveet ben bu sabah doktorumun verdiği diyet listesine başladım haftada 2 günde spora gidiyorum kaldı 5 güüün doktor 45 dk yürü hergün dedi ama yürüme alanım pek yok burda o yüzden evde yaptığınız sporlar nelerdir ?

Eğer basit bir ev tipi bisiklet alırsan çok iyi oluyor. Karfurdan 150 tl ye çin malı bir bisiklet almıştım acayip işe yaradı. Hemde büyük kas grupları çalıştığı için çok yakıyorsun günde 20 dk yetiyor.

spor hocam bisikletin karın kasına etkisi olmadığını söyledi bana :) yan karın yağlarımdan şikayetçiyim ben onlar gitse göbekte pek kilo yok

Süper, yürüyüşün yan karın yağlarına hiç faydası yok zaten... O zaman evde spor yapmanada gerek yok :)) Her yer gider onlar kalır. Spor hocaları birde yağları kasa döndürmüyormu hele birde erkek spor hocaları hiç kadınları anlamazlar....

kesinlikle anlamıyorlar benim hocam bayan o bana yana eğilme vermişti burda anlatılcak bi hareket değil tabi ama onu yapıyorum epeyi gitti artık eskisi gibi pantolanlardan fışkırmıyo :D

kesinlikle anlamıyorlar benim hocam bayan o bana yana eğilme vermişti burda anlatılcak bi hareket değil tabi ama onu yapıyorum epeyi gitti artık eskisi gibi pantolanlardan fışkırmıyo :D

Benim bir diyetisyen dostum yan taraftaki simit ve fışkıran görüntüler için sert masaj ve sıkıştırma gibi garip bir şey öenrmişti. Günde 5-6 kere sıkıştırıyorsun acıtacak şekilde enteresan şekilde işe yarıyor.:)

Benim bir diyetisyen dostum yan taraftaki simit ve fışkıran görüntüler için sert masaj ve sıkıştırma gibi garip bir şey öenrmişti. Günde 5-6 kere sıkıştırıyorsun acıtacak şekilde enteresan şekilde işe yarıyor.:)

naısl sıkılaştırma yani ? anlamadım da :(

canım aslında dışarı dışarı çıkıp yürümene gerek yok.evde yerinde sayarak koşarsan da aynı etkiyi gösterebilir.
ben şahsen böyle yapıyorum ekstra olarak da internetten basit karın egzersizleri yapıyorum.

evde hoplayıp zıplayarak ısındıktan sonra mekik başta olmak üzere youtube den bulacağın binlerce karın hareketlerinden yan karın çalıştıranları yapabilirsin cnm

Back
X