slm kolay gelsin kızlar beni de aranıza alabilirmisiniz çok ihtiyacım var
Tabiki tatlım hosgeldinslm kolay gelsin kızlar beni de aranıza alabilirmisiniz çok ihtiyacım var
Şırnak silopi siz nerdesinizAmin den dolayi tebrik ederim seni canım inşaallah fazlalıklarından kurtulursun. Şark görevini Nerede yapıyorsunuz
Şırnak silopi siz nerdesiniz
Ewet canım hemde çok daha bir hafta önce eşim ölümden döndü kullandığı arabayi ateşe verdi pislikler Rabbine şükürler olsun sağ salim kurtuldu esimYeriniz çok kötüymüş Canım yaaa... Allah polislerimizi askerlerimizi muhafaza etsin
biz batman merkez deyiz
Amin canimAllah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim kaza beladan korusun
Ew
Ewet canım hemde çok daha bir hafta önce eşim ölümden döndü kullandığı arabayi ateşe verdi pislikler Rabbine şükürler olsun sağ salim kurtuldu esim
Bende öyle canım polislerimizi korusun rabbim ateş sesleri bomba sesleri yıkılıyor alıştık mecburenAyy Rabbim korumuş... içim gitti inan ki 1 polise birsey olsa ben burada mahvoluyorum
Amin den dolayi tebrik ederim seni canım inşaallah fazlalıklarından kurtulursun. Şark görevini Nerede yapıyorsunuz
Yok canım ben başlayalı 3 gün oldu evde kendi çabam la burda nerde bulalım normal doktor yok gidiyolar hepdiyetisyene falan gittinizmi hedefiniz ne benim yolum uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?