Evet sabah tartı fotoğrafı atıyoruz 23.59 a kadar da sabah öğle akşam gün içinde yediğimiz her şeyi yazıyoruz.A olabilir bilmiyorum tamamdir nasıl yapalım yarın kilomu çekip aticam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sabah tartı fotoğrafı atıyoruz 23.59 a kadar da sabah öğle akşam gün içinde yediğimiz her şeyi yazıyoruz.A olabilir bilmiyorum tamamdir nasıl yapalım yarın kilomu çekip aticam
Tamamdır kızlarEvet sabah tartı fotoğrafı atıyoruz 23.59 a kadar da sabah öğle akşam gün içinde yediğimiz her şeyi yazıyoruz.
Tamam her akşam günlük yediklerimi atarım sabahta ilk tartiyi atarımTamam canım her akşam yediğini içtiğini atarsın yarın da tartı ile güne başlarız haftaya tamamen uyarsan sorun olmaz hoş geldin o zaman![]()
Tamamdır hoş geldin canımSelam bende katılmak isterim,ama çalıştığım ve kızı uyuttuktan sonra gece daha rahat yazabiliyorum kabul ederseniz,tüm günü yazarım zaten süreçteyim,30 kilo verdim doğum sonrası 21 ayda , güncel kilom 64 hedefim 58 , 6 kilo daha vermek istiyorum
Haftanın min 3 günü gece evde pilates,strech,yoga yapıyorum(spor geçmişim var)
11.08.2025 pztsi
İlk öğün öğlen: 4 adet toplam 200 gr ızgara köfte ,haşlanmış sebze yanında
16:00 1 top vişneli dondurma
Akşam yemeği:2 haşlanmış yumurta 1 kase salata 6tk ev yoğurdu
6548 adımım var,bugun off günüm egzersiz yok
Gece yeşil çay,rezene karışık
2 salatalık
Gün boyu 2 lt su,2 soda
Ben spor yapmıyorum ama diyete katılırımKızlar merhaba. Benim 10 kilo fazlam var kendime diyet spor vs arkadaşları arıyorum. Benimle beraber her gün yediğini içtiğini buraya atacak ve birbirimize yanlışlarımızı söyleyip uyaracak ve her gün yürüyüş yaparak adım miktarının ekran fotoğrafını buraya atacak arkadaşlar arıyorum. Haftada bir tartı günümüz olsun. Birbirimizi motive ederek ilerlersek ciddi kilolar elde edeceğimize inanıyorum. Aktif olabilecek 10 kişi var mı
Ben spor yapmıyorum ama diyete katıl
Tamam canım hoş geldinBen spor yapmıyorum ama diyete katılırım
Çok güzel olurdu ama sanırım yasakBi telegram gurubu mu kursak? Burdan zor olur
Ekmek hiç tüketmiyorsun galibaİyi akşamlar hanımlar son öğünü şimdi yiyorum
Kahvaltı
Muz laktozsuz süt yulaf tarçın ve chia tohumundan smoothy yaptım onu içtim
Ara leblebi kayısı ve kahve
Öğlen
1 kepçe tavuk çorbası
1 kepçe sulu köfte yemeği yedim
Akşamin fotosunu atıyorum anlatmam çok anlasilir olmaz fotodakileri birleştirip yedim salata icinde
Hoş geldin canımHerkese mrb benimde 8,9 kilo eksiltmem lazım doğum yaptım emziriyorum .dünden beri bende kendi çapımda diyete girdim bende varım![]()