• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yarışması

Selam , günlük yediklerimizi yazıyoruz. Her hafta salı da tartı fotisi atıyoruz, Nisavera Nisavera da bizim için tablo yapıyor. Haftanın birincisine bol nazar boncukları :) Aktif olabiliyorsan gel tabiki güzel oluyor.
Gelirim tabi disiplin olunca güzel kilo veriyorum ben ya. Doğumdan sonra kilo veremedim bi türlü. Yarın tartılıp güncel kilomu yazarım sonra salı tekrar tartılırım 😊

Merhaba canım tabii buyur gel mutlaka aktif ol ama her gün yiyip içtiğiniz sporun falan yapıyorsan yaz. Salı günleri tartı günümüz. Güncel kilonu bildir not alayım seni
Aktif olurum. Bana hırs verir toplu yapılan diyetler. Yarın sabah tartılıp söylerim. İnşallah istediğim kiloya inerim. Uzun yolum var malesef🙂

Bugün güne çook erken başladım bir dilim çikolatalı ekmek ve çeyrek dilim üzümlü ekmek yedim çayı açık ve şekersiz içiyorum. Öğlen yarım kumpir yedim akşam karışık türlü ve bulgur pilavı yedim yanına semizotlu bir kase cacık yedim. Genel olarak abartmadım inşallah tartıya olumlu yansır

1000091168.webp
@Nisavera güncel kilom canım

Kızlarrr günaydınlarr,,,
Dün planıma sadık kaldım arkadaşla dısarda olsakta kaçamak yapmadım. Şükürler olsun :)
Bugünün planı şöyle;
Spora gidicem.
Sabah omlet avakado yeşillik
Öğlen kabak yemeği
Akşam cacık
Herkese iyi pazarlar
Sevgiler,

Kahvaltıyı kaçırdım biraz zaten geç yaptım öğlen yemeyecem akşama brokoli çorbası yapacağım yanına sebzeli bir şey düşünüyorum ne yapacağıma karar vermedim. Spor yapamıyorum adetim üç gün gecikti göbeğim patlamak üzere bu sabah tartıldım +200 gördüm moralim çok bozuldu halbuki hep devam ettim diyete bozmadım. Muhtemelen adet gecikmesindendir diye düşünüyorum olunca rahatlarım ama şu sıralar eksi olmuyor aksine artı oluyor o da motivasyon bozuyor.

Aa ben de izmirliyim. Keşkeği çok severim. 55 kiloya inince haftada bir gün kaçamak günü yapmayı düşünüyorum. O güne keşkek listeme ekledim 😄

Yaa hemşerim 🤗 bir an önce hedefine ulaşmanı diliyorum afiyetler olsun şimdiden 🌸
Bende ıspartalıyım bizim oraların düğünlerinde çok yapılır cok severim. Şifa olsun

Çok teşekkür ederimm kendimi frenlemek zor oldu ama bir dahakine başka şeylerden kısarak daha çok yiyeceğim valla 🤭

Hafta sonu yoğunluğuyla dün yazmayı unutmuşum,

Sabah klasik kahvaltı yaptım bir dilim karakılçık ekmeği yedim iki haşlanmış yumurta bol peynir zeytin domates vs

Akşamüstü ağırlık çalıştım biraz zorladı ben de peynir ceviz beyaz leblebi atıştırdım. Sonra canım çok tatlı istedi banana bread üzerine iki kaşık dondurma koyup yedim 🥲

Akşam dört kaşık zeytinyağlı barbunya, üç köfte yanında patates cacık salata yedim beş gibi yiyip akşamı kapattım

Bu sabah da iki yumurtalı menemen ve yine bol peynirli zeytinli bir tabak, bir dilim karakılçık ekmeği yedim

Akşam balık olacak üşenmezsek fırında buğulama değilse tavada 🥲

Spor olarak da hiit günü yani atlamalı zıplamalı bir cardio. Baya zorlayıcı oluyor ama koydum kafaya pes etmek yok 😎

Bugün sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık ve domates yedim 2 dilim ekmekle
Öğlen taze fasulye yoğurt. Ara öğünde 2 armut
Akşam yemeğinde pilav yoğurt yedim sadece

