• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yarışması

Selam kızlar akşam 3 kaşık bulgur pilavı yanında tavuk haşlama bir kase de yoğurt yedim.
Şimdi yürüyüşten geldim 40 dakika yürüdüm yarım saat egzersiz yapmayı planlıyorum

Selamlar kahvaltıda menemen ve yarım simit yedim ara atıştırması yapmak zorunda kaldım birkaç lokma çikolatalı simit yedim akşam çok geç yedim dışarıda işlerim vardı yemek çok geç kaldı saat dokuzda sonra yedim maalesef bir tabak yoğurtlu kıymalı makarna yanında biraz salata yedim. Akşam saatimden ötürü tartıya olumsuz yansıyacak muhtemelen

Selam kızlar
Bir bardak çialı su
Kahvaltı
İki yumurta beyazı
Bir bardak kefir
Ara
Bir dilim kavun
Divek kahve
Akşam
1 patlıcan köz
3 köfte
Yarım dilim tam buğday ekmek

Çialı su beni baya şişirdi sabah oyüzden acıkmadım

Kızlar günaydın iyi hafta sonları,
Dün biraz dondurma kaçırdım. Meyve kacırdım incire dayanamam biraz yedim :( hayırlsı artık :)

Bugün Plan şöyle ;
Sabah 2 yumurta 10 adet zeytin 11 kuru yemiş bir dilim ekmek
Öğlen yogut semizotu
Akşam yoğurt semizotu
Öyle,,,,

Günaydın kızlar kahvaltım omlet biraz domates kaçamak yapıp sıcak pide yedim biraz yarım ekmek kadar biraz da çikolata ama bu haftaki ilk kacamagim 😁

Ben de dün ve bugün biraz diyet dışına çıktım çünkü başım tuttu yemem gerekiyordu sabah da kahvaltıyı geciktirince başım kötü oldu karnımı tam doyurdum o yüzden. Dışarı işleri olunca ev düzeni bozuluyor geçen hafta güzel gitmiştim iki gündür biraz bozdum ama tartı durumum kötü değil ben haftada Bir kiloyu gayet iyi sayıyorum salıya kadar inşallah bir kilo gitmiş olur diye ümit ediyorum

İyi akşamlar herkese
Akşam tavuk şiş 2 adet yanına salata çeyrek lavaş yedim ve de ayran. Bugün yürüyüşe cıkamayacağım hiç halim yok kızlar spor da yapamayacagim biraz uykusuzum. Hepinize afiyet olsun

Gunaydın kızlar,dün bebeyle 10 saat yolculuk,full deniz mesaisi,diyeti şöyle bozdum
Yola gece çıkıp öğlen vardığımız için gece 2 ile öğlen 13:00 arasında 2 kaşarlı sandviç yedim biras kqrbonhidrat oldu tabii
Akşam yemeğine kadar sadece badem ve 1 muz yedim kahve,su akşam otelde 1 ırto boy çipura ızgara yedim ,bir kaç çatal mezelerden böyle bi gün oldu
Bakalım bugun ve diğer 6 gün biraz relxa takılmayı düşünüyorum sonuçtq tatil :)))
22 aylık bebeyle bol yüzmeli hareketli oluyor günler zaten bakalım dönüş kilomu bildiricem :))

Benim kahvaltı pek olmadı sabah,
Zeytin peynir
Günaydın kızlar 🌞 Benim kahvaltım klasik: haşlama yumurta, domates, salatalık, biraz yeşillik, zeytin, 2 küçük dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığından az çikolata 🍫
Hadi biraz daha aktif olalım kızlar, sporumuzu ve öğünlerimizi paylaşalım ki birbirimize motivasyon olalım 💪💚
G gulaysedeniz
M Mavistez
aylinnn1980 aylinnn1980
I ipekcigim
Z zeynobt
ohkpln ohkpln
gunaydın kahvaltım bişey yoktu ,kızımla koşuşturma ben zaten kahvaltı ezelden beri pek yapmam yapsamda öğlen olur,bir kaç zeytin bir iki domates yedim midem boş olmasın diye,öğlen ilk öğünde pizza yedim margarita 3 dilim ,sade soda ,bol su ve kahve
Ama yarın geçeceğimiz otel günaha girmelik ee 1-2 birada İçerim🙈🙈😂 akşamı yazarınm
Bromalain başladım bakalım sabah akşam 1 tane ,ödem tutmadım hakkaten o kadar yol uykusuzluk vs

Günaydın kızlar 🌞 Benim kahvaltım klasik: haşlama yumurta, domates, salatalık, biraz yeşillik, zeytin, 2 küçük dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığından az çikolata 🍫
Hadi biraz daha aktif olalım kızlar, sporumuzu ve öğünlerimizi paylaşalım ki birbirimize motivasyon olalım 💪💚
G gulaysedeniz
M Mavistez
aylinnn1980 aylinnn1980
I ipekcigim
Z zeynobt
ohkpln ohkpln
Bir motivasyon için,kızı uyuttum odada 10 dk pamela reif killer sixpacks setini yaptım 10 dk 10 dk dır

Kızlar dün yazamadım dünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurta beyazı
1 bardak kefir
Ara
Bir porsiyon üzüm
Akşam
6kaşık susuz tas kebap
Salata
22.00da dibek kahve
Bol su içiyorum zaten bugünün menüsünü akşam yazarım

Kızlaaarrr Kusura bakmayın bugün biraz hareketli geçti düğün var akşama sporu yetiştirelim diye erken davrandık.

Bugün kahvaltı Meyve ve bir porsiyon peynir
Öğlen iki yumurta çeyrek avokado 11 çig kuruyemiş mantar bir dilim ekmek
Akşam muhtemel yetişmeyecek pas geçicez gibi düğün 7 de ve 1 bucuk saat uzaklıkta. Dönünce cok aç olursam yogurt vs yerim artık yada direk uyurum.
Spor yapıldı canlar :)

Öğlen avakadolu bir salata yaptım kızlar akşam da tavuk suyuna çorba yaptım onu içtim inşallah acıkmam acıkırsam da yoğurtlu chia yerim hepinize afiyet olsun ben spora kaçar 😍

Kahvaltı
İki yumurta beyazı bir bardak kefir
Ara
Üç yemek kaşığı yoğurt yarım şeftali bir yemek kaşığı cha tohum
Akşam
Yedi yemek kaşığı susuz taze fasülye
Yogurtlu semizotu salata
Yarım dilim tam buğday ekmek
Birazdan dibek kahve içerim
Bol su tabii ki

Back
X