diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

bu arada ben dyet gruplarına katıldım daha motive olmak adına

hatırladım tabiiki canım :) sen ne yaptın kilo verebildin mi ???

maşallah canım yaaaa ne güzel vermişsin.çok sevindim senin adına.ben de hala yerimde sayıyorum nasıl verdin canım,bana da yardım eder misin ??? neler yaptın yazar mısın ???
ederim tabi canım istersen diyet grubuna gel herkes paylaşım yapıyor yaptıklarını yazıyor ve motive oluyor güzel arkadaşlık kuruluyor istersen 3.gruptayım ben

ederim tabi canım istersen diyet grubuna gel herkes paylaşım yapıyor yaptıklarını yazıyor ve motive oluyor güzel arkadaşlık kuruluyor istersen 3.gruptayım ben
ben daha önce bi takıma katıldım ama nete düzenli giremiyorum.o yüzden olmuyor.burdan yazmak istemezsen özelden de yazabilirisn yaptıklarını

ben daha önce bi takıma katıldım ama nete düzenli giremiyorum.o yüzden olmuyor.burdan yazmak istemezsen özelden de yazabilirisn yaptıklarını
yok canım yazarım buradan da
en önemli şeyler bildiğin klasik liste karbonhidrat hamur işi yemiyorsun abur cubur yok akşam atıştırmalıkların yok ekmek yiceksem tam çavdar ekmeği sadece belli bir süre patates bile yemedim öğünlerime yoğurt eklemeye çalışıyorum genelde
şekerli yicekler ve tatlı yemiyorum.. bol bol su içtim bide

bunları ben de yapıyorum zaten ama neden kilo veremiyorum ekmek hiç yemiyorum,çayı şekersiz içiyorum zaten.tek kaçamağım orta şekerli türk kahvesi... sanırım benim kilolar sporsuz gitmeyen cinsten.yapışmışlar iyice bana gitmeye niyetleri yok :)

vaktin varsa yürüyüşler yapabilirsin canım

Bende size katılmak istiyorum eğer uygunsa bende suan 100 kiloyum ama bu 12 kilo vermiş halim yani 112 den basladim ama yoğun bisekilde devam ediyorum troitlerim az çalıştığından yavaş veriyorum

hoşgeldiniz :) siz nasıl verdiniz 12 kiloyu,neler yapıyorsunuz ???
Çok farklı şeyler değil aslında sabah yumurta haslama olmazsa olmazim pek sevmiyorum ama yyemedigim zaman kilo vermem duruyor bugün tartida 99 gördüm coksukur akşam 7 den sonra mutfağı kapatıyorum ama tek sorunum su içmekten nefret ediyorum benim hedefimde sizin kilonuz

herkesin hedefi farklı :) ben hayatımda bu kiloya hiç çıkmadım.20 yaşlarında 53 kiloydum.sonra evlenmeden önce 64-65 falan.evlendikten sonra da farkına varmadan 80 e çıktım.keşke önlemini alsaydım da bu kadar şişmanlamasaydım.çok pişmanım.allah sizin de yardımcınız olsun.inşallah hedefinize ulaşırsınız.kilo ne kadar çoksa daha hızlı verilirmiş.ben daha yavaş veriyorum.metabolizmam da çok çok yavaş.suyu seviyorum ama abur cubur dan bir vazgeçebilsem çok güzel olacak...spor da şart tabi...

Evet haklısınız kuzenim geçen sene 25 kilo verdi yani azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor sadece sabırlı olmamız lazim ayda 1 kilo senede 12 kilo eder bu bile büyük fark eder bu ayin 20 sinde evimi taşıyacağım hareket ikiye katlanacak inşallah haftaya 98 görürüm boyum uzun 80 kiloya bile raziyim

Ben 3 doğum yaptım yani zayıflamak sart artık çünkü bidaha doğurmayı asla düşünmüyorum bu arada 26 yasindayim
sen yine iyisin canım.ben hiç doğum yapmadığım halde bu kilodayım.senin üç çocuktan sonra normal.ama yaşın genç verirsin rahatlıkla.ben 29 yaşındayım nerdeyse 30 a gircem.seneden seneye zorlaşıyor kilo vermem.eskiden daha kolay verirdim.madem başka çocukta istemiyorsun.hazır yaşın küçükken ver kiloları kurtul.genç ve fit anne ol

Inşallah yaa aslında tuhaf gelebilir ama ben hiçbir hamileligimde kilo almadım yani 10 kilo alıp hepsini doğumda verip eve geldiğimde hamile kaldığım kilodayim 2.doğumdan sonra hormon bozukluğu yumurtalık kistleri ameliyatlar falan derken uzun müddet ilaç kullanımdan sonra 2 senede 40 kilo aldım tedavinin bir parçası olan oğluma hamile kaldım 118 kiloda doğum yaptım sadece 8 kilo aldım oglu da 5 kilo doğdu aslında son 3 4 senedir kiloluyum öncesi zayıf olmasa da normaldim inşallah bu sene son sisman senem olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…