diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

canım onu bende bı kac gun yapdm ama faydalı oldugunu duydum denemeye deger spor gıdıosun kılo aldn ama spor yaaprken yedıklerıne de dıkkat edıomusun.

spor yanında yediklerine dikkat etmezsen kilo aldırır.sporun yanında diyet ve bol suyla kilo verebilirsin.karışım işe yarıyor diyorlar ama devamlı olarak yapman gerek.

ne yapacağımı şaşırdım valla.hangi yöntemi uygulamalıyım bilmiyorum.bi doktor ekmeksiz olmaz diyor bi doktor asla ekmek yok diyor.benim diyetisyen apayrı bir alem zaten.uffff kafam çok karışık.senin listen nasıl genel olarak ? 6 kiloyu ne kadar zamanda verdin ???

canım ben agır verıoruym ınsılun dırencım yuksekdı 2 ayda falan verdım ben 6 kıloyu lıstemde hep ekmek var benm dıyetsyenm cok skı dıyete karsı omur boyu bole surcek dııl dıo suan mesela 2 dılım ekmek peynır zeytın gun asırı yumurta
oglen haftada 2 gun sabah aksam ızgara kalan 5 gun oglen sebze aksam ızgara mesela yannda mutlaka yogurt ızgarayla ekmek yok sebzeyle var

ara var mesela grısını sut aksamda meyve su bol bol

seninki tamamen klasik diyetisyen listesi :) benim de insülin direncim çok yüksek çıktı ve doktor ilaç verdi.bu ilaç kilo vermeni kolaylaştıracak dedi.

seninki tamamen klasik diyetisyen listesi :) benim de insülin direncim çok yüksek çıktı ve doktor ilaç verdi.bu ilaç kilo vermeni kolaylaştıracak dedi.

seker ılacı mı bı ara bana da dıyetsyenm kullan demısdı. evet cnm benm lıstem gunluk hayat gıbı tatlım var arada haftada bır lahmacun ben ıstedm ama ole sıkı yaptırmıor ıyı dııl dıyor teyzemde mesela dıyetsyene gıdıo onun aksamları mesela tek bı hafta yulaf yedıgı oluyo snra degısık bısey verıyor ama kılo verıo oda ıyı.

evet canım bi nevi şeker ilacı sayılır.daha başlamadım.adet olunca başlayacam.iki gün gecikti.eğer bebek varsa ilacı kullanmayacam.adet olursam da kullanmaya başlayacam.aile hekimim öyle söyledi.

evet canım bi nevi şeker ilacı sayılır.daha başlamadım.adet olunca başlayacam.iki gün gecikti.eğer bebek varsa ilacı kullanmayacam.adet olursam da kullanmaya başlayacam.aile hekimim öyle söyledi.

hadı hayrlısı ınsallah bebekdır de ılaca falan gerek kalmaz yavru.

depresif polyanna canım benim 1 ay diyetisyene devam ettim. Tam 68 oldum. Günüm geçti. Derken hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 6 aylık hamileyim. 77.5 kiloyum şuan. Önümüzdeki 3 ay da da alırım bu boğazla :) napalım ömür boyu pişman olacağıma 9 ay şişman olurum. Doğumdan hemen sonra tekrar hedef belirlicem. Atıcam yağları. Sizi takipteyim.

ben de bu ay gebelik şüphesi yaşadım.adetim beş gün gecikti ama bugün adet oldum.nasip değilmiş demekki.şimdi diyete spora tam gaz devam.senin de allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.hamilelerin duası kabul olurmuş.benim için de dua et olur mu allah bana da nasip etsin anne olmayı...

hadı hayrlısı ınsallah bebekdır de ılaca falan gerek kalmaz yavru.
maalesef bebek değilmiş canım,çok üzgünüm ağlıyorum beş gün gecikti adetim,az önce geldi.nasip değilmiş demekki...madem bebek yok spora diyete aynen devam.ilaca da başlıyorum.inşallah zayıflamaya da bebeğe de faydası olur....

İnş tez vakitte hamile kalırsın Canım. Ben diyet yaparken hamile kaldım. Kıvırcık salatasından bıktığım için beyaz lahanayı salatada tercih ettim. Ve bu kadınlık hormonlarını çok çalıştırıyormış. Sonradan öğrendim. Tavsiye ederim beyaz lahanayı. Herşey planlı gitmez bazen. Umudunu kaybettiğin anda hayaller gerçekleşir. Belki önce daha zayıf olman sonra anne olman daha hayırlıdır. Herşeyin vakti vardır arkadaşım.

canım uzulme ama Allah en kısa zmanda ınsallah guzel haberlerı verır sana. cok stres yapma

tabı once zayfla hedefıne kavus gencsn hersey olur.

haklısın canım her şerde bir hayır var.vardır allahın bir bildiği.hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin allah.lahanayı duymamıştım hiç.ben de koyarım salatama bundan sonra.sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…