- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
diyetler nasıl gidiyor kızlar yaza az kaldı neler yapıyorsunuz ?????? :)
MERHABA
ınsallah ıstedıgınız kıloya ulasırsınız. esınızde sızın saglıgınız ıcın solemıs bunu dusunmesıde onemlı. Bende yaza dugunm var ınsallah 58 olmak ıstıyorum suan 72 yım. sureklı al ver yapıorum.
diyetısyenınız ne verdı merak ettım dogrusu
merhaba
bende 2 senelik evliyim ve 75 kilodan 98 kiloya kadar çıktım eşim ile iddia ya girdik dün başladım bende bizde bebek istiyoruz bu yüzden zayıflamam lazım bende aranızdayım yani inşallah başarırız
kızlar bende geldim yalnızca iki ayım var 12 kilo vermek istiyorumNasıl olcak bilmiyorum ama yoğurt kürünün faydası var evet ben iki hafta denedim sonuç mükemmel belimden üç santim inceldi göbeğim benden önce gidiyordu artık biraz olsun indi Ben lahana suyu kürü de yapıyorum onun da faydası var gerçekten yoğurt mu lahana mı derseniz açık ara lahana derim ..
Ama lütfen topik aktif olsun daha önce de yazıyordum bazı topiklere ama iki gün yazıp üçüncü gün vazgeçiyorlar ve motivasyon kırılıyor ..
Evet şu an itibarıyla 65 günüm var vre Bismillah
Ablalar arkadaşlar merhabaa ben ezgi kulüpte yeniyim az önce kaydoldum17 yasindaym ve evet bende sizin gibi bıngıl bıngılım çoluğum yok çocuğum yok baya baya şişmanim ama özgüven patlaması var o ayri bide sürekli gülerim bazen sinir bozucu oluyomuş bence olmuyo neyse önce kedimden bahsediyim istedim yol arkadaşiniz olmak icin adayim :) bilmiyorum çok kararsızım ne yapsam Nerden başlasam :) Ama sanırım kondisyon bisikleti yapicam 40 dk yada yürüyüş yarım saat bi kaç tane de kür :) bakalim artik nasip :)
Ben de İzmirdeyim nereye gidiyorsunuz :)
Aynen canım bende dün diyete başladım aslinda bebgim emiyor halen ama sadece geceleri gündüz mama kullanyiruz zatn ek gidaya geciyoruz.bide canim bi oncki msjmda yanlislik olmus 62 den degil 72 den 80 küsür e cikmistim dogumda da zaten 100 gordum ayyy cok kötü bi pskoloji 3 haneins firsat buldukca yazarim takipteyim artik umarim bende kilo vermeye baslarim bu arada gece yatmadan once hakiki elma sirkesi olacak bi yemek kaşığı suyla birlikte icmeni tavsiye ederim.faydasi var en azindan vücudu temizliyor cok faydali
merhabalar, her gün bu siteyi takip ediyordum diyet başarı öykülerini okuyup kendimi motive etmeye çalışanlardanım. 22 yaşımda 15 aylık evliyim benim derdime bana en yakın burası geldi bugün üye olup sizinle paylaşmak istedim, bizde artık bebek düşünmeye başladık ama fazla kilolarım yüzünden birde bu halde hamile kalırsam ne hale gelirim diye düşünmekten bebek istemez oldum eşimde biraz zayıfla o zaman dedi söylemesi o kadar kolay ki yada diyete başlıyorum demesi en fazla 5 gün kızlar 6. günü pes edip bırakıyorum 1.67 boyunda 73 kiloyum idealim 60 kilo ama olamıyorum birde bu kiloları evlenince aldım 1 yılda 10 kilo aldımbelki bende buraya yazarsam birbirimize destek olur motivasyonumu yüksek tutar daha dirençli olurum diyerek yazıyorum.
