- Konu Sahibi nursehulya
Süper menü
:)
Çok teşekkürler ah her gün boyle olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper menü
Çok teşekkürler ah her gün boyle olsa
bende 53 gündür diyet ve spor yapıyorum. 89 kiloydum 79 kiloya düştüm. ama kilo verme hızım cok yavasladı. sanırım artık eskisine göre daha az kalori almam lazım. anlamadım napıcam. yardımcı olalım kararlıyım ben arkadaslar
Ya tabiki kaçırdığımız günler olacak ama bu bizim salıvermemize neden olmamalı bilmem ama ben kilom konusunda o kadar laf yedim ki 30a geldim neredeyse yeni yeni tak ediyor:.(
spor yapıyorum spor salonuna gidiyorumKilolar fazlayken vermek kolay oluyor çünkü o zamanlar kalori ihtiyacı fazla oluyor kilolar otomatikmen iniyor...Belliki vücudun bu tempoya alışmış diyetini sporla desteklemelisin...
Evet öyle tabi de gram gram veriyorum ben hic bi zaman zayif olmadim ama doğumdan önce iyiydim dogumdan sonra magazalarda hamilemisin diyenler oldu yani bu sefer kesin hedefine ulasicam inşallah ve bi sahada almiycam
Bana haala soruyorlar hamilemisin diye...Hatta abartmıyorum geçen ay birgünde 3 kişi sordudurumlar vahim..
Sen kaç kilosun boy kaç benim gobekte hala çok büyük o kadar kilo verdim ama o olduğu gibi duruyor yani
Ben 70 küsürüm her sabah oynuyo tartı..boyum 1.60...Bütün yağlarım göbekte birikmiş durumda...SEzeryanla doğum yaptım 17 ay oldu...1 senede 17 kilo vermiştim 10 kilosunu geri aldım...Göbeğimden aşırı derecede rahatsızım fakat spor yapmayada üşenen biriyim işte böyle((
Daha küçülmüş senin çocuk benimki 6 yasinda ve ben daha yeni eski kiloma dönmeye karar verdim ama sen hemen ver bence yerleşince hic gitmiyo emziriyomusun sadece yurusen bile ywter aslinda
iyi akşamlar arkadaşlar ,
benide aranıza alırsanız bende azimle yol almak istiyorum ...
05/05/14 tarihinden itibaren azimli bir şekilde 15 kg.vermek istiyorum , bu son olsun istiyorum artık...
ben 28 yasındayım , 4 yıllık evli 1 çocuk annesiyim ,
şuan 72 kg 1.55 boyundayım![]()
Canım menün kalori açısından güzel fakat öğünleri bayağı atlamışsın...Kahvaltı
2 adet pişi 200
Peynir 30
Zeytin 20
Saat 4 :
Yayla Çorba - 94Kcal
Tavuk Emense - 350Kcal
Soslu Spagetti Makarna - 150Kcal
1 dilim kek 100
944 kalori
2 km yürüdüm ne kadar su içtim bilmiyorum
Canım menün kalori açısından güzel fakat öğünleri bayağı atlamışsın...
Şöyle ki ben eskiden de böyle yapıyordum
Üniversite öğrencisiyim saban 10.30 da kahvaltı yapıyorum 15.30 16.00 ya kadar bir şey yemiyorum sonra okuldaki yemekhanedeki yemeği yiyorum sonra ertesi gün 10.30 a kadar bir şey yemiyorum bu yüzden böyle benim saatlerim :)
sana diyorum sana foto ekledimmm![]()
Şöyle ki ben eskiden de böyle yapıyordum
Üniversite öğrencisiyim saban 10.30 da kahvaltı yapıyorum 15.30 16.00 ya kadar bir şey yemiyorum sonra okuldaki yemekhanedeki yemeği yiyorum sonra ertesi gün 10.30 a kadar bir şey yemiyorum bu yüzden böyle benim saatlerim :)
Canım kusura bakma öğrenci olduğunu bilmiyordum ..ee tabi dolayısıyla :))