diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

sağlık ocağına gittim kan verdim.aile hekimim detaylı olarak her şeye bakacak sağolsun.yarın öğleden sonra çıkacak sonuçlar.inşallah her şey yolundadır :)

Ben de İzmirdeyim nereye gidiyorsunuz :)

Verirsin kız ben tam 40 kilo vermiştim ben verdiysem sen rahat verirsin ben baya oburum çünkü
kızlar herkese merhaba,hepiniz zamanında bu topiğe mesaj yazmışsınız.şimdi ne durumdasınız merak ettim.kilo verebildiniz mi,verdiyseniz nasıl verdiniz,bebek isteyenler naptı hamile kaldı mı ??? herkes bildiklerini tecrübelerini paylaşsın,belki birimize faydası olur :)

CANIM SONUCLARI YARN YAZ MUTLAKA.

DIYET IYI YA SIKILDM AMA YA HERGUN AYNI SEYLER :d SEN NAPIOSUN
yazarım canım merak etme.ben de çok sıkıldım.tam bir buhran içerisindeyim.ders çalışmam lazım sınava az kaldı.diyet yapmam spor yapmam lazım yaza az kaldı.bebek yapmam lazım yaş geçiyor.evdeyim zamanım çok ama istek motivasyon sıfır.ben nasıl kurtulcam bu depresyondan.bir an önce harekete geçmem lazım.neden ben diye sormaktan bıktım usandım....

kan tahlili sonuçlarımı aldım ve şekerim sınırda çıktı.yani şeker hastası adayıyım maalesef çok üzgünüm.kansızlık diye gittim,bütün kan değerlerim çok iyi çıktı,b12 tiroid her şey normal.şeker nerden çıktı şimdi yaaa (((

Canım uzulme bı kac seen once banada demıslerdı bısey olmaz duzelır. benım hem anne hem baba seekr hastası adayız bzde korkulcak bısey yok.

bıde yukardakı yaznı yenı gordum allahın ıznıyle hepsı olur takma kafana stres fena..

benim de babam anneannem ablam şeker hastası,diğer ablamda da hamilelik şekeri var.hepsinde belirli bi yaştan sonra çıktı şeker.doktor bana senin yaşın genç erken çıkmış şeker dedi moralimi bozdu.günün birinde çıkacağını biliyordum genetik olarak ama erken çıkması beni üzdü...

canım uzulme doktor abartmısdır bende de demısdı sonra gecdı smdı daha ıyı bıde kıloda verırsn belkı senn ıcın daha ıyı olur.

üzülme canım şeker kiloyla da ilgilidir. Merak etme kilo verince oda düşecektir.

canım uzulme doktor abartmısdır bende de demısdı sonra gecdı smdı daha ıyı bıde kıloda verırsn belkı senn ıcın daha ıyı olur.
aslında bir açıdan iyi oldu.çünkü işin ucunda sağlık olunca ister istemez mecburen kısıtlıyor insan kendini.o günden beri her gün yürüyüş yapıyorum,yediklerime çok dikkat ediyorum.yarın tekrar gidecem doktora.inşallah düşmüştür şekerim.

düser tabı dıyorum ya bana da demıslerdı smdı yok yanı kotu dusunme cnm gecer

kızlar bir iki yöntem gördüm nette.bi tanesi karbonatlı su.bi tanesi de maydanoz kürü.yapanlar var mı ??? acaba faydası olur mu zayıflamaya ??? nette bayağı faydalı olduğu yazıyor ama güvenemedim...

kızlar bir iki yöntem gördüm nette.bi tanesi karbonatlı su.bi tanesi de maydanoz kürü.yapanlar var mı ??? acaba faydası olur mu zayıflamaya ??? nette bayağı faydalı olduğu yazıyor ama güvenemedim...

canım sonuclar nasıl.
onları bende duydum ama karbonatı bılmem ama maydonoz olabılır

daha gitmedim doktora canım birazdan gidecem.maydanoz kürü çok iyi diyorlar.yarım bardak su bir limonun suyu ve 15 dal maydanozu robottan geçirilip sabah ya da akşam içiliyormuş.denesek mi acaba ? :)

daha gitmedim doktora canım birazdan gidecem.maydanoz kürü çok iyi diyorlar.yarım bardak su bir limonun suyu ve 15 dal maydanozu robottan geçirilip sabah ya da akşam içiliyormuş.denesek mi acaba ? :)
ne bılım yavru hep yarım bırakıooz ya en ıyısı dıyetsyen ben 6 kılo verdım son 6 kılom

kızlar işten ayrıldım,spora başladım ama bir ayda 1 kilo almışım.iş yerimde sürekli koşturuyordum sanırım hareketim daha fazlaydı ...şimdi burda yatmadan önce yenilen yoğurt limonsuyu ve pulbiber karışımını okudum ..işe yaradı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…