- 23 Haziran 2014
- 1.304
- 2.307
- 88
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
Bravo ben de kimseye soylemedim sadece esim biliyor.Ifrit oluyorum milletin yorumlarina en guzeli boyle.Soranlara da bebegin pesinden kosuyorum ondandir,aaa bilmem zayiflamis miyim diyorumEvet bir de diyet yaptığını saklamasi var ben kimseye söylemedim sadece eşim biliyor o da yetiyor zaten
Diyette oldugunu anlayınca insanın üstüne geliyorlar.
Ay bende öyle diyordum iBravo ben de kimseye soylemedim sadece esim biliyor.Ifrit oluyorum milletin yorumlarina en guzeli boyle.Soranlara da bebegin pesinden kosuyorum ondandir,aaa bilmem zayiflamis miyim diyorum
Kizlar goji cilegi varmis hic duydunuzmu zayiflamaya yardimci cok guzel kilo verdiriyomus baktimda onceki ve sonraki hallerini atmislr inanamadim
en güzeli valla :) ben de eşimin akrabalarına söylemedim.zayıflamışsın dediler.yoğun çalışıyorum ondandır dedimBravo ben de kimseye soylemedim sadece esim biliyor.Ifrit oluyorum milletin yorumlarina en guzeli boyle.Soranlara da bebegin pesinden kosuyorum ondandir,aaa bilmem zayiflamis miyim diyorum
biz 4. kattayız alt katta da bebekli aile var.ip atlayamam ben bu cüsseyle :)Dansa benimde baslamam lazm ip var evde bi ara atliodum ☺
Ben 9 ay kadar bir sürede verdim diyet yaptım evden cikamiyordum zaten evde ip atladim dans ettim kendi kendime
benim zamanım yok işteCok guzel yaa dans etmeninde cok faydasi var ben bi ara sadece evde kendi basima deli gibi halay cekiyodum mezdeke ve yaglardan kurtulmustumm :)
Goji berry hiçbir işe yaramiyor Sakin almayın. Ben almıştım hemde çok pahalı üzülme benziyor ama onun kırmızı ve ekşisi. Paranıza yazık olur.gunaydn.. hıc duymadm bakım netten merak ettım
Esim almis denemek icin az bisey banada pek inandirici gelmiyo netten baktigimda baya faydasi var fotolar atmislar sadirdim iste oyle oyle kandiriyolarGoji berry hiçbir işe yaramiyor Sakin almayın. Ben almıştım hemde çok pahalı üzülme benziyor ama onun kırmızı ve ekşisi. Paranıza yazık olur.
Aynen oyle canim is bogazda bitiyo gerisi bos hikayeeevet okudumda bence de bogazı tutmayınca gerısı bos :)
bızım alt kat kımse yok rahatım o konuda :)biz 4. kattayız alt katta da bebekli aile var.ip atlayamam ben bu cüsseyle :)
maşallah canım çok güzel vermişsin tebrik ederim.size kendi menümden bahsederek biraz desteklemek isterim 3 haftada 7 kilo vermişim
Sabah.meyve yoğurt
Aralarda bır avuç çiğ badem,yaban mersini,iki üç kayısı
Akşam sebze haşlama yoğurt,salata yoğurt şeklinde ..
3 lt su
ıkı bardak yeşilçay
1.5 SAAT ORYANTAL
boğazı tutmadığın sürece ne yaparsan yap boş... gerisi hikaye...evet okudumda bence de bogazı tutmayınca gerısı bos :)
günaydın kızlarbugün işten çıkarıldığımı öğrendim.moralim çok bozuk.bugün son günümmüş.sabah sabah bütün şevkim kaçtı
ben de anlamadım ki.hiç beklemiyordum şok oldum.güle oynaya işe gel,pat diye öğren bugün son gününmüş...GUNAYDN CNM... neden bı sorun mu var ne zmandır calısıyodun uzulme ya ıs mı yok
ben de anlamadım ki.hiç beklemiyordum şok oldum.güle oynaya işe gel,pat diye öğren bugün son gününmüş...
bir sürü borcumuz var çok sıkışık durumdayız.tam da zamanına denk geldi.allah yardımcımız olsuncanım ya hakkında hayırlısı olsun. zor durum gercekden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?