Diyet ve liposhot 3.gün

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.203
193
3gündür liposhot + spor yapıyorum. 4 ayda 12 kilo aldım hepsini ve fazlasını vereceğime inanıyorum. Adım adım yazacağım. 3 gün oldu acayip susatıyor ve tok tutuyor.. Ben çok diyet ürünü kullandım sonu hüsran oldu alacaklar 1 ay beklesin derim adım adım yazacağım..


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Lutfen LIPOSHOT kullanmayin!!!!
Sirf bu konuyu iletebilmek adina az once uye oldum... Malum icecegin hic bir sitesinde acik yorum yapamiyorsunuz... Kendi adima 5 kilo fazlam, ablamin da 20 kilo fazlasi vardi 15 gun once 169+169 vererek 4 kutu aldik ve basladik bin bir umutla... Sonuc mu...
1-kabizlik sorununuz varsa daha da acinasi hale geliyorsunuz
2-kabizlik sorununuz yoksa kabiz oluyorsunuz
3- 5 aylik gibi sis bir karinla dolasiyorsunuz, inmiyor
4- gaz sancisi aman allahim
5- istah kesmeyi birakin daha cok iciniz kiyiliyor( o sislige ragmen)
6-55 olan ben suan 58,5 oldum
74 olan ablam 77 oldu

ZAYIFLATMIYOR ARKADASLAR SISIRIYORRRR... Paraniza YAZIK...


Ezzraa
 
Bu tarz ilaçları kullanabilmek için mutlaka hayvan deneylerinin yapılmış,orta ve uzun vadede ciddi yan etkilere sahip olmaması gerekiyor..Acaba bu zayıflattığı iddia edilen ürünler hayvanlarda böbrek yetmezliği,körlük,karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara yol açıyor mu diye araştırılmalıdır..Hayvanlarda orta ve uzun vadede böyle bir etkisi yoksa bundan sonra gönüllü insanlarda denenmeli,orda da problem yoksa bu halde piyasaya sunulmalı..
Liposhot içeriği hakkında bilgiler yetersiz ve ayrıca hayvan deneyleri yok..Ayrıca reklamlarına aldanıp bir etek dolusu para veren bir çok tanıdığımdan bildiğim kadarıyle asla iştah kesmiyor,tersine iştah açıyor..Ancak burda söylemek istediğim daha önemli birşey var..Zayıflamak isterken geriye dönüşsüz olarak ciddi sağlık problemleri elde etmeyin..Bazı zayıflama ürünleri içeriğindeki bazı maddeler böbrek yetmezliğini hızlandırabiliyor..
İradenizle,doktor ve diyetisyen takviyesiyle,aile ve çevre desteğiyle ve kesin kafaya koyarak kilo verin..İçinde ne olduğunu bilmiyorsanız,hayvanlar üzerinde denenmemiş ve hayvanda böbrek yetmezliği,kanser,karaciğer yetmezliği gibi bozukluklar yapıp yapmadığı bilinmeyen şeylerden uzak durun..
Sağlık en önemli hazine..Umut tacirlerine aldanıp sağlığınızdan olmayın..
Reklamlara çıkan ünlülerin her türlü doktor,spor,diyet ve dinlenme imkanı var..Aşçısına emreder,diyetisyenden aldığı listeyi uygulatır..Dilediği kadar uyur,sabahın köründe işe yetişme,kahvaltıyı atlama,ne bulsa yeme gibi bir derdi yoktur..Her türlü spor imkanı var..Çoğunun evinde havuzu,spor odaları var zaten..Olmayanlar da en seçkin havuz ve spor salonlarına üyedir..Spor komplexleri kendi reklamlarını yapmak için bunları zaten ücretsiz üye yapar..
Bu ünlü zayıflamasın da napsın?Aslında bu şartlar altında onların kilolu olması tuhaf..
Ama senin yapabileceğin bişey yok mu?Elbette var..
Önce uykunu iyi uyu..Az uyursan vucut kendini enerjisiz hisseder ve daha çok yersin....Karanlık loş ortamlarda mümkün olduğunca durma..Yapılan çalışmalarda güneş ışığı ve aydınlık ortamların zayıflamayı psikolojik etkiyle artırdığı görülmüş..Spor yap..En basit olarak yürü..Evde akşam üzeri mekik çek..Yüzme imkanın varsa yüz..Hiçbişey yapamıyorsan evin içinde yürü..Akşam yemeklerini en geç 6 ya kadar ye..Bu saatten sonra asla kilo yapıcı şeyler yeme..Acıktığını hissedersen,kalk evde yürü..Odalara gir-çık..Adımlarını say..Her kalkıp yürüdüğünde kendini en az 200 adıma şartla..Aralıksız asla bir saatten fazla oturma..Oturmaya ihtiyaç duyuyorsan 50 dakika otur,15-20 dakika hareket et..Gece yatmadan önce sıcak bir kupa suya yarım limon sık ve uyumaya git..Bunlar ünsüzlerinde bedavadan yapabilecekleri şeyler..
 
X