Valla ben varım ama lahana diyeti değilde kendime göre ayarlarının normal bi diyet yapıyorum inş kurtuluruz şu pis yaglardanhanımlarr burda mısınızz??
Ben de bugün lahana çorbası diyetine başladım. Çorbayı bol acılı ve baharatlı bi şekilde hazırladım ve cidden çok lezzetli oldu. tavsiye ederim.
Bugün yediğim şeyler 270 ml sade kahve.
2 yeşil elma 4 mandalina
1080 ml hazırlanan lahana çorbası (kupada içiyorum ben) ve
1960 ml su
İlk günümde şu saate kadar zor değildi ama artık çorbadan biraz içim