- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
ben ettim sen etme.zayıf gelin ol.benim gibi balayına keşke fit gitseydim pişmanlığı yaşama.hayatımın en güzel tatili heba oldu.daha yaza çok vaktin var.yapabilirsin
hiç kıskançlık huyum yoktur,onun da kendini beğenmişlik huyu yoktur.kardeş gibiyiz allaha şükür.çok destek oluyor bana bu konuda sağolsun.kocama da kızıyor hatta :) evde olunca mecbur hissetmiyorsun kendini canım,para verince ve zamanı belli olunca mecburen gidiyorsun
allaha şükür o zaman bu kadar kilolu değildim.yedi sekiz kilo fazlam vardı.şimdi 20 kiloinşallah cnm ya cok saol. sende ole dusunme sncta zayflaynca hersey gzl olcak ole de gzl olmusdur en gzl gun sncta
ya istedikten sonra diyetisyene de spora da gitmeye gerek yok.dengeli yiyerek evde kendi kendine dans edip egzersiz yaparak bile kilo veriliyor ama biz de o totoş yok maalesef :) yemiyor valla :)canım nie kıskancaksn sonucta ama guzele guzel denır bende bakarım ole ne gzl vucudu var dıe. bzde ıstesek bzmde olur yemeyız :) bende nısanlıma dıyorum dıyetsyene gtcem oda ne gerek dıo dedm para verınce dıyet yapılıo bu gercek sporda ole bana bıraz ters ama yazn bı kac ay yazılcam smdı kıs gıdıp gelmesı zor dıe gıdemıorum
allaha şükür o zaman bu kadar kilolu değildim.yedi sekiz kilo fazlam vardı.şimdi 20 kiloama yine de olmam gereken kilo da değildim,daha zayıf olmalıydım fit olmalıydım.neyse artık geçmiş gitmiş.önümüze bakacaz artık.en azından fit bir hamile ve fit bir anne olmalıyım.tekrar pişmanlık duymamak için
ya istedikten sonra diyetisyene de spora da gitmeye gerek yok.dengeli yiyerek evde kendi kendine dans edip egzersiz yaparak bile kilo veriliyor ama biz de o totoş yok maalesef :) yemiyor valla :)
tofita masal bu arada adın bana tatlıyı ve şekeri çağrıştırıyor,cısssssssssssss :)
Ay kizlar yogun bi spor sona erdi evime gidiyorum spora gidin kizlar benimde evimde kosu bandi vardi ama olmuyo spora yazilinca ordaki insanlara rezil olmamak icin cabaliyosun her ay tartiliyosun diyet listeside veriyolar hem yorulunca yemek yemek istegi bile kaciyo mukemmel bisey tavsiye edrim spor la cok guzel kilo verirsiniz emin olun ben basardim 3 ayda 20 kilo sizde basarirsiniz
allahım darısı başıma inşallah.ben de versem ya 3 ayda 20 kilo :)))) manken olurum manken :)))) tebrik ederim canım bravoAy kizlar yogun bi spor sona erdi evime gidiyorum spora gidin kizlar benimde evimde kosu bandi vardi ama olmuyo spora yazilinca ordaki insanlara rezil olmamak icin cabaliyosun her ay tartiliyosun diyet listeside veriyolar hem yorulunca yemek yemek istegi bile kaciyo mukemmel bisey tavsiye edrim spor la cok guzel kilo verirsiniz emin olun ben basardim 3 ayda 20 kilo sizde basarirsiniz
kızının adı çok güzelmiş allah bağışlasın canım.allah bize de nasip etsin :)Evet tatliyimdir masal da kizimin ismi onu cok seviyorummmm
kız şimdi zor diyorsan evlenince yandın sen :)))) bekarken o kadar rahatmışım ki anlatamam.şimdi işten eve gidince hangi bi işi yapacağını şaşırıyor insan.gecenin yarısı çamaşır sermeler.sabahın altısında ütü yapmalar.gece yatmadan önce ertesi güne yemek yapmalar :)))) bi dk oturmuyorum akşamları.hiç takip ettiğim bi dizi yok mesela :)cnm cok guzel dıyosunda sanırım calısmıyosun. calısınca zor ya zaten gec gelıyosun yemek yemek gerekıyo snra spora ne ara gıtcen aman ya zor ısler ama denıcem bende :)
önlemini almayınca öyle oluyor işte :) ben nişanda 63 falandım.düğünde 68 derken.15 aylık evli 85 i buldumbebişin ıcın ınsallah olucaksın canım. bu azım varken yaparsın.
bızde o dedgın totos yok olsa bu durumda olmazdık ben 67 ye dusdum nısanda ıyıydm ben kemıklıyım cok kılomu gstermem ama daha vermem lazımken nısandan snra bı saldım 73 lerı gordum daha nereye gıdıorum anlamadm kendımı
ah ah bzdekı bu yeme askı olmasa :) ınsallah yapcaz amaönlemini almayınca öyle oluyor işte :) ben nişanda 63 falandım.düğünde 68 derken.15 aylık evli 85 i buldum(((( allahtan aklım başıma geldi de 78 e düştüm.58 e kadar aynen devam !!!!!
evlenince rahatlık geliyor insana ister istemez.bi de yapın kilo almaya meyilliyse kaçınılmaz son yani.hem ne de olsa evlendim rahatlığı hem de dışarıda yemeler gece hayatı eve söylemeler.bi de benim gibi çerez cips fast food abur cubur delisi bi kocanız varsa yandınız yani :))))ah ah bzdekı bu yeme askı olmasa :) ınsallah yapcaz ama
evlenince rahatlık geliyor insana ister istemez.bi de yapın kilo almaya meyilliyse kaçınılmaz son yani.hem ne de olsa evlendim rahatlığı hem de dışarıda yemeler gece hayatı eve söylemeler.bi de benim gibi çerez cips fast food abur cubur delisi bi kocanız varsa yandınız yani :))))
benim eşim yemek yemez.sebzeleri falan hiç sevmez.pilav falan sevmez.varsa yoksa kızartma,soslu makarna,tost,sucuklu yumurta.onun akşam yemekleri böyle maalesef :)haklısındır ıkı taraf calısınca yemek yapma da zor oluyo bıde dsardan ye aparatıf ye snra gelsın kılolar keske yıyıp almasak dımı :)
benım nısanlımda cok secıcı yemeklerde makarnacı ben de severmde bende tatlıcıyım artık nasıl oluruz bılmıoyrum :):)
oda zor yanı olunca sende yersın soncda bıde kendıne ayrı yemek yapmassnkı. ne bılm ben suan bekarım ama sureklı makarna mı yapıcam dıo o zman ıspanak yaparsn he dedm fasulye yok yemezmıs :) en ıyısı aksam yememek :)benim eşim yemek yemez.sebzeleri falan hiç sevmez.pilav falan sevmez.varsa yoksa kızartma,soslu makarna,tost,sucuklu yumurta.onun akşam yemekleri böyle maalesef :)
ben artık ona uymuyorum.o ne isterse yiyor,ben kendi kafama göre takılıyorumoda zor yanı olunca sende yersın soncda bıde kendıne ayrı yemek yapmassnkı. ne bılm ben suan bekarım ama sureklı makarna mı yapıcam dıo o zman ıspanak yaparsn he dedm fasulye yok yemezmıs :) en ıyısı aksam yememek :)
ben artık ona uymuyorum.o ne isterse yiyor,ben kendi kafama göre takılıyorumona kalırsa 100 kilo olcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?