diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

bende sabah yıyorum 2 dılım ekmek peynır zweytın salatalık bazen yumurta . oglende dısardan yıyorum bazen bı sebze bulgur cacık gıbı aksamları da kafleks yaptm bı ara 5 de snra yemedm 1,50 kılo verdm ıyıydı asıl sımdı yulaf alıcam o daha ıyımıs aksam onu yapıcam snra meyve bakm :) denemekde fayda var

Dukanda ilk günümü tamamladim kizlar
Sabah yulaf kepegi krep
Peynir ve 2 dilim fume jambon
Ogle 1 yumurta
Yoğurt
Aksam Karışık Izgara ve yoğurt

Hala kilo aynı haliyle :) Aksamki izgaramda kacamaklar vardi ama bu konuda dürüst olmaliyim

Hemende tartildim diosun ☺☺ insallah guzel sonuclar alirsin.

Asl1can yulaf kepegi mi alicaksin?
Eger oyleyse dukan diyeti yaparken cok kullandim.inanilmz tok tutar.ben suan dukan yapmasamda krep ve sebze mujveri yaparken kullaniyorum(tok tuttugu icin) tad olarak kotu degil ama beyaz una alismisiz oyuzdn y.kepeginin tadi birazcik baskin geliyor.bir de yulafi paketinde tutmayin.iyi bir kap yada cam kavonoza dokun ve buzdolabina koyun.dukanda azar azar kullaniyordu baslarda birgun bir baktim icinde kurtlar cirit atiyor :))
Insallah herkez istedigi sonuca ulasir

gunaydın neste.. yok kepegını hıc denemedım nasıl olur bılmıyorum ben resmde ekledım bunu alıcam sutle karıstırıp yemek ıcın ıcıne kuru uzum falan koycam tadı kotu cunku :) asıl guzelmı kepegıde krep falan guzel olur harbı denemek lazm tesekkur ederım bılgın ıcınde.

Eklentiler

• untitled.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 97

Çok haklısın kahvaltıda istediğini yersen diyet yapmak çok kolay oluyor. Niye uyandım ki aç kalıcam nasılsa demiyorsun

Çok haklısın kahvaltıda istediğini yersen diyet yapmak çok kolay oluyor. Niye uyandım ki aç kalıcam nasılsa demiyorsun
Aynen oyle oluyor ve ne yersek yiyelim hem tokkaliyoruz saaatttleerrcccee hem ne yersen gunun ilk ogunu bir guzel yakiyoruz.kahvaltiyi artik kaloriden saymiyorum kendi adima .. biyerde yavaslck hatta durcak kilo vermem ama ortalma 1 ayda 8 kiloyu resmn diyet dayatmasi disinda verdim gitti cok mutluyum

Bende sabahları yiyorum yakiyosun çünkü.
Tebrik ederim.

Buda guzel fakat yulaf kepegi muazzam tok tutuyor.beyaz unun bolca kullanildigi krepte muthis kurtarici.
birde bu ara yarim kabagi rendeleyip bol nane taze sogani yumurta ve yulaf kepegi ile harç yapip (yarim.kasik kabartma tozu) z.yagi ile kizartip inanilmaz doyurucu müjver yapiyorum tavsiye ederim.

Güzel tarif bende yulaf kepekli omlet yapıyordum bunu da deneyeyim degisiklik olur yumurta yemekten civciv cikaricam

Ben gunde 4/5 yumurta yerim.ama beyazini..mesela cirpip yapiyorsam bir sari kullanirim gerisi beyazi.gecen yil gittigim bir diyetisyen demisti 7/8 beyaz yiyebilirsin sari yememek kaydiyla

cok tesekkur ederım bunları yaptırıcam anneeme :)

Ben gunde 4/5 yumurta yerim.ama beyazini..mesela cirpip yapiyorsam bir sari kullanirim gerisi beyazi.gecen yil gittigim bir diyetisyen demisti 7/8 beyaz yiyebilirsin sari yememek kaydiyla

spor yapanlar zaten hep yumurta yer sarısını yemez ben bazen yıyıorum 1 tane haslanmıs

Ben ben ben 1.52 boyum var 84 kiloyum. Kalçalarım var. 3 yıldır evliyim 2 yaşında oglum var hedef 55 kilo . Eliptik bisiklet aldım onuda kullanıyorum. Diyete başladım. İnşallah istenilen hedefe ulaşırız . Bildiğiniz işimizi kolaylaştıracak şeyler varsa nolur söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…