• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yarışması

Selamlar herkese ; dün yazamadım taşınma telaşımız vardı. Sabah işe gelirken resim de çekemedim aceleden. Geçen hafta 54.8 kiloydum 200 gram almışım 55 kiloyum . Sabah bir dilim ekmek biraz krem peynir ve yumurta yedim.
öğlen fırın tavuk patates ve salata. maalesef bir dilim de pasta yedim :( Bu duruma dur demezsem verdiğim kiloları yavaş yavaş geri alacağım

Kendini aç bırakma canım kasların falan erir daha önce de söylemiştim sana normal öğünle beslen eğer doymazsan gerekirse yoğurt ye chia tohumuyla beraber bayağı tok tutuyor
İlk zamanlar zor oluyor ama alışıyorum ve yerken midem bulanıyor zaten üst üste yiyemiyorum diyet dönemlerinde. Sadece tatlı ve aburcubur isteğim çok oluyor şimdi adet dönemim de yaklaşıyor iyice bastırır artık. Akşam yemeğinden sonra da hiçbir şey yemiyorum aç uyumadığım gün asla kilo veremiyorum kilo vermek istiyorsam kendimi açlığa hazırlamam lazım ben yiyerek kilo verebilenlerden değilim 😄 abartmıyorum tabii bünyemi aşmıyor migrenim var zaten çok aç kalırsam günlerce başım tutar geçen hafta olmuştu sonra dengeledim tekrar bu hafta zaten ortada pek bir şey gitmedi 🤷‍♀️

Kızlar genel olarak bi düşüklük var bu hafta İçin güçlü bir motivasyon yakalamamız lazım kendimizi motive edecek ne yapabiliriz birkaç hafta daha bozmadan devam edelim geçen hafta fire verdik bu hafta sıkı şekilde geri dönelim diyete

Geçen hafta 66.90
Bugün 66.50
Okadar diyet yaptım 😥 bu hafta niye böyle oldu anlamadım adetim bugün bitti inşallah haftaya daha çok eksi olur

Eklentiler

• IMG_5236.webp
    IMG_5236.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 27
7 günlük tatil bedeli haftaya düzeltiriz inşallah :))

Eklentiler

• IMG_9846.webp
    IMG_9846.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 26
İlk zamanlar zor oluyor ama alışıyorum ve yerken midem bulanıyor zaten üst üste yiyemiyorum diyet dönemlerinde. Sadece tatlı ve aburcubur isteğim çok oluyor şimdi adet dönemim de yaklaşıyor iyice bastırır artık. Akşam yemeğinden sonra da hiçbir şey yemiyorum aç uyumadığım gün asla kilo veremiyorum kilo vermek istiyorsam kendimi açlığa hazırlamam lazım ben yiyerek kilo verebilenlerden değilim 😄 abartmıyorum tabii bünyemi aşmıyor migrenim var zaten çok aç kalırsam günlerce başım tutar geçen hafta olmuştu sonra dengeledim tekrar bu hafta zaten ortada pek bir şey gitmedi 🤷‍♀️
Bu hafta biraz sıkıntı yaşadık birçoğumuz yorulduk tabi. Dinlenme haftası gibi düşünelim Bu haftayı ama önümüzdeki hafta inşallah hepimiz çok daha güzel kilolar vereceğiz inanıyorum 🙏

Dünkü öğünlerimi yazmayı unutmuşum;

öğlen ton balıklı buğdaylı tahıllı bir salata yedim protein olarak da çok zengindi. üzerine 15-20 civarı yer fıstığı.

akşam da güvecin etlerinden 9-10 adet yedim sebzesine dokunmadım. yanında bir kase cacık.

45 dk (3 mile) leslie yaptım. ama sonrasında katıldığım doğum gününde ince 1 dilim pasta yedim ne yazık ki :KK43:

bugün öğlen de et yemeği yedim yanında küçük bir kase yoğurt ile. akşam sebze yerim diye düşünüyorum.

bu arada günlük içtiğim su miktarı en az 3 litre, her gün yeşilçay da içerim. herhalde farkında olmadan yağı fazla kaçırıyorum (kuruyemiş vs.) çünkü gerçekten sıkı bir diyet uyguladığımı düşünüyorum başladığımdan beri ama sonuç ortada. daha fazla dikkat edeceğim bakalım.
dün akşam zeytinyağlı tavuklu bamya yedim biraz yoğurt ve salata. sonra da 10 tane badem ve yarım avuç çekirdek yedim. 3 mile leslie yaptım.

Herkese selamm
diyete kaldığım yerden devam ediyorum.
sabah ekmek yemedim 1 yumurtadan omlet , biraz bal

öğlen yarım tabak bulgur pilavı cacık

Selamlar , bugun ilk öğünüm öğlen 1 lahmacun küçük, 1 bardak ayran

Akşam 3 yk barbunya
3 yk et sote

Aralarda birşey atıştırmadım bugun

Kızlar selam,
Bugün ofis etkinliği vardı bi kaşık kısır 3 sarma mini börek mini tiramisu yedim. bu kadar.
Öğlen de dışarda yemek var artık bakıcaz caresine :(
Akşama yemem
Spora gidilecek.

Merhaba kızlar dün aktif olamadım kusura bakmayın
Dünkü kahvaltı klasik haşlanmış yumurta yeşillik domates bir dilim ekmek yedim şekersiz çay yanına
Öğlen yoğurtla geçiştirdim çok az ekmekle çiğ köfte yedim akşam da haşlanmış tavuk yedim
Bugün sabah kahvaltıda omlet yedim yanına yine yeşillik öğlen henüz yemedim bir şey. Disardayim şimdi yememek için kendimi çok zor tutuyorum

Kızlar öğlen tavuk şiş yedim. Biraz mıhlama karedeniz lokantası idi dayanamadım ya :) ama ucuz kurtuldum :) bu hafta ne olacak bakalım :) ayın 10 unda da diyetisyen randevum vardı bakalım artık :)

Bugün öğlen 12:30 iki yumurta ve lorla yaptığım omleti yedim yanında peynir zeytin domates vs klasik kahvaltı bir de bir dilim ekşi maya ekmek

Akşam iki küçük karnıyarık yedim patlıcanlar fırında közlenerek pişmişti baya hafifti. Yanında da yeşil mercimek salatası vardı. Birazdan 35-40 dakikalık bir spor videosu yapacağım. Motivasyonumda azalma var gibi hissediyorum..

Selamlar🌺 kahvaltıda yumurtalı ekmek yedim küçük dilimler üç tane kadar. Öğlen dondurma yedim zaten diyetimin en zor kısmı hep bu tatlı krizleri oluyor. Akşam kuru fasülye pilav yedim bir tabak ama çok doldurmadım yanına az yoğurt ve kavun ama kaçırmadım şimdiden acıkmaya başladım. Adetime bir hafta falan kaldı bende çok fena tatlı krizleri başladı iki gündür zor dayanıyorum sanırım bu hafta da abur cunur günü yapacam geçen haftaki senaryoyu yaşamak istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanacam 🙈

Back
X