Iyi olur tatlım çünkü hamileyken baya bi alınıyor ben 12 kilo aldım 4 kilo kaldı oglumdan hediyeburası çiçeği burnunda annelerin sayfası sanırım :)
ben de gebelik hazırlığındayım bütün kilo verme çabam bunun için
Yok canım ben çalışmiyorum suan sirnak ta oturuyoruz ve çalışmak mümkün değil evlenmeden önce çalışıyordum evlendim buraya geldim boş durmayayım çocuk büyüteyimMaşallah, Allah bağışlasın :)
Ben de öyle düşünüyorum. ideal kilom 55, ama düşebildiğim kadar düşmek istiyorum gebelik için.
4 kilo bişiy değil 2/3'ü gitmiş yani :)
2 çocukla bunu başarabilirseniz eğer.. harikasınız :)
Bu arada çalışıyor musunuz? iş yerinde nasıl diyetinizi uyguluyorsunuz merak ettim doğrusu..
Ben sürekli masa başındayım, PC başında. oyüzden bu durum bu süreçte beni çok zorluyor.
Yok canım ben çalışmiyorum suan sirnak ta oturuyoruz ve çalışmak mümkün değil evlenmeden önce çalışıyordum evlendim buraya geldim boş durmayayım çocuk büyüteyimdedim
:)) Allah bağışlasın :)) çok benziyoruz sanki.. ben de mahrumiyet bögesinde yaşıyorum 1 yıldır. iş yok güç yok burda ben de boş durmayım doktora yapiym dedim :)
:)) Allah bağışlasın :)) çok benziyoruz sanki.. ben de mahrumiyet bögesinde yaşıyorum 1 yıldır. iş yok güç yok burda ben de
Sen nerdesin canim
Ins canım hepimiz için hayirlisiaynen biz de mecburi hizmet için burdayız bizim de şubatta bitiyor inşallah.
tam bi bursa aşığı olduğumu söyleyebilirim. inşallah merkeze verirler sizi, ilçelerini bilmiyorum tabi.
İnşallah siz de en az benim kadarr mutlu olursunuz bursada, harika bi şehir mükemmel bi şehirr
NE güzel tebrik ediyorum bakalım ben becere bilicemmi hayatımda ilkkez yapıyorum 3.gunum bugün güzel gidiyor misafirlikteydim bugun kisirlar pasta poğaça hersey vardı ama ben diyetimi bozmadim nasıl olduysaYa yine siz bana göre zayifsınız. Ben pazar günü 92.2 idim.
Bugün ise 89.9 olmuşum. Tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?