yürüyüş yapıyorum sabah yarım saat akşam yarım saat.
yeşil çay pek sevmiyorum ama olmazsa ofise alıp koyayım. siyah çay yerine onu içerim. Sallama çaylardan mı alıyor yoksa direkt yeşil çay aldı da onu mu demleyip içiyor?
Şekersiz de içeriz yeşil çay çok acı değil zaten.
Kepek ekmeği hiç sevmiyorum yaen büyük zaafım beyaz ekmek. hiç yemesem olur aslında. bazen özlüyorum özellikle kahvaltıda. O zaman mesela normalde hiç yemeyip sadece kahvaltıda beyaz ekmek yesem olur mu ki?
hamur işi sevmiyorum zaten
çok teşekkürler ayrıca :)
Glisemik indeks diyetini arastir.Yapilacak en saglikli diyet sakin dukan mukan onlara bulasma.
peki ne yiyorsun mesela şekerini sabit tutmak için? benim şekerim çok oynak çünkü anında düşüyor. bir de pkos var şimdi doktor metformin başlattı onunla hipoglisemi daha sıkıntı oluyor. dengede ttmak için genelde kayısı derler ama sen yeme demişsin. alternatifin neler?
Cok az bal ekleyip deneseniz ? :)
Bunu bir ara denedim ama çayı bulanık yapıyor bal, bende tiryakiyim, çayım demli, berrak ve taze olacak :)bir de tabi sürekli yanımda taşıyamıyorum, iş yerinde sıkıntı =((
yaaaa çok mutlu olurum. hatta ortak bir başlık açıp günden güne ordan birbirimizi takip edebiliriz. yoldaşa ihtiyacım var :) başlayalım evet evetttt :)
Bende katiliyorum yarin bende basliyorum kizlar benide araniza alin benide benide[/QUOTE]Tamamdır, ben yarın başlıyorum, hatta sabah sahile koşmaya gitcem. :)
Ben de yesilcayi icemiyorum sekersiz ,bal ekliyordum. Yanimda tup seklinde ballardan tasiyordum kucuk boy oluyor :)
Suyu arttiriyorsan eger tuzu azaltman sart. Tuz suyu organizmada tutup sakladigi icin kilo vermek zorlasiyir. Amma tuzu azaltirsan sorun kalmazfittingo.com diye bir site gösterdi buradaki kızlar. oradan kalori takibi yapıyorum. şimdi bir de program buldum water my body diye o da her saat başı uyarıyor su içmeyi hatırlatıyor. akşam onu yükleyeceğim telefona bir de o şekilde suyu arttırabilirim bence. çünkü ofiste dalıp gidiyoruz unutuyorum içmeyi.
ahh uyku en büyük problemim şu an
yaa ne kadar zamanda geldin bu hale? süper olmuşsun. ne yaptın?
İyi bir çözüm ama kalori açısından bakarsak nasıl olacak :) Bal sağlıklı bir şey ama bir çay kaşığı 16 kalori, bir küp şeker de 20 kalori :) Şekersiz çay içebilenlere imreniyorum ama olmuyor işte. Tiryaki olunca bu durum çok yorucu, çünkü nerden baksan günde 15 bardak çay tüketiyorum =(((
Annemde siz gibiydi. 3 yıldır şeker tüketmiyor. Aslında cidden alışkanlık, hiç kullanmasaydınız aramazdınız şekeri.İyi bir çözüm ama kalori açısından bakarsak nasıl olacak :) Bal sağlıklı bir şey ama bir çay kaşığı 16 kalori, bir küp şeker de 20 kalori :) Şekersiz çay içebilenlere imreniyorum ama olmuyor işte. Tiryaki olunca bu durum çok yorucu, çünkü nerden baksan günde 15 bardak çay tüketiyorum =(((
O zaman topic açalım, birbirimizi destekleriz, güç kuvvet veririz. Morale ihtiyacım var. En azından bayrama kadar 5 kilo vereyim yaBende katiliyorum yarin bende basliyorum kizlar benide araniza alin benide benide
Katiliyorum benimde bayrama kadar biraz versem iyi olacak sen topic ci ac biz gelelim yedikletimizi yemediklerimizi kacamaklarimizi yazar kilo verdikce birbirmize destek oluruz bende 172 boyunda 94 kiloyum ne yazik ki[/QUOTE]O zaman topic açalım, birbirimizi destekleriz, güç kuvvet veririz. Morale ihtiyacım var. En azından bayrama kadar 5 kilo vereyim ya
Ya canım, şu yulaf ezmeleri var ya onu rondadan geçiriyorum. İçine süt (keçi sütü), sıvı yağ, karbonat, azıcıkta tuz..yağlı kağıda döküp pişiriyorum. Bayaa uyduruk yanii, ama mutfak miss gibi ev kokuyorSen yumurta falan da katıp deneyebilirsin. Ben yumurta da yemiyorum pek, safradan ötürü ... Böyle yazınca amma şeyden mahrummuşum gibi gözüktü yaa
Karatay diyetini öneriyorum istediğin kiloyu çokk rahat verirsin hemde sağlıklı olursun
duyduğuma göre grup kuruluyormuş
ben de katıliim aranıza alın beni de...
boy 1,73 kg 89,00..
konu sahibi arkadaşla aynıyız yani..
defalarca diyetisyene gittim 7-8 kg. verip sıkılıp bırakıyorum hoop eski kiloya dönüş...
