diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

Evet 2 tane çocuğum var ama ben artık zayıf bir anne olmak istiyorum

Maşallah, Allah bağışlasın :)
Ben de öyle düşünüyorum. ideal kilom 55, ama düşebildiğim kadar düşmek istiyorum gebelik için.
4 kilo bişiy değil 2/3'ü gitmiş yani :)
2 çocukla bunu başarabilirseniz eğer.. harikasınız :)
Bu arada çalışıyor musunuz? iş yerinde nasıl diyetinizi uyguluyorsunuz merak ettim doğrusu..
Ben sürekli masa başındayım, PC başında. oyüzden bu durum bu süreçte beni çok zorluyor.

Ah canım benim. . Allah bagislasin ... .
ben bi ara giremedim ya 70 e çıkmıştım yine ama bu sabah 67.800 size en son yazdigimda da 67.700 çıkmıştım . Bugunde dikkat ettim güzel geçti. Yarın bilmiyorum kac çıkacağım ... ama çok su içtim. . Ya artk şu 65 i istiyorum yetti canıma :)

Yok canım ben çalışmiyorum suan sirnak ta oturuyoruz ve çalışmak mümkün değil evlenmeden önce çalışıyordum evlendim buraya geldim boş durmayayım çocuk büyüteyim dedim

Yok canım ben çalışmiyorum suan sirnak ta oturuyoruz ve çalışmak mümkün değil evlenmeden önce çalışıyordum evlendim buraya geldim boş durmayayım çocuk büyüteyim dedim

:)) Allah bağışlasın :)) çok benziyoruz sanki.. ben de mahrumiyet bögesinde yaşıyorum 1 yıldır. iş yok güç yok burda ben de boş durmayım doktora yapiym dedim :)

Aynen bizimde öyle eşim polis Şark görevi için geldik şükür bu yaz gidicez hemde bursa düşünüyoruz

aynen biz de mecburi hizmet için burdayız bizim de şubatta bitiyor inşallah.
tam bi bursa aşığı olduğumu söyleyebilirim. inşallah merkeze verirler sizi, ilçelerini bilmiyorum tabi.
İnşallah siz de en az benim kadarr mutlu olursunuz bursada, harika bi şehir mükemmel bi şehirr

[QUOTEseymaziz, post: 37345784, member: 631306"]Aynen bizimde öyle eşim polis Şark görevi için geldik şükür bu yaz gidicez hemde bursa düşünüyoruz[/QUOTE]

Benim esim de polis biz de şark görevinde yiz. Daha var bizim.

Ins canım hepimiz için hayirlisi

Ya yine siz bana göre zayifsınız. Ben pazar günü 92.2 idim.
Bugün ise 89.9 olmuşum. Tam gaz devam

Ya yine siz bana göre zayifsınız. Ben pazar günü 92.2 idim.
Bugün ise 89.9 olmuşum. Tam gaz devam
NE güzel tebrik ediyorum bakalım ben becere bilicemmi hayatımda ilkkez yapıyorum 3.gunum bugün güzel gidiyor misafirlikteydim bugun kisirlar pasta poğaça hersey vardı ama ben diyetimi bozmadim nasıl olduysa suan olsa yerim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…