diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

Evet bir de diyet yaptığını saklamasi var ben kimseye söylemedim sadece eşim biliyor o da yetiyor zaten
Diyette oldugunu anlayınca insanın üstüne geliyorlar.
Bravo ben de kimseye soylemedim sadece esim biliyor.Ifrit oluyorum milletin yorumlarina en guzeli boyle.Soranlara da bebegin pesinden kosuyorum ondandir,aaa bilmem zayiflamis miyim diyorum

Bravo ben de kimseye soylemedim sadece esim biliyor.Ifrit oluyorum milletin yorumlarina en guzeli boyle.Soranlara da bebegin pesinden kosuyorum ondandir,aaa bilmem zayiflamis miyim diyorum
en güzeli valla :) ben de eşimin akrabalarına söylemedim.zayıflamışsın dediler.yoğun çalışıyorum ondandır dedim fesatlar nazar değdirecekler...

Ben 9 ay kadar bir sürede verdim diyet yaptım evden cikamiyordum zaten evde ip atladim dans ettim kendi kendime
Cok guzel yaa dans etmeninde cok faydasi var ben bi ara sadece evde kendi basima deli gibi halay cekiyodum mezdeke ve yaglardan kurtulmustumm :)
benim zamanım yok işte işten zaten sekize doğru geliyorum yemek yap sofra kur kaldır saat kaç oluyor yorgunluktan ölüyorum her gün.evde olsam şimdiye çoktan kilo vermiştim.daha önce evdeyken bekarken daha doğrusu iki ayda 15 kilo vermiştim.zamanım boldu.şimdi 24 saat yetmiyor yaşamaya.

size kendi menümden bahsederek biraz desteklemek isterim 3 haftada 7 kilo vermişim
Sabah.meyve yoğurt
Aralarda bır avuç çiğ badem,yaban mersini,iki üç kayısı
Akşam sebze haşlama yoğurt,salata yoğurt şeklinde ..
3 lt su
ıkı bardak yeşilçay
1.5 SAAT ORYANTAL

Goji berry hiçbir işe yaramiyor Sakin almayın. Ben almıştım hemde çok pahalı üzülme benziyor ama onun kırmızı ve ekşisi. Paranıza yazık olur.
Esim almis denemek icin az bisey banada pek inandirici gelmiyo netten baktigimda baya faydasi var fotolar atmislar sadirdim iste oyle oyle kandiriyolar

günaydın kızlar bugün işten çıkarıldığımı öğrendim.moralim çok bozuk.bugün son günümmüş.sabah sabah bütün şevkim kaçtı

maşallah canım çok güzel vermişsin tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…