verilecek kg. çok olunca..
benim hedefim 74,00 kg. olmak..
yani 15 kg. vermem lazım..
grubu bir yerde açarsanız beni de ekler misiniz?
hafta sonu pek giremiyorum ama pazartesi mutlaka dahil olmak isterim :)
Ben de ayni bahaneyi sunmustum diyetisyenime :) Ama mesela yaninizda kuru kayisi kuru siyah uzum tasiyip bir ogunu onlarla yapabilirsiniz. 6 ogun oturup kelli felli yemek yenmiyor yani. Bir ogun activia yiyebilirsiniz mesela uzerine keten tohumu serpip. Metabolizmayi hizli tutmak gerekiyor surekli. Vakit ayirmak zor olmuyor. Ben de saatlere cok uyamiyordum bazen 10 saat araliksiz calisip aksam yemegi yiyebiliyordum sadece ama genel olarak bu duzeni oturtmal cok onemli.
Evden yemek getirmedim. Diyetisyenim diyet listemi ulasabilecegim yemeklere gore duzenliyordu. Bu arada beyaz ekmek yemenizi kahvaltida bile olsa tavsiye etmem
Tam tahilli ekmek kepek ekmeginden daha lezzetli oluyor tavsiye ederim. Bu arada ilk donemlerde makarna, pilav hic yemedim. Bir corba var tahillardan olusan ilk 2 hafta sanirim o tarifi yemistim ve guzel yag yakmistim
Bir bardak sute 1 tatli kasigi toz tarcin koyuyordum. Bu arada sutu yogurdu hep light kullandim. Yogurt seviyorsaniz corek otu ekleyip yemenizi tavsiye ederim. Ogunleri azaltiyorsunuz ister istemez ama kaloriyi birden cok azaltmak ters teper , vucut kitlik alarmi verip yag depolar. Ben hic acikmadan verdim butun kilolarimi su an 57 kiloyum. Bu kiloya 100kusur kilodan dustugumu belirtmeliyim.
Rica ederim ne demek. Yeşil çayı bende pek sevmem ama bazen istediğimiz şeyler için istemediğimiz şeyleri göze alıp yapmalıyız. Çok faydası var yeşil çayın bu yüzden bu ısrarım
Ekmek konusunda ısrarla kepek diyor doktor ama normalinden yesen bir dilim yesende olur galiba
Glisemik indeks diyetini arastir.Yapilacak en saglikli diyet sakin dukan mukan onlara bulasma.
Katiliyorum. Ben diyetisyene gitmeden once hem Dukan hem Karatay denemistim. Yan etkilerini bizzat yasadim.
Bu aradaharmoni_ simdi baktim 105 kilodan 55' e dusmusum. Sonra yuzum cok coktu diye 57' ye cikmistim. Boyum 1.72. Tarcinli sut' un yanina da soguk ic diye not dusmusum niye hatirlamiyorum. :)
Sabah uyaninca da bir hafta ilik limonlu su, bir hafta elma sirkeli su iciyormusum. Hala kalkar kalkmaz su icerim aliskanliktan.
konuya bu cevabından dalıyorum ama
şekerini dengede tutmak için her sabah 1 tatlı kaşığı soğuk sıkma çörekotu yağı (fazlası değil) çok faydalı oluyor benim de çabuk düşer şekerim ve pkos var.
ben de 2012 de nisan başından ağustos başına yani 4 ayda 86 kilodan (44-46beden) 68 kiloya (38 beden) düşmüştüm boyum 172.
ama ben şok diyet yaptım pişman olmadım, aldığım kiloyu da bu sene martta doğum kontrol hapını bırakana kadar almadım diyebilirim (balayında aldığım 3 kg ve kışın 1 haftalık hastalık sürecinde aldığım 2 kg hariç-onları da eşimin daha hoşuna gittiği için ve herkes daha güzelleştin dediği için vermeye çalışmadım) hapı bıraktığımda birden kilo aldım 6 kgşu an aynı kiloyla hamileyim (4. ay bitiyor almadım daha )
kilo verme sürecimde de inceltici yağlar kullandım eve de eliptik bisiklet almıştık her gün 45dk-1 saat arası onu kullanmaya özen gösteriyordum bacaklarımı sarıyordum streç filmle... sonra selülitler artmaya başladı eridikçe onu da annem buz aldı selülit giderici onu kullandım 2. kutu bittiğinde sadece 1 gamzem kalmıştı o gamzem var halamüyorum seneye bu zamana inş. o halime döneceğim
şimdi de kiloları düşün
yaaaa çok mutlu olurum. hatta ortak bir başlık açıp günden güne ordan birbirimizi takip edebiliriz. yoldaşa ihtiyacım var :) başlayalım evet evetttt :)
Bende katiliyorum yarin bende basliyorum kizlar benide araniza alin benide benide[/QUOTE]Tamamdır, ben yarın başlıyorum, hatta sabah sahile koşmaya gitcem. :)
O zaman topic açalım, birbirimizi destekleriz, güç kuvvet veririz. Morale ihtiyacım var. En azından bayrama kadar 5 kilo vereyim yaBende katiliyorum yarin bende basliyorum kizlar benide araniza alin benide benide
Bende 75 kiloyum 4 ayda 20 kilo vermeyi dusunuyorum saglikli bi sekilde. Yoldas olabiliriz birbirimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?