Kahvaltıyı kaçırdım biraz zaten geç yaptım öğlen yemeyecem akşama brokoli çorbası yapacağım yanına sebzeli bir şey düşünüyorum ne yapacağıma karar vermedim. Spor yapamıyorum adetim üç gün gecikti göbeğim patlamak üzere bu sabah tartıldım +200 gördüm moralim çok bozuldu halbuki hep devam ettim diyete bozmadım. Muhtemelen adet gecikmesindendir diye düşünüyorum olunca rahatlarım ama şu sıralar eksi olmuyor aksine artı oluyor o da motivasyon bozuyor.
bende adet ve ovulasyon döneminde cok şişiyorum sonra ki hafta bi anda kilo kaybı oluyor. pes etme canım. tartıya takılma devam et

İyi geceler kızlar anca yazabildim
Sabah kahvaltım reçelli yumurta biraz badem ceviz domates peynir tam 1 dilim buğday ekmeği şekersiz çay
Öğlen yarım muz ve yarım elma yanına biraz badem
Akşam tavuk şiş azıcık ekmekle yedim
Hepinize afiyet olsun 🌺

Kızlar günaydın,
Herkese iyi haftalar güzel günler olsun.
Yarın tartı günümüz heyecan var mı ? geçen haftaki sonuçlardan sonra ben biraz heyecanlıyım :)
Bugünün planı şöyle ;
Spora gidilecek.
Sabah iki yumurta 2 asık yulaf iki dilim kaşarlı omlet Salatalık Ve Fix yazılan yeşillik Maydanoz dere otu roka tere kapya biber salatalık. Birde canım pancar istedi iki dilim kırmızı pancar
Öğlen Tarcın h.cevizli kahve 15 çig kuruyemiş.
Akşam Salata + Hamsi
Her Birinize bol iradeli eksili günler

bende adet ve ovulasyon döneminde cok şişiyorum sonra ki hafta bi anda kilo kaybı oluyor. pes etme canım. tartıya takılma devam et
Teşekkür ederim inşallah olursam rahatlayacağım bugün 4. gün oldu gecikmemin diyete başladığım günden daha şişkinim 🙈 bu hafta tartı benim için kötü olacak ama sonraki hafta inşallah daha fazla eksi olur diye umuyorum tabi o zamana kadar olursam 😄

Teşekkür ederim inşallah olursam rahatlayacağım bugün 4. gün oldu gecikmemin diyete başladığım günden daha şişkinim 🙈 bu hafta tartı benim için kötü olacak ama sonraki hafta inşallah daha fazla eksi olur diye umuyorum tabi o zamana kadar olursam 😄
ay insallah olursunuz gelmesi dert gecikmesi dert hepsi zor :) benimde her ay sonu geliyor son 7 aydır ya bi gecik erken gel ay sonu ay sonu sıtkım sıyrldı :)

ay insallah olursunuz gelmesi dert gecikmesi dert hepsi zor :) benimde her ay sonu geliyor son 7 aydır ya bi gecik erken gel ay sonu ay sonu sıtkım sıyrldı :)
Evet ya cidden öyle her ay bunu yaşamak zor diyoruz ama olmamak daha zor her açıdan 🙈az önce tartıy baktım dün +200dü bugün +300 ve gece aç uyudum diyeti bozmadım yarına artık yarım kilo almış olarak haftayı tamamlarım şaka gibi 😄

Evet ya cidden öyle her ay bunu yaşamak zor diyoruz ama olmamak daha zor her açıdan 🙈az önce tartıy baktım dün +200dü bugün +300 ve gece aç uyudum diyeti bozmadım yarına artık yarım kilo almış olarak haftayı tamamlarım şaka gibi 😄
yok yok hepsi regl gecikmesinden cunku vucut su tutuyor normal takılma sen hayıt çayı diye bi çay var o regl gelmesinde baya faydası oluyor bi dene istersen

yok yok hepsi regl gecikmesinden cunku vucut su tutuyor normal takılma sen hayıt çayı diye bi çay var o regl gelmesinde baya faydası oluyor bi dene istersen
Teşekkür edeirm şu sıralar bitkisel şeylerden uzak duruyorum bebek düşünüyorum inşallah dua beklerim o yüzden kilo verme serüvenine atıldım 😄 spor ve bitkisel ürünler şimdilik rafta vakti gelince yaparım 😄

Teşekkür edeirm şu sıralar bitkisel şeylerden uzak duruyorum bebek düşünüyorum inşallah dua beklerim o yüzden kilo verme serüvenine atıldım 😄 spor ve bitkisel ürünler şimdilik rafta vakti gelince yaparım 😄
ay bu gecikme hayırlara gelsin insallah, bende kilo verince düşünüyorum allahın izni ile... Bu arada hayıt çayını araştırın bi isterseniz. özellikle gebelik düşünenlerde cok kullanıyorlar,

Back
X