- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
tazmınat falan almıcak mısın onla bıraz ıdare eder gene bulursun ıs uzulmebir sürü borcumuz var çok sıkışık durumdayız.tam da zamanına denk geldi.allah yardımcımız olsun
Bende 3 haftadir diyetteyim.3 haftada 7kilo verdim.bundan once dukan yaptim baya bi kg verdim ama 1 yilda dikkat etmedim icin aynen geri aldim.hamilelikte 40 kg.almstim.omurumda egrilik eklem agrilari fitiklar vs vs.birsuru hastalik pesinden geldi.3 hafta once 4 yildir deli gibi acik olan istahim birden bire kesildi ve bunu bircok diyet denemis biri olarak hemn firsata cevirmek istedim.7 kiloyuda kendi kendime diyet yaparak verdim.hala istahi az birazda pskolojik oldugunu dusunuyorum midem kuculdu diye diye kuculttum.boy 1.73 baslangic kilom 81.7 suan guncel kilo 73.9 herkeze basarilar D)
3 haftada 7 kilo sizi tebrik ederimBende 3 haftadir diyetteyim.3 haftada 7kilo verdim.bundan once dukan yaptim baya bi kg verdim ama 1 yilda dikkat etmedim icin aynen geri aldim.hamilelikte 40 kg.almstim.omurumda egrilik eklem agrilari fitiklar vs vs.birsuru hastalik pesinden geldi.3 hafta once 4 yildir deli gibi acik olan istahim birden bire kesildi ve bunu bircok diyet denemis biri olarak hemn firsata cevirmek istedim.7 kiloyuda kendi kendime diyet yaparak verdim.hala istahi az birazda pskolojik oldugunu dusunuyorum midem kuculdu diye diye kuculttum.boy 1.73 baslangic kilom 81.7 suan guncel kilo 73.9 herkeze basarilar D)
Kizlar 2 haftada 3 kilo vermisim nasil ? Ben 4 kilo bekliyodum okadar dikkat ettim spor yaptimm anlamadim tartimi bozuk acaba ne
Insallah biran once atmak istiyorum kilolari :)cok ıyı tofıta olsun dıger hafta daha cok verırsın :)
Ben diyet yapamıyorum siz nasıl yapıyosunuz
Yani 2 ogun yiyosunuz guzelmis denemekde fayda var ☺7 kiloyu nasil verdigime gelince sabahlari kahvalti yapiyorum ama tika basa yiyorum kirmizi yesil biber salatalik 3/4 ince dilim yada kucuk top ekmek.tereyagli omlet 7/8 zeytin avuc kadar peynir 8/9 ceri domatesi..yani asiri doyurucu bir kahvalti...zaten bukadar sıkı yapınca kahvaltiyi zor acikiyor insan
birdahaki ogunu en gec 5 de bitiriyorum ama ne varsa yiyorum.mesela bugun islama kofte yedim disarda saat 4:30 da.yaninda pilav ekmek vs.de yedim.ama midem kuculmus kofteyi tam yedim pilavi yarim.bu saate kadarda asiri tatli istedi canim.bir kucuk mandalina yedim..aralarda su su su .. spor vs yapmiyorum.aman aman hareketlide degilim sadece saglam doyuru bir kahvaltinin ennn buyuk silah oldugunu ogrenmis oldum.bayanlar kilit kahvalti anlayacaginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?