diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

Spora gelenler var kilo almak için. Bizim yaptığımızı yarısı kadar yapıyorlar iştahlariaçılsın dıye öyle çok ta zayıf değildi şaşırdım. Hem açım hem yorgun kilo.almaya gelenlere şaşırıyorum

AYNEN CNM O KONUDA COK HAKLISIN MILLET BILINCE ESPIRILER HERSEYE KARISMALAR SMDI SIRKETTE KIMSEYE DEMEDM AMAN ZAYFLAYNCA GORURLER ZATEN :)

Aynen ya ne insanlar var spora geliyolar kilo almaya kimiside zayif ayva gobegi yapmak icin gelmis cardio 1.5 saat yapiyorum o kiz zayif haliyle yapamiyo sasirdim 20 dk mesafe var spor salonuna yuruyorum giderken iyide donerken kotu
ben de başlayacam inşallah spor salonuna.çok faydası olacağını düşünüyorum.

neler yediniz bugün kızlar ???? benim hiç iştahım yoktu bugün.her gün böyle olsam iğne ipliğe dönerim valla :))))
Kahvaltida ilik limonlu su 1 haslanmis yumurta 5 zeytin salatalik domates peynir biber oglen corba ictim yagsiz aralarda meyva birazdanda ispanak corba yogurt

Kahvaltida ilik limonlu su 1 haslanmis yumurta 5 zeytin salatalik domates peynir biber oglen corba ictim yagsiz aralarda meyva birazdanda ispanak corba yogurt
menün güzelmiş.ben de sabah çok tahıllı ekmekle domates peynir.öğlen bir lahmacun yeşillik ve bir ayran.akşam da henüz iş yerindeyim eve gidince ne yerim bilmem.hafif bişeyler tüketmeliyim.

AYNEN CNM O KONUDA COK HAKLISIN MILLET BILINCE ESPIRILER HERSEYE KARISMALAR SMDI SIRKETTE KIMSEYE DEMEDM AMAN ZAYFLAYNCA GORURLER ZATEN :)

Evet bir de diyet yaptığını saklamasi var ben kimseye söylemedim sadece eşim biliyor o da yetiyor zaten
Diyette oldugunu anlayınca insanın üstüne geliyorlar.

Kizlar goji cilegi varmis hic duydunuzmu zayiflamaya yardimci cok guzel kilo verdiriyomus baktimda onceki ve sonraki hallerini atmislr inanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…