Ben de 1.74 ve 85 kiloyum acilen Zayıflamak istiyorum ama çok istikrarsizim ne yapacağını bilmiyorum akşamları hiç yememek lazim çok denetim ama büyük bir açlik birikintisi oluyo diyeti bırakınca iki katını alıyorum.benim esimde kilolarima aşırı takmış vaziyette lütfen nasıl zayifladiniz yazın paylaşın diyetisyen gidenler lütfen yardım edin
Merhabadepresif polyanna ;
Bende 27 yaşındayım. 1 buçuk yıllık evliyim. Hikayemiz benziyormuş. Bende kilo verip sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum. Balıketliyim. Aslında armut tipli bir vücudum var. BasenlerAhhh basenler. Bu tatlı krizlerini, akşamları çayın yanında abur cubur yemeyi, çikolatayı,hamurişlerini en önemlisi makarnayı hayatımdan çıkaramayacağimı anladım. Ve uzmanından yardım almaya karar verdim. 1 kasımda diyete başladım. 72,7 kilo ile Boyum 162 cm. Geçen pzt kontrolde 70.5 kg a düştüm çok şükür. Önce kendim için zayıflamayı çok istiyorum. Hedefim 58 olmak. Önümde toplam 12 kg var vermem ereken. Ve ben oldukça motiveyim. Hani karşımda kuzu da kesseler salatayı tercih ediyorum. Çevremdekiler azmime hayran. Doktorumla ilk görüştüğümde benden istediği 2 şey vardı.
1. si çevremdeki herkes yaşantısına devam edecek,yanımda bişeyler yenilecek. Ben YEMEYECEĞİM...
2. si istediğim ideal kiloya ulaşınca kendimi salmadan koruma diyetine devam edeceğim.
EVET diyet yapmak çok sıkıcı. Ama o baskülde - sayıları görünce havalara uçuyorum.
İşte böyle sizi takipteyim
Slm arkadaslar yeni katildim araniza bende sizlerle birlikte azimle kilo vermeye baslamis bulunuyorum 5 yillik evliyim evlenenler kilo aliyomus genelde onu anladim aburcuburlar la basliyo bi bakmisizki yaga donusmusler anlamiyoruz ilk hamileligimde 11 haftalikti 10 kilo aldim malesef dusugum oldu daha sonra 1 sene kadar ara verdim o sirada diyet ve sporla 20 kilo verdim ve tekrar bi hamilelik gecirdim 7 aylik dogum yaptim bebegim 4 ay boyunca kuvezde kaldi sut olsun diye cok yedim acikmadan yedimde yedim ama cok sukur bebegime sut verebildim ama malesef bebegimi kaybettim ve yeniden spor ve diyete devam 1haftada 2 kilo verdim devam ediyorum hedefim 60 Allah nasip ederse saglikli bi sekilde hamilelik gecirmek istiyorum insallah biran once kilolarimizi veririz dusuncelerimizi yerine getiririz
kızlar herkese merhaba,hepiniz zamanında bu topiğe mesaj yazmışsınız.şimdi ne durumdasınız merak ettim.kilo verebildiniz mi,verdiyseniz nasıl verdiniz,bebek isteyenler naptı hamile kaldı mı ??? herkes bildiklerini tecrübelerini paylaşsın,belki birimize faydası olur :)Verirsin kız ben tam 40 kilo vermiştim ben verdiysem sen rahat verirsin ben baya oburum çünkü
yazarım canım merak etme.ben de çok sıkıldım.tam bir buhran içerisindeyim.ders çalışmam lazım sınava az kaldı.diyet yapmam spor yapmam lazım yaza az kaldı.bebek yapmam lazım yaş geçiyor.evdeyim zamanım çok ama istek motivasyon sıfır.ben nasıl kurtulcam bu depresyondan.bir an önce harekete geçmem lazım.neden ben diye sormaktan bıktım usandım....CANIM SONUCLARI YARN YAZ MUTLAKA.
