- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
1.90 boyunda 78 kilo ince uzun fit bi adam.her oturuşta bir ekmek rahat yer ama ne yese yakıyor.çok sinir bozucu bi tip :)))))haklısın canım esın yıyıpde almayan tıpse cok snır bozucdur ama :)
1.90 boyunda 78 kilo ince uzun fit bi adam.her oturuşta bir ekmek rahat yer ama ne yese yakıyor.çok sinir bozucu bi tip :)))))
o yüzden ona karşı hiç kozum yok:):) suratumda gıcık bı gulus olusdu ısın zor cnm :)
o yüzden ona karşı hiç kozum yoko bana bi dünya laf sayıyor ama ben ona bişey diyemiyorum :) keşke o da şişmanlasaydı da ben de ona sen kendine bak deseydim :)
Kizlar birazda esiniz destek olsa daha bi azim oluyo seni kirmak yerine daha cok motive etmesi lazim sagolsun benim esim destek oluyo o konuda spora birlikte gidiyoruz birlikte diyet yapiyoruz oyle aman aman bi kilosuda yok ama ne olursa olsun erkek hep esinin fit ve guzel giyinmesini ister ben onu anladim
Sizler kac kilosunuz ve kac kilo verdiniz ?
kesinlikle evet canın.ne kadar severse sevsin farketmiyor.benim peşimde çok koştu eşim,kendini kabul ettirene kadar canı çıktı.ama şimdi evleneli bir buçuk sene oldu,başımın etini tüyünü yiyor zayıfla diye.keşke bana destek olsa ama maalesef olmuyor hatta köstek oluyor.her erkek güzel vücutlu eş istiyor her anlamda.Kizlar birazda esiniz destek olsa daha bi azim oluyo seni kirmak yerine daha cok motive etmesi lazim sagolsun benim esim destek oluyo o konuda spora birlikte gidiyoruz birlikte diyet yapiyoruz oyle aman aman bi kilosuda yok ama ne olursa olsun erkek hep esinin fit ve guzel giyinmesini ister ben onu anladim
benimki de bana neler neler diyordu da şimdi böyle olduk :) tofita haklı,her şey köprüyü geçene kadar.bugünlerin kıymetini bilgunaydınnn kızlar.. tabı canım her erkek guzel vucut ıster benımkı bana 200 kılo ol farketmez dıodu smdı dugun yaklasdıkca kendıde kılolu bı kac kılo verdı ıyıcene havaya gırdı :):)
ben genel anlamda 83 le başladım.şu anda 78.600 üm bu sabah itibarı ile.hedef 55-58 :)Sizler kac kilosunuz ve kac kilo verdiniz ?
kendı vucuduna baksn hemen bıkere bende o zman gobeklı erkek ıstemıyombenimki de bana neler neler diyordu da şimdi böyle olduk :) tofita haklı,her şey köprüyü geçene kadar.bugünlerin kıymetini bil
60 kılo daha ne olcaksn bazılarıdfa abartıyor gercekdenEvet ne yazıkki oyleler ben 60 oluyorum yine beğenmiyor
Adamı 7 sene reddettim, koştu koştu yakalayinca böyle olduk malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?