diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

Bayanlar ben de geldim araniza nolur beni de motive edin boyum 163 kilom 61 3 yasında bi bucurum var son 2 yıldır da hedefim 54

Bayanlar ben de geldim araniza nolur beni de motive edin boyum 163 kilom 61 3 yasında bi bucurum var son 2 yıldır da hedefim 54
Hoşgeldin canım.senin fazla bir kilon yokki.biraz spor biraz da sağlıklı beslenmeyle rahatlıkla verirsin.ben senin kilonda olmak için nelerimi verirdim :-(

İnşallah canım.her şey bizim elimizde.hırs yaparsak hallederiz bence ;-) azim ve istikrar şart!

kuzum nerelerdesin :) ben sahalara geri döndüm.düğününe az kaldı dimi.ne durumdasın verebildin mi kilo :)

canım hosgeldın geldıgını anca smdı ıletı geldıde gordum ya. gerı donmene cok sevındım ben gıttıkden snra bozdum 1,5 aydır dıyetsyene basladım dugune az kaldı cunku suan 4 kılo verdım hala devam edıyorum bırakmak yok.

bebek ısıne de cok sevndım ınsallah tez zmanda olur.

ayyy canım çok sevindim.bak ne güzel 4 kilo vermişsin.inşallah devamı gelir.bu ay olmadı ama nasip kısmet,inşallah tez vakitte allah nasip eder.madem bu ay yok ben de spora yüklenirim.evdeyim artık vaktim var.hem ders hem spor hem de bebek üç amacım var artık hayatta : atanmak,kilo vermek,bebek sahibi olmak :)

canım cok saol.. ınsallah hedefne cabucak ulasırsın sende. eee neler yaptın toparlandn mı kendını moralını bozmasaydn o kdr bı ıs kapanır yenısı acılır herseyde bı hayr vardır soncuda.

tam olarak kaç kilosun şu anda canım ? senin diyet listen genel olarak nasıl ?

kızlar bende bu sabah 76,2 geldim yemeklerime dikkat etmeye çalışıyorum. her gün az da olsa yürüyüş yapıyorum ama gitmiyor neden gitmiyor bu kilolar

kızlar bende bu sabah 76,2 geldim yemeklerime dikkat etmeye çalışıyorum. her gün az da olsa yürüyüş yapıyorum ama gitmiyor neden gitmiyor bu kilolar
hoşgeldin canım.ne zamandır dikkat ediyorsun,kaç kiloyla başladın,yaşın kaç,çocuk doğurdun mu ??? bunların hepsi önemli.mesela yaş ileriyse vermek zorlaşıyor.bekarken çocuksuzken kilo vermek daha kolay.

26 yaşındayım çocuk yok hormon alıyorum
76,6 dıydım geçen hafta cuma hep dikkat ediyorum ama arada kaçamaklarım oluyordu yani

hormondan dolayı olabilir.ben de 29 yaşındayım.79 kiloyum.evliyim ama çocuğum yok henüz.bana da mesela en çok kilo verdiren şey spor.sadece diyet işe yaramıyor.insan kendi vücudunu az çok bilir.size iyi gelen şey neyse onu tespit edin.

canım lıstemı paylasablırım suan 67,800 kılodayım 71,900 dıyetsyene basladım. yıyerek kılo verıyorum dıyebılırım ama bozmamak lazm bende cok dıyet yaptm tek basna zor gercekden uymaynca

canım lıstemı paylasablırım suan 67,800 kılodayım 71,900 dıyetsyene basladım. yıyerek kılo verıyorum dıyebılırım ama bozmamak lazm bende cok dıyet yaptm tek basna zor gercekden uymaynca
canım bende diyetisyeninkine göre yapmaya çalışıyorum
ama kabızlık var bende ;(
ne kadar zamanda o kiloya indin

merhaba canım ben ılk 1 ayda 2 kılo verdım snra 15 gunde 2 kılo verdım bende de ınsulın dırencı yuksekmıs agır kılo verır mısım. kabızlık sorununa kayısı falan yesen

Sabahlari ac karnina 2 avuc maydanoz 1 su bardagi su blendirdan gecir. 1 adet limon sık ikisinide suz ac karnina sabahlari 15 gun ic 15 . 20 dk sonrada kahvaltini edebilirsin. Her gun wc çıkabilirsin bunu yaparsan metebolizma harekete geciriyor tokluk hissi veriyor
Gun icinde kayis incir bol bol tuket uzerine su ic
Ama bunu yapipta hamur vs yersen kabiz sorunu devam eder
Kabizligin yediklerinden kaynaklanıyor
Corba salata yesillik tuket sabahlari iyi gelir

maydanozun ve limonun gerçekten her şeye çok faydası var.hem kilo vermek için hem de sağlık için.ben de sabahları limonlu su içiyorum uyanır uyanmaz.kahvaltıda da mutlaka maydanoz yerim :)

kızlar bende iki haftadır aşırı uyku ,halsizlik ,nefes darlığı ,iştah açıklığı ,baygınlık hissi ,sinirlilik gibi şikayetler var.el ayak titremesi ve iştah için şekerden şüphelendim ama şekerim açlık 107 tokluk 122 çıktı.normal geldi bana.acaba kansızlık mı var??? bu şikayetler neden olabilir bi fikriniz var mı ???

Canım cok gecmıs olsun sen bı doktora gorun gene de kansızlık seker hepsıne tekrar bı bakdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…