diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

Bende 3 haftadir diyetteyim.3 haftada 7kilo verdim.bundan once dukan yaptim baya bi kg verdim ama 1 yilda dikkat etmedim icin aynen geri aldim.hamilelikte 40 kg.almstim.omurumda egrilik eklem agrilari fitiklar vs vs.birsuru hastalik pesinden geldi.3 hafta once 4 yildir deli gibi acik olan istahim birden bire kesildi ve bunu bircok diyet denemis biri olarak hemn firsata cevirmek istedim.7 kiloyuda kendi kendime diyet yaparak verdim.hala istahi az birazda pskolojik oldugunu dusunuyorum midem kuculdu diye diye kuculttum.boy 1.73 baslangic kilom 81.7 suan guncel kilo 73.9 herkeze basarilar D)

merhaba hosgeldınız... pekı bu 7 kıloyu nasıl verdınız onuda yazsanızda bıze de fıkır olsa ne gzl olurdu :)

3 haftada 7 kilo sizi tebrik ederim

Dukan diyetini sayisiz kere yaptim bozdum yaptim bozdum.sebebi gercekten kilolar hizlica gidiyor tam uyulursa.fakat allahim o nasil bir kotu ruh hali tavsiye ederim ama 6/7 kilo fazlasi olana tavsiye ederim 30/40 kilolarla dukan zor cok zor..halbuki doyasiya protein var fakat hiiic kolay degil.ilk yaptgim zamanlar pskolojim kotuysu oyuzden olcup tartamiyordum surundum resmen.. suanda resmen super hissediyorum kendimi cunku diyet yapmiyorum sanki.....

7 kiloyu nasil verdigime gelince sabahlari kahvalti yapiyorum ama tika basa yiyorum kirmizi yesil biber salatalik 3/4 ince dilim yada kucuk top ekmek.tereyagli omlet 7/8 zeytin avuc kadar peynir 8/9 ceri domatesi..yani asiri doyurucu bir kahvalti...zaten bukadar sıkı yapınca kahvaltiyi zor acikiyor insan
birdahaki ogunu en gec 5 de bitiriyorum ama ne varsa yiyorum.mesela bugun islama kofte yedim disarda saat 4:30 da.yaninda pilav ekmek vs.de yedim.ama midem kuculmus kofteyi tam yedim pilavi yarim.bu saate kadarda asiri tatli istedi canim.bir kucuk mandalina yedim..aralarda su su su .. spor vs yapmiyorum.aman aman hareketlide degilim sadece saglam doyuru bir kahvaltinin ennn buyuk silah oldugunu ogrenmis oldum.bayanlar kilit kahvalti anlayacaginiz

3 hafta surecinde kahvalti yapmadigimda oldu.mesela en az 5/6 kez oglen uyandim isim yok ve cok gec yatiysam.mesela saat 1 de uyandim aynen saglam bir kahvalti yaptim..daha sonra dier ogunu kahvaltiyla yakin tuttum 3/4 saat sonra yedim 2. Ogunumu..diyelim daha acikmadim bildiginiz danettenin pudingini bir ogun gibi dusunup yedim ve birdaha birsey yemedim..sekersiz kahve vs iciyorum tabi.

Diyet yapiyormus gibi kesinlikle hissetmiyorum agiz kurulugu/kokusu yok halsizlik asla yok.2 tam ogun miktar kotasi vs koymadigimdan gozumde midemde doluyor moralim tavan bugunlerde.heleki dukan diyt.onra :/
2 ogun az zararli faln diyenler olabilir ama sabah sıkı kahvlti kahvaltidan sonra yine cok doyurucu yemek ve minik mevya puding gibi seyler 3. Ogunu tamamliyor gibi.buz dolabina mutfaga öcü gibi bakmiyorum inanin.mayis nisan ayina kadarda devam edicem.tikandigim ve kg vermede duraklama yasadigim gibi hemn salona yazilcam.pat die duraksamam insallah tek korktugum bu
Herzeke basarilar dilerim.arada haberdar ederim forumuda

Ben diyet yapamıyorum siz nasıl yapıyosunuz

Sorunda bu.yapicam yada yapamicam demek yok..suan okadar rahatim ki catir catir deyim yerindeyse kilo veriyorum.cunku yarisa sokmuyorum aklimi bedeneni yediklerimi.relaxxx sanki normali buymus gibi davraniyorumabur cubur gece yemekleri asiri yagli vs yok tabk ki... yaa bilmiyorum her turlu diyeti denedim ucundan kiyisindan.ammavelakin isin sirri saglam kahvaltiymis ve kasmamakmis tabi bu benim fikrim

Yani 2 ogun yiyosunuz guzelmis denemekde fayda var ☺

Bugun disarda kahvalti yaptim ama full dolu bir kahvalti 9 da. Saat 11 de tatli krizim tuttu yine danette kucuk boy puding.aksam icin kiymali havuclu kereviz yemegi yaptim.ondanda acikinca dolu bir tabak yicem 5 e kadar ve birdaha kahve disinda birsey yemicem.tam.olarak 2 ogun deil ama genellikle 2 ogun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…