- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
benim burcum koç canım :) ama yakınız.çalıştığım için sedece akşamları spor yapabilirm ama aileler arkadaşlar misafirler derken hiç bana vakit kalmıyor.sen galiba evdesin.ben evde olsam şimdiye çoktan zayıflamıştım.çünkü daha önce evdeyken düzenli spor ve diyetle iki ayda 15 kilo vermiştim hiç zorlanmadan.bu açıdan şanslısın,iyi değerlendir bu fırsatıCanım senin burcun boğamı? ne çok ortak yanımız var seninle. Sanki kendimi okuyorum. Her türlü spor amaçlı teçhizata sahibim. Ama yapmıyordum. Ama artık her sabah açık havada 45 dk yürüyorum :) VE inan çok enerjik hissediyorum kendimi.
Sabah: domates, salatalık, 5 zeytin,1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim tb ekmeğinimi yedim.
Gün içinde de plates yapıyorum vaktim olursa.
KAÇAMAK yok KIZLAR !!!
aynen canım haklıısn ınsallah ya basarıcaz :)zaten kilo halsizlik ve yorgunluk yapıyor canım.bu yüzden zayıf insanlar daha aktif,çünkü hafifler.ben hantalım.çabuk yoruluyorum.halsizim hep.kiloluyuz diye hantalız,hantalız diye kiloluyuz.bu kısır döngüyü yıkmamız lazım.harekete geçmek lazım.nerde hareket orda bereket :)
Slm arkadaslar yeni katildim araniza bende sizlerle birlikte azimle kilo vermeye baslamis bulunuyorum 5 yillik evliyim evlenenler kilo aliyomus genelde onu anladim aburcuburlar la basliyo bi bakmisizki yaga donusmusler anlamiyoruz ilk hamileligimde 11 haftalikti 10 kilo aldim malesef dusugum oldu daha sonra 1 sene kadar ara verdim o sirada diyet ve sporla 20 kilo verdim ve tekrar bi hamilelik gecirdim 7 aylik dogum yaptim bebegim 4 ay boyunca kuvezde kaldi sut olsun diye cok yedim acikmadan yedimde yedim ama cok sukur bebegime sut verebildim ama malesef bebegimi kaybettim ve yeniden spor ve diyete devam 1haftada 2 kilo verdim devam ediyorum hedefim 60 Allah nasip ederse saglikli bi sekilde hamilelik gecirmek istiyorum insallah biran once kilolarimizi veririz dusuncelerimizi yerine getiririz
al benden de o kadar,yaşımız aynı derdimiz aynı amacımız aynı :) kararlı olmak en güzel başlangıç.haydi bismillah.hep beraber başaracaz allahın izniyleMerhabalar. Sonunda diyete baslamaya karar vermisken kendime en uygun sayfayı buldum:))kisaca kendimden bahsedeyim.agustosta evlendim.dugunden once bir yil boyunca kilo vermeye calistim.hedefim 55ti,65 kilodan 59a dusebildim ancaneyse 3 ayda ne oldu anlamadim 64e çıktım tekrar.çok mutsuzum 29 yasindayim.yaşım ilerlemeden bebek sahibi olmak istiyorum.zaten geç evlendim.ama 64 kilo ile hamile kalirsam dogumdan sonra ne olurum kimbilir (
hoşgeldin canım.yaşadıkların çok zor,allah sabır versin.inşallah bundan sonra allah sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.ben de anne olmayı çok istiyorum ama allahtan hayırlısını diliyorum.