- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
bende sabah yıyorum 2 dılım ekmek peynır zweytın salatalık bazen yumurta . oglende dısardan yıyorum bazen bı sebze bulgur cacık gıbı aksamları da kafleks yaptm bı ara 5 de snra yemedm 1,50 kılo verdm ıyıydı asıl sımdı yulaf alıcam o daha ıyımıs aksam onu yapıcam snra meyve bakm :) denemekde fayda varBugun disarda kahvalti yaptim ama full dolu bir kahvalti 9 da. Saat 11 de tatli krizim tuttu yine danette kucuk boy puding.aksam icin kiymali havuclu kereviz yemegi yaptim.ondanda acikinca dolu bir tabak yicem 5 e kadar ve birdaha kahve disinda birsey yemicem.tam.olarak 2 ogun deil ama genellikle 2 ogun
Hemende tartildim diosun ☺☺ insallah guzel sonuclar alirsin.Dukanda ilk günümü tamamladim kizlar
Sabah yulaf kepegi krep
Peynir ve 2 dilim fume jambon
Ogle 1 yumurta
Yoğurt
Aksam Karışık Izgara ve yoğurt
Hala kilo aynı haliyle :) Aksamki izgaramda kacamaklar vardi ama bu konuda dürüst olmaliyim
Asl1can yulaf kepegi mi alicaksin?
Eger oyleyse dukan diyeti yaparken cok kullandim.inanilmz tok tutar.ben suan dukan yapmasamda krep ve sebze mujveri yaparken kullaniyorum(tok tuttugu icin) tad olarak kotu degil ama beyaz una alismisiz oyuzdn y.kepeginin tadi birazcik baskin geliyor.bir de yulafi paketinde tutmayin.iyi bir kap yada cam kavonoza dokun ve buzdolabina koyun.dukanda azar azar kullaniyordu baslarda birgun bir baktim icinde kurtlar cirit atiyor :))
Insallah herkez istedigi sonuca ulasir
7 kiloyu nasil verdigime gelince sabahlari kahvalti yapiyorum ama tika basa yiyorum kirmizi yesil biber salatalik 3/4 ince dilim yada kucuk top ekmek.tereyagli omlet 7/8 zeytin avuc kadar peynir 8/9 ceri domatesi..yani asiri doyurucu bir kahvalti...zaten bukadar sıkı yapınca kahvaltiyi zor acikiyor insan
birdahaki ogunu en gec 5 de bitiriyorum ama ne varsa yiyorum.mesela bugun islama kofte yedim disarda saat 4:30 da.yaninda pilav ekmek vs.de yedim.ama midem kuculmus kofteyi tam yedim pilavi yarim.bu saate kadarda asiri tatli istedi canim.bir kucuk mandalina yedim..aralarda su su su .. spor vs yapmiyorum.aman aman hareketlide degilim sadece saglam doyuru bir kahvaltinin ennn buyuk silah oldugunu ogrenmis oldum.bayanlar kilit kahvalti anlayacaginiz
Aynen oyle oluyor ve ne yersek yiyelim hem tokkaliyoruz saaatttleerrcccee hem ne yersen gunun ilk ogunu bir guzel yakiyoruz.kahvaltiyi artik kaloriden saymiyorum kendi adima .. biyerde yavaslck hatta durcak kilo vermem ama ortalma 1 ayda 8 kiloyu resmn diyet dayatmasi disinda verdim gitti cok mutluyumÇok haklısın kahvaltıda istediğini yersen diyet yapmak çok kolay oluyor. Niye uyandım ki aç kalıcam nasılsa demiyorsun
Bende sabahları yiyorum yakiyosun çünkü.Aynen oyle oluyor ve ne yersek yiyelim hem tokkaliyoruz saaatttleerrcccee hem ne yersen gunun ilk ogunu bir guzel yakiyoruz.kahvaltiyi artik kaloriden saymiyorum kendi adima .. biyerde yavaslck hatta durcak kilo vermem ama ortalma 1 ayda 8 kiloyu resmn diyet dayatmasi disinda verdim gitti cok mutluyum
gunaydın neste.. yok kepegını hıc denemedım nasıl olur bılmıyorum ben resmde ekledım bunu alıcam sutle karıstırıp yemek ıcın ıcıne kuru uzum falan koycam tadı kotu cunku :) asıl guzelmı kepegıde krep falan guzel olur harbı denemek lazm tesekkur ederım bılgın ıcınde.
cok tesekkur ederım bunları yaptırıcam anneeme :)Buda guzel fakat yulaf kepegi muazzam tok tutuyor.beyaz unun bolca kullanildigi krepte muthis kurtarici.
birde bu ara yarim kabagi rendeleyip bol nane taze sogani yumurta ve yulaf kepegi ile harç yapip (yarim.kasik kabartma tozu) z.yagi ile kizartip inanilmaz doyurucu müjver yapiyorum tavsiye ederim.
Ben gunde 4/5 yumurta yerim.ama beyazini..mesela cirpip yapiyorsam bir sari kullanirim gerisi beyazi.gecen yil gittigim bir diyetisyen demisti 7/8 beyaz yiyebilirsin sari yememek kaydiyla
Kizlar diyet nasil gidiyoo ?
Aksamlari yatmadan 1 saat once yogurda zerdecal limon ve pul biber karistir ye ve tabi en onemlisi diyet ve spor
Benimde iyi gidiyo 3 haftada 4 kilo gitti spor baya yoruyo ama basaricamgunaydınn guzel gıdıyorr senın nasıl ya bu ara bende yogurtu yemeye baslasam bı
Genelde yogurt zerdacal limon oneriyolar ama bunu ogrendigimde iyi oldu sabredicez ve hedefi tutturucaz kizlarO bağırsak temmelliği yapıyomuş diye duydum. Gerçi form kiraz sapı çayı içiyorum. Oda yapıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?