DIYET IYI YA SIKILDM AMA YA HERGUN AYNI SEYLER :d SEN NAPIOSUN
kan tahlili sonuçlarımı aldım ve şekerim sınırda çıktı.yani şeker hastası adayıyım maalesefçok üzgünüm.kansızlık diye gittim,bütün kan değerlerim çok iyi çıktı,b12 tiroid her şey normal.şeker nerden çıktı şimdi yaaa (((
benim de babam anneannem ablam şeker hastası,diğer ablamda da hamilelik şekeri var.hepsinde belirli bi yaştan sonra çıktı şeker.doktor bana senin yaşın genç erken çıkmış şeker dedi moralimi bozdu.günün birinde çıkacağını biliyordum genetik olarak ama erken çıkması beni üzdü...Canım uzulme bı kac seen once banada demıslerdı bısey olmaz duzelır. benım hem anne hem baba seekr hastası adayız bzde korkulcak bısey yok.
bıde yukardakı yaznı yenı gordum allahın ıznıyle hepsı olur takma kafana stres fena..
benim de babam anneannem ablam şeker hastası,diğer ablamda da hamilelik şekeri var.hepsinde belirli bi yaştan sonra çıktı şeker.doktor bana senin yaşın genç erken çıkmış şeker dedi moralimi bozdu.günün birinde çıkacağını biliyordum genetik olarak ama erken çıkması beni üzdü...
üzülme canım şeker kiloyla da ilgilidir. Merak etme kilo verince oda düşecektir.kan tahlili sonuçlarımı aldım ve şekerim sınırda çıktı.yani şeker hastası adayıyım maalesefçok üzgünüm.kansızlık diye gittim,bütün kan değerlerim çok iyi çıktı,b12 tiroid her şey normal.şeker nerden çıktı şimdi yaaa (((
aslında bir açıdan iyi oldu.çünkü işin ucunda sağlık olunca ister istemez mecburen kısıtlıyor insan kendini.o günden beri her gün yürüyüş yapıyorum,yediklerime çok dikkat ediyorum.yarın tekrar gidecem doktora.inşallah düşmüştür şekerim.canım uzulme doktor abartmısdır bende de demısdı sonra gecdı smdı daha ıyı bıde kıloda verırsn belkı senn ıcın daha ıyı olur.
ikisi de birbiriyle bağlantılı zaten haklısın.kilo verince düşecek o da inşallah.bu yaşta şeker hastası olmak istemiyorum.üzülme canım şeker kiloyla da ilgilidir. Merak etme kilo verince oda düşecektir.
aslında bir açıdan iyi oldu.çünkü işin ucunda sağlık olunca ister istemez mecburen kısıtlıyor insan kendini.o günden beri her gün yürüyüş yapıyorum,yediklerime çok dikkat ediyorum.yarın tekrar gidecem doktora.inşallah düşmüştür şekerim.
bakalım canım,birazdan sonuçlarımı göstermeye gidecem doktora.inşallah güzel şeyler söyler.sonucu yazarım yine buraya.düser tabı dıyorum ya bana da demıslerdı smdı yok yanı kotu dusunme cnm gecer
kızlar bir iki yöntem gördüm nette.bi tanesi karbonatlı su.bi tanesi de maydanoz kürü.yapanlar var mı ??? acaba faydası olur mu zayıflamaya ??? nette bayağı faydalı olduğu yazıyor ama güvenemedim...
ne bılım yavru hep yarım bırakıooz ya en ıyısı dıyetsyen ben 6 kılo verdım son 6 kılomdaha gitmedim doktora canım birazdan gidecem.maydanoz kürü çok iyi diyorlar.yarım bardak su bir limonun suyu ve 15 dal maydanozu robottan geçirilip sabah ya da akşam içiliyormuş.denesek mi acaba ? :)
maşallah ne güzel verdin yaaa.ben hala yerimde sayıyorum aylardır ne ileri ne gerine bılım yavru hep yarım bırakıooz ya en ıyısı dıyetsyen ben 6 kılo verdım son 6 kılom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?