önce biz sağlığımıza kavuşalım ideal kilomuza ulaşalım,daha sonra rabbim bize anne olmayı nasip etsin inşallahSlm arkadaslar yeni katildim araniza bende sizlerle birlikte azimle kilo vermeye baslamis bulunuyorum 5 yillik evliyim evlenenler kilo aliyomus genelde onu anladim aburcuburlar la basliyo bi bakmisizki yaga donusmusler anlamiyoruz ilk hamileligimde 11 haftalikti 10 kilo aldim malesef dusugum oldu daha sonra 1 sene kadar ara verdim o sirada diyet ve sporla 20 kilo verdim ve tekrar bi hamilelik gecirdim 7 aylik dogum yaptim bebegim 4 ay boyunca kuvezde kaldi sut olsun diye cok yedim acikmadan yedimde yedim ama cok sukur bebegime sut verebildim ama malesef bebegimi kaybettim ve yeniden spor ve diyete devam 1haftada 2 kilo verdim devam ediyorum hedefim 60 Allah nasip ederse saglikli bi sekilde hamilelik gecirmek istiyorum insallah biran once kilolarimizi veririz dusuncelerimizi yerine getiririz
maşallah canım çok iyi gidiyorsun,aynen devamAs Hoşbulduk canim insallah bundan sonra kiloyla beraber acilarimida bi kenara atabilirim kizartma sekeri tamamen bitirdim meyva yiyorum dengelemek icin tuz cok az yemeklerimi 1 kasik zeytin yaglan yapiyorum az az yiyorum limonlu su iciyorum sabah kalkinca arada yogurt zerdecal katip yiyorum ve spor olmazsa olmaz spor salonundaki hocamda iyi survavir hasan yanliz oglu esliginde daha bi motive oluyorum kilom bir hafta oncesi 102 .7 simdi 101 pzartesiden pazartesiye tartiliyorum bu pazartesi kac olucam bakalim ben simdi spora gidiyorum donerim
sen nasıl verdin 20 kiloyu canım ? ne uyguladın ? benim de 20 kilo fazlam varBenim amacim bebek guzel melegime benzeyen bi kiz cocugu istiyorum biran once hayirlisiyla saglikli bi sekilde kizimi cok ozluyorum onun icinn yesil cayimida spordan sonra iciyorum canim dinlendiriyo 20 kilo verdim bunuda basaracagima eminim sizde emin olun basarirsiniz
benim de canım atak etti artık.her ortamda kilolu muamelesi görmek,eksiklenmek çekinmek.alışverişte denizde yemekte davette düğünde....heleki eşinle aynı yatağı paylaştığındaspor sart ya benm tek yapamadıgım :) benım hedefım 58 suan 72,50 yaza dugun var allah kısmet ederse hem onun ıcın hemde bunca zman kıloluydum hıc bısey ıstedgmn gbı gıyemıosun artık vermek ıstıyorum
evet cnm ortamda hep kılolu olmak cok sınır bozucu allah yardımcımız olsun her konuda zorbenim de canım atak etti artık.her ortamda kilolu muamelesi görmek,eksiklenmek çekinmek.alışverişte denizde yemekte davette düğünde....heleki eşinle aynı yatağı paylaştığındabir an önce vermek istiyorum.bu baharda ve yazda istediklerimi giyecem ben!!!
asl1can evde o kadar spor aleti dururken dün akşam eşim bana spor salonuna yazılalım dedi.kuzeni ve onun eşiyle birlikte.dört kişi salona yazılcaz.hadi bakalım hayırlısı kuzenin eşi de taş taş,kızın mükemmel bi vücudu var,onun da kocası fazla kilolu :)
ben ettim sen etme.zayıf gelin ol.benim gibi balayına keşke fit gitseydim pişmanlığı yaşama.hayatımın en güzel tatili heba oldu.daha yaza çok vaktin var.yapabilirsinevet cnm ortamda hep kılolu olmak cok sınır bozucu allah yardımcımız olsun her konuda zor
hiç kıskançlık huyum yoktur,onun da kendini beğenmişlik huyu yoktur.kardeş gibiyiz allaha şükür.çok destek oluyor bana bu konuda sağolsun.kocama da kızıyor hatta :) evde olunca mecbur hissetmiyorsun kendini canım,para verince ve zamanı belli olunca mecburen gidiyorsuncanım cok ıyı yaparsınız evde olsa yapılmıo bu gercek ınsan yannda arkdas ıstıyor sporda. sen daha tas olursun merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?