Kendi çabamla 5 sene önce 15e yakın kilo verdim ve hala kilomu koruyorum. Hazır gıda tüketme. Yaptığın yemeğin tuzunu azalt. Her yemekten ye ama porsiyonunu küçült. 6'dan sonra hiçbir şey yeme, su şekersiz çay harici içme. Yapabiliyorsan da spor yap. Yürüyüş olur, bir durak önce inmek olur.
Ama sakın şok diyetlere girme, hem metabolizmanı bozar hem de kilolarını geri alırsın. Yeme alışkanlıklarını değiştir. Kalorili yiyecekleri günün erken saatinde tüket mesela, diyeti nasılsa bozdum deme arada kaçamak olabilir. Ertesi gün telafi edersin.
Ben sadece bunları yaptım yoksa şu kalori kibrit kutusu vs ile uğraşmak zor ve uzun vadede bıktırıcı.
ya evet onlar hep geçici oldu listeler miktarlar.. bir yerde kaçınca canım sıkılıyor. çay ve kahve olmadan gün geçmiyor maalesef kahvesiz zorhazır gıda çok uzun süredir sokmuyorum zaten eve. bir de dediğim gibi yürüyüş ve yüzme kombozu yaptım şu an
ben yemek yerken çok kaybediyorum kendimi bir bakmışım kaptırıp yemişim. bunu nasıl engelleyebilirim?
Ben de kilo vermeye calisiyorum bazen tam mutfaga gidiyorum ama telefonumu açip indirdigim bikinili kizara bakiyorum:) ve dusunuyorum ben bunu yesem nolucak tatmin olucam ama bana fazla seker fazla yagdan baska getirisi yok dayanamiyosam bir iki kaşik catal aliyorum ama onumde hedeflerim var kendimi aynada daha guzel gormek ve cevremdekilerin beni daha cok begenmesi bunlari hatirlayinca uzaklasiyorum yiyceklerdenharmvermeye ost: 36884205 .!.:ya evet onlar hep geçici oldu listeler miktarlar.. bir yerde kaçınca canım sıkılıyor. çay ve kahve olmadan gün geçmiyor maalesef kahvesiz zorhazır gıda çok uzun süredir sokmuyorum zaten eve. bir de dediğim gibi yürüyüş ve yüzme kombozu yaptım şu an
ben yemek yerken çok kaybediyorum kendimi bir bakmışım kaptırıp yemişim. bunu nasıl engelleyebilirim?
ya bu gruplara dha önce dahil oldum ama nedense devamlı olmadıçok fazla konu dönüyor odaklanamıyorum
[/QUOTE]Sayarak yiyebilirsin, ortada bir tabak varsa kendi önüne yiyeceğin kadarını alabilirsin. Yemeyeceğin şeyler gözünün önünde olmasın. Tv ya da pc başında yemek yeme. Yerken kendine telkin et evet bunu yiyebilirim ama alacağım zevk, güzel bir kıyafet giymekten daha fazla değil. Buzdolabının kapağına beğendiğin bir kadının resmini yapıştırabilirsin.
Ben de kilo vermeye calisiyorum bazen tam mutfaga gidiyorum ama telefonumu açip indirdigim bikinili kizara bakiyorum:) ve dusunuyorum ben bunu yesem nolucak tatmin olucam ama bana fazla seker fazla yagdan baska getirisi yok dayanamiyosam bir iki kaşik catal aliyorum ama onumde hedeflerim var kendimi aynada daha guzel gormek ve cevremdekilerin beni daha cok begenmesi bunlari hatirlayinca uzaklasiyorum yiyceklerden
Mesela ben herkes yemek tabagnda yerken kaseye koyuyorum yemeğini
Canım beraber başlayalım mı ya? Bende senle aynı boydayım, kilom 78. 15 kilo vermek istiyorum bende. Ne dersin?
Merhaba kızlar,
Şimdi ben diyet yapacağım bu kez inşallah kararlıyım
Boyum 1,73 kilom 90
Bir kaç gündür dikkat ediyorum. Yürüyüş yapıyorum. Haftada bir gün de zaten yüzmeye gidiyorum normalde.
Kendi kendime değil de böyle güzel bir diyet programı ile mi zayıflasam diyorum. Ya da herşeyden yiyip belli şeylerden sakınarak mı yapsam bilemiyorum. 4 ay gibi bir sürede 15 kilo gibi bir hedefim var mesela. Sizce bu fazla mı?
Genelde listeler bir günlük oluyor. 4 ay boyunca her gün aynı şeyleri kimse yiyemez sanırımPeki bunun değişimini nasıl yapıyorsunuz? Tek yaşadığım için herhangi bir listeye uymak ya da hayatımı düzene sokmak benim için daha kolay eve istediğim şeyleri alma şansım istediğim yemeği pişirme şansım var.
Diyetisyene gitmek istedim ama onlar da şu an için beni maddi olarak aşıyor. Tecrübeli arkadaşlar bana akıl verebilir mi?
Kardeşim için diyetisyene gidiyoruz. Belli başlı şeyler yarım saat yürüyüş her gün
Günde iki bardak yeşil çay
2.5 lt su
Bunlar çok önemliymiş yeşil çay yağ yakıyormuş
Çayı şekersiz içecek
Yemekler pişerken yağsız pişecek
Ekmek kepek ekmeği kahvaltıda 2 dilim akşam bir dilim
Günlük listesi var onun belli başlı dikkat.mi çeken şeyler bunlar
Haaa birde hamur işi yasak
Harcadigin kalori yedigin kaloriden cok olmali. Yediklerine dikkat etmen yeterli olur. Bi de gec saatlerde bi sey yeme. Uyku da onemli. Hem duzenli uykuyla hem sporla hem de yediklerine dikkat etmekle iyi sonuclar ala bilirsin
Eki Görüntüle 1241437 Eki Görüntüle 1241441
Eki Görüntüle 1241438
Hangisi daha hoş? Başarabilirsin. Yeter ki ayağın tökezlediğinde hemen pes etme. Arkadaşlarınla buluşman da olur kaçamağın da kötü günün de olabilir. Ertesi gün kaldığın yerden devam et, pes etme .
Ben kendimden örnek verirsem, öyle ölçerek tartarak diyet yapamam. Ama buğdayın her türlüsünü kesebilirsin. Ekmek makarna yok, sonra pirinç yok..bir de sıfır şeker, hipoglisemisi yüksek yiyecekler muz- şeftali, kayısı gibi..bunlar yok + spor yaparsan 4 ayda istediğin kiloyu verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?