• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yarışması

Evet buna çok ihtiyacımız var kızlar. Nasıl yapacağız onu ben de bilmiyorum kilo az olunca az gidiyor o yüzden herhalde moral bozukluğu yaşıyoruz
Evet öyle oldu kilo çok az gitmeye başlayınca Bi duramadık çünkü insan gayret ediyor ama sonuç az olunca morali bozuluyor. Salı gününü Bi geçirelim önümüzdeki hafta daha enerjik ve motive olalım inşallah

günaydın herkeseee. eylül ayının ilk günü pazartesiye denk geldii moral ve motivasyon için daha neye ihtiyacımız olabilir ki :super: hele yeni yıla kadar fimmmfit olmamamız için hiçbir sebep yok koskoca 17 hafta var önümüzde :halay:

kıııızzlarrr Selam,
Yaşasın son bahar en sevdigim ikinci mevsim birincisi bahar :) yeni yılımın ilk günü :) ocağı asla kabul etmiyorum :):)):):)
Yarın tartı günüüüü kimler ne bekliyor artılar eksiler çıksın meydaaanneee :)
Efendim kabus gibi geçen reglim bitti :) tartıya artı yansımayacagını düşünüyorum. tahminimce 1.5 ceptedir umarum.
Bugünün planı berbat neyse nimete öyle denmez :)
Sabah kabak - brokoli çorbası
Öğlen Taze fasulye
Akşam H.cevizli tarcınlı kahve 40 çig kuruyemiş.
Spora gidilecek bu ara sporda sadece bacak egzersizi yuruyus bisiklet yapıyorum.
Çok sevgiler,

İyi akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız diyet nasıl gidiyor. Ben bu aralar biraz saldım gibi ya yemeğe dikkat ediyorum da pek spor yaptığım söylenemez. Kendimi biraz toparlamam lazım tartı gününe az kaldı. Sanırım motivasyonum biraz düştü. Sizde durumlar nasıl
Valla ben diyete aynı şekilde devam ama adetliyken kilomu verilmiyor anlamadım ben bu işi morelim aşırı bozuk
kıııızzlarrr Selam,
Yaşasın son bahar en sevdigim ikinci mevsim birincisi bahar :) yeni yılımın ilk günü :) ocağı asla kabul etmiyorum :):)):):)
Efendim kabus gibi geçen reglim bitti :) tartıya artı yansımayacagını düşünüyorum. tahminimce 1.5 ceptedir umarum.
Öğlen Taze fasulye
Spora gidilecek bu ara sporda sadece bacak egzersizi yuruyus bisiklet yapıyorum.
Çok sevgiler,
ay benimde bugün bitti yarın bakalım kaç vermişim ben okadar ümitli değilim ya çok gitmemiştir 😢

kıııızzlarrr Selam,
Öğlen Taze fasulye
Çok sevgiler,
Ben kendimden çok bir şey beklemiyorum şahsen almış bile olabilirim çünkü bu hafta hiç spor yapamadım veya çok az yapmışımdır. Arada ufak kaçamaklarım da oldu korkmuyor değilim 😁😬

İyi akşamlar kızlar kahvaltım klasik 2 haşlanmış yumurta domates biraz yeşillik 7-8 adet zeytin şekersiz çay bir dilim ekmek
Kahvaltı geç yaptığım için ara öğün yapmadım akşam yemeği kıymetli domatesli bir yemek yaptım yanına ayran ekmeği biraz kaçırdım burada. Yarım saat egzersiz yaptım

Selam, bugun kahvaltı 4 küp beyaz peynir 1 dilim ekmek
Arada 1 muz
Akşam ekmeksiz 2 yumurtadan kıymalı yumurta
Benim iştah geceleri açılıyor ya gündüz bişey istemiyor canım :(
Gün boyu 2 sade kahve

Selam, bugun kahvaltı 4 küp beyaz peynir 1 dilim ekmek
Arada 1 muz
Akşam ekmeksiz 2 yumurtadan kıymalı yumurta
Benim iştah geceleri açılıyor ya gündüz bişey istemiyor canım :(
Gün boyu 2 sade kahve
Akşam 1 top dondurma yedim,bir avuçta kabak çekirdeği

Kızzlar günaydın,
Herkese güzel sağlıklı günler dilerim.
Bugün ki sonuçları geriye dönük iletiyorum. Nisavera Nisavera 'cığıma kolaylık olsun. Şuan modu düşük ama haftaya bomba gibi girecek inanıyorum.

12 Ağustos : 120.1
19 Ağustos : 118.6> 1.5
26 Ağustos : 117,6 > 1
2.Eylül : 115.9 >1,7

bugün ki planım ise şöyle ;
Sabah muzlu pancake ( 1 yumurta 3 yk yulaf 1 tk bal 1 muz) + Sütlü kahve
Öğlen 5 yk yeşil mercimekli salata
Akşam Beyaz et salata Balık düşünüyorum.
Spor yok.

Herkese selam sevgiler, :KK200: :KK37:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-09-02 at 07.57.00.webp
    WhatsApp Image 2025-09-02 at 07.57.00.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 24
günaydın arkadaşlar, fotoğrafını çekmeyi unuttum ama bu sabah tartıda 68,7 gördüm geçen haftaya göre +100 gr. boşa geçmiş bir hafta :KK61:hafta sonu ipin ucunu kaçırdığımı biliyordum da diğer günler o kadar dikkat etmişken ve 6 gün spor yapmışken bu kadar etkileyeceğini tahmin etmiyordum. yine de bırakmak yok tam gaz devam :KK6:

Kızzlar günaydın,
Herkese güzel sağlıklı günler dilerim.
Bugün ki sonuçları geriye dönük iletiyorum. Nisavera Nisavera 'cığıma kolaylık olsun. Şuan modu düşük ama haftaya bomba gibi girecek inanıyorum.

12 Ağustos : 120.1
19 Ağustos : 118.6> 1.5
26 Ağustos : 117,6 > 1
2.Eylül : 115.9 >1,7

bugün ki planım ise şöyle ;
Sabah muzlu pancake ( 1 yumurta 3 yk yulaf 1 tk bal 1 muz) + Sütlü kahve
Öğlen 5 yk yeşil mercimekli salata
Akşam Beyaz et salata Balık düşünüyorum.
Spor yok.

Herkese selam sevgiler, :KK200: :KK37:
Çok harikasın valla 🌸

1000035894.webp
günaydın kızlar maalesef bu hafta biraz kaçamaklar falan yaptım o yüzden çok kilo vermeyi beklemiyordum biraz motivasyon kaynaklı ve spor yapma konusunda sorun yaşadım ama tüm bunlara rağmen sadece +300 gram almışım. Allah var yedim de yani eşim sağ olsun habire bir şeyler alıp geliyordu bu hafta bomba gibi geliyorum bekleyin sadece🎊😂😅🤸

günaydın arkadaşlar, fotoğrafını çekmeyi unuttum ama bu sabah tartıda 68,7 gördüm geçen haftaya göre +100 gr. boşa geçmiş bir hafta :KK61:hafta sonu ipin ucunu kaçırdığımı biliyordum da diğer günler o kadar dikkat etmişken ve 6 gün spor yapmışken bu kadar etkileyeceğini tahmin etmiyordum. yine de bırakmak yok tam gaz devam :KK6:
Canım sen geçen hafta 68.75 yazmıştın sanki

Selam kızlar 🌺 bu haftayı verimsiz geçirdim ama sadece iki gün diyetin biraz dışına çıktım kalan günler çıkmadım ne kadar motivasyon eksikliği yaşasamda geve hep aç uyudum. Dün kadar tartıda 53.30 da takılıp kalmıştım fena canım sıkılıyordu neyseki bu sabah 53.05i gördüm. Ama çok aç kalıyorum artık alıştım. Tartıda sorun varsa kaç gündür 53.30da kalırken asıl vardır diye düşünüyorum bir türlü inemiyorum neyse bu kadar uğraşa kötünün iyisi giyeceğim yoksa yediklerimi görseniz günde iki tabak anca yiyorumdur

Eklentiler

• 33720740-D5EC-4956-97E4-6407E76A3774.webp
    33720740-D5EC-4956-97E4-6407E76A3774.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 20
Selam kızlar 🌺 bu haftayı verimsiz geçirdim ama sadece iki gün diyetin biraz dışına çıktım kalan günler çıkmadım ne kadar motivasyon eksikliği yaşasamda geve hep aç uyudum. Dün kadar tartıda 53.30 da takılıp kalmıştım fena canım sıkılıyordu neyseki bu sabah 53.05i gördüm. Ama çok aç kalıyorum artık alıştım. Tartıda sorun varsa kaç gündür 53.30da kalırken asıl vardır diye düşünüyorum bir türlü inemiyorum neyse bu kadar uğraşa kötünün iyisi giyeceğim yoksa yediklerimi görseniz günde iki tabak anca yiyorumdur
Kendini aç bırakma canım kasların falan erir daha önce de söylemiştim sana normal öğünle beslen eğer doymazsan gerekirse yoğurt ye chia tohumuyla beraber bayağı tok tutuyor

Dünkü öğünlerimi yazmayı unutmuşum;

öğlen ton balıklı buğdaylı tahıllı bir salata yedim protein olarak da çok zengindi. üzerine 15-20 civarı yer fıstığı.

akşam da güvecin etlerinden 9-10 adet yedim sebzesine dokunmadım. yanında bir kase cacık.

45 dk (3 mile) leslie yaptım. ama sonrasında katıldığım doğum gününde ince 1 dilim pasta yedim ne yazık ki :KK43:

bugün öğlen de et yemeği yedim yanında küçük bir kase yoğurt ile. akşam sebze yerim diye düşünüyorum.

bu arada günlük içtiğim su miktarı en az 3 litre, her gün yeşilçay da içerim. herhalde farkında olmadan yağı fazla kaçırıyorum (kuruyemiş vs.) çünkü gerçekten sıkı bir diyet uyguladığımı düşünüyorum başladığımdan beri ama sonuç ortada. daha fazla dikkat edeceğim bakalım.

Back
X