- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
Spora gelenler var kilo almak için. Bizim yaptığımızı yarısı kadar yapıyorlar iştahlariaçılsın dıye öyle çok ta zayıf değildi şaşırdım. Hem açım hem yorgun kilo.almaya gelenlere şaşırıyorumben de aşırı zayıftım,bir sene boyunca penisilinli iğne yedim hasta olmamak için.bir anda semirdim.o zamandan beri de kilo problemim var maalesef.genetiğimle oynadılar benim :) kaderimi değiştirdiler,ben de kilo almaya çalışanlardan olacaktım belki şimdi :)
koy tabi canım,biz bizeyiz burda.merak ettim bak şimdi :) basenleri kesmek yok,eritecez onları
AYNEN CNM O KONUDA COK HAKLISIN MILLET BILINCE ESPIRILER HERSEYE KARISMALAR SMDI SIRKETTE KIMSEYE DEMEDM AMAN ZAYFLAYNCA GORURLER ZATEN :)Asl1can Canim hic canini sikma kimseyede aldiris etme ben halimden memnunum de gec diyette oldugunuda soyleme kimseye soran oldugundada hic bisey yapmiyorum kendiligimden zayifliyorum aksine daha cok yiyorum de gitsin
Asl1 can canim hic kafana takma ben halimden memnunum de gec diyet yaptiginida soyleme birak zayiflayinca onlar farketsin aksine daha cok yiyorum nasil oldu ben farkinda bile degilim de☺☺
HEHEHE ALPIN BENIM ANNEMDE GUNLER OLUR HAMURLAR TATLILAR AH AH :):)Aynen öyle. Oğlum da zayıf eşim de hiç ısrar etmiyorum çok yesin diye sağlıklı beslemeye çalışıyorum. Annem hep hamuisi kizartmayla besledi bizi şiştim
ben de başlayacam inşallah spor salonuna.çok faydası olacağını düşünüyorum.Aynen ya ne insanlar var spora geliyolar kilo almaya kimiside zayif ayva gobegi yapmak icin gelmis cardio 1.5 saat yapiyorum o kiz zayif haliyle yapamiyo sasirdim 20 dk mesafe var spor salonuna yuruyorum giderken iyide donerken kotu
Cok faydasi var emin ol ben gördüm sarkma olmuyo sikilasiyosunben de başlayacam inşallah spor salonuna.çok faydası olacağını düşünüyorum.
Ben pazartesiden pazartesiye tartiliyorum bu hafta kac olucam bakalimm cok merak ediyorum bi 2 kilo daha gitmistir insallahkızlar biz de cumaları kilo bildirimi yapalım mı ????
benim 78.600 bugün :)
inşallah canım.ben de versem birer ikişer şu kiloları :) 60 lara insem oooof of :)Ben pazartesiden pazartesiye tartiliyorum bu hafta kac olucam bakalimm cok merak ediyorum bi 2 kilo daha gitmistir insallah
Kahvaltida ilik limonlu su 1 haslanmis yumurta 5 zeytin salatalik domates peynir biber oglen corba ictim yagsiz aralarda meyva birazdanda ispanak corba yogurtneler yediniz bugün kızlar ???? benim hiç iştahım yoktu bugün.her gün böyle olsam iğne ipliğe dönerim valla :))))
Sen hic dert etme bile ben 40 kilo vermem lazim ben napiyimmminşallah canım.ben de versem birer ikişer şu kiloları :) 60 lara insem oooof of :)
menün güzelmiş.ben de sabah çok tahıllı ekmekle domates peynir.öğlen bir lahmacun yeşillik ve bir ayran.akşam da henüz iş yerindeyim eve gidince ne yerim bilmem.hafif bişeyler tüketmeliyim.Kahvaltida ilik limonlu su 1 haslanmis yumurta 5 zeytin salatalik domates peynir biber oglen corba ictim yagsiz aralarda meyva birazdanda ispanak corba yogurt
AYNEN CNM O KONUDA COK HAKLISIN MILLET BILINCE ESPIRILER HERSEYE KARISMALAR SMDI SIRKETTE KIMSEYE DEMEDM AMAN ZAYFLAYNCA GORURLER ZATEN :)
Verirsin kız ben tam 40 kilo vermiştim ben verdiysem sen rahat verirsin ben baya oburum çünküSen hic dert etme bile ben 40 kilo vermem lazim ben napiyimmm
Ben 9 ay kadar bir sürede verdim diyet yaptım evden cikamiyordum zaten evde ip atladim dans ettim kendi kendimeInsallah canimm insallah biran once vermek istiyorum oyaglardan kurtulmak istiyorum buyuk bi basari kac ayda verdin 40 kiloyu super yaa ne yaptin
Cok guzel yaa dans etmeninde cok faydasi var ben bi ara sadece evde kendi basima deli gibi halay cekiyodum mezdeke ve yaglardan kurtulmustumm :)Ben 9 ay kadar bir sürede verdim diyet yaptım evden cikamiyordum zaten evde ip atladim dans ettim kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?