- 25 Kasım 2015
- 53
- 44
- 3
- 35
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
O çok. Zayıf tüm. Ailesi aşırı zayıf. O yüzden benimle kafa buluyorlar akillarinca.Yuh yani daha ne istiyoki 60 kilo yine cok iyi keske 60 olsam da gelse bana boyle dese tencereyi kafasina geciririm ama esim sag olsun hic bi zamn kotu bisey demedi 5 kiloda versem gobegin gitmis cok iyiye gidiyosun der
Asl1can resimdeki yeni halinse hic kotu durmuyosun ama sen yine istedigin kiloya gel evlendikten sonra kesinlikle aliyosun seninde vucudun kilo almaya elverisli sanirim
yok tatlım o düşünce yanlışlOzamn erkeklere inat basaralim sonra bi ozguven patlamasi yasayalim istedigimiz herseyi giyelim yaza kadar ne olucak bakalim hem kendinizi cok kilo vericek gibi dusunmeyelim o bizi bitiriyo 5 kilo fazlam var onu vericem diye baslayalim
tamamen aynı durumdayız,deli gibi bebek istiyorum ama hep vazgeçiyorum kilo yüzündenBende 102.7 basladim gecen hafta pazartesi tartildim 101 iki hafta oluyo pazartesi tekrar tartilip yazarim hedefim bende istiyorum 55 ama bakalim bebek cok istiyorum bazen diyorum hemen yapim ama kiloo geliyo aklima vaz geciyorum
ayyyyy ben de yaaa :) ben ideal kiloma bi düşsem kocam beni en lüks otele bile götürür tatile ödül olarak :)Benim oyle cirkin bi fizigim yok cok sukur heryerim bir gorenler en fazla 85 sindir diyo ama bilmiyolarki 100 kusur kazanacagima inaniyorummm bu yaza kadar verip kendimi odullendiricem guzel bi tatil yapicam allah nasip ederse
hepsi aynı canım.evlendikten sonra ne de olsa benim moduna geçiyorlar,çektiklerini unutuyorlar.benimki 60 olmamı istiyor.ben 55 istiyorum.o halini de beğenmiyorsa pes yaniiii :)Evet ne yazıkki oyleler ben 60 oluyorum yine beğenmiyor
Adamı 7 sene reddettim, koştu koştu yakalayinca böyle olduk malesef
senin eşin o konuda gerçekten iyiymiş,sana ne güzel motivasyon sağlıyor.benim ki hayatta bişey demez.koşu bandında yürüyorum,yavaş yürüyormuşum diye demediğini bırakmadı.sen bu gidişle hiçbir yere varamazsın,boşa kürek çekiyorsun dedi.Yuh yani daha ne istiyoki 60 kilo yine cok iyi keske 60 olsam da gelse bana boyle dese tencereyi kafasina geciririm ama esim sag olsun hic bi zamn kotu bisey demedi 5 kiloda versem gobegin gitmis cok iyiye gidiyosun der
benim vücudumda çok orantılı,komple kiloluyum,boyumda kısa değil.hiç kimse kilomu tahmin etmez benim.ama tartı yüzümüze vuruyor her daim :))))benımde once hedef 69 laryanı bı kac ay oncekı kılom sonra 58 ıstıyorum hıc olmadm boyluyum kılomu cok goastermem ben ama gobek yan aldı basını gıdıyor :)
ideal kilo herkesin kendine özel.boyuna vücut tipine göre değişir.kimisi 60 kiloda bir deri bir kemik kalıyor.kimisi 60 ı şişman buluyor.Ideal kilo 55 mis. Zaten yazin 60 dim bi anda şiştim nasıl oldu anlamadım
Asl1can Canim hic canini sikma kimseyede aldiris etme ben halimden memnunum de gec diyette oldugunuda soyleme kimseye soran oldugundada hic bisey yapmiyorum kendiligimden zayifliyorum aksine daha cok yiyorum de gitsintofıta el verıslı kelımemı herkez dalga gecıyor artık gene mı rejım dıe ben cbk alıyorum ve zor verıyorum cunku tyyemeklere cok dıkkat ederım ama tatlıya cok duskunum malesef . resımdekı evet benım ama o zman 66 falandım kılomu gostermem kemıklıyımdır ama yag oranı cok dıyetsyenede olcturmusdum bıde gobek ve sımıt seklınde vucudum bide resmdekı ceketım kapanıodu smdı zor :)
Asl1 can canim hic kafana takma ben halimden memnunum de gec diyet yaptiginida soyleme birak zayiflayinca onlar farketsin aksine daha cok yiyorum nasil oldu ben farkinda bile degilim de☺☺tofıta el verıslı kelımemı herkez dalga gecıyor artık gene mı rejım dıe ben cbk alıyorum ve zor verıyorum cunku tyyemeklere cok dıkkat ederım ama tatlıya cok duskunum malesef . resımdekı evet benım ama o zman 66 falandım kılomu gostermem kemıklıyımdır ama yag oranı cok dıyetsyenede olcturmusdum bıde gobek ve sımıt seklınde vucudum bide resmdekı ceketım kapanıodu smdı zor :)
Evet kızlar bebek düşünenler zayiflamali ben 40 kilo almıştım sonra vermesi çok zor oluyor. Hamilelikte de çok kilo tehlikeli ben ölümden döndüm bebek yapmam suan yasak. Bir oğlum var allah isteyen herkese versin inşallah cuma vaktiyok tatlım o düşünce yanlışl
tamamen aynı durumdayız,deli gibi bebek istiyorum ama hep vazgeçiyorum kilo yüzünden
aminnnn inşallah canım benim.ben de sonra uğraşmaktansa şimdiden önlemini almak istiyorum.20 kiloyu vermek 50 kiloyu vermekten çok çok daha iyidir.Evet kızlar bebek düşünenler zayiflamali ben 40 kilo almıştım sonra vermesi çok zor oluyor. Hamilelikte de çok kilo tehlikeli ben ölümden döndüm bebek yapmam suan yasak. Bir oğlum var allah isteyen herkese versin inşallah cuma vakti
benim kaç tane arkadaşım evlenir evlenmez çocuk yaptılar,doğurur doğurmaz da hemen ideal kilolarına döndüler.keşke benim de yapım zayıf olsaydı da yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydımAaaah ahhh su kilo yokmu herseye engell biran once versek de kurtulsak hic dusunmeden bebek yaparim hemen zayiflar ne sansli o konuda
ben de aşırı zayıftım,bir sene boyunca penisilinli iğne yedim hasta olmamak için.bir anda semirdim.o zamandan beri de kilo problemim var maalesef.genetiğimle oynadılar benim :) kaderimi değiştirdiler,ben de kilo almaya çalışanlardan olacaktım belki şimdi :)Aynen öyle. Oğlum da zayıf eşim de hiç ısrar etmiyorum çok yesin diye sağlıklı beslemeye çalışıyorum. Annem hep hamuisi kizartmayla besledi bizi şiştim
koy tabi canım,biz bizeyiz burda.merak ettim bak şimdi :) basenleri kesmek yok,eritecez onlarıKızlar cesaret toplayıp foto koyucam akşam konuma bakın lütfen
Tontislik kader değil
Basenlerimi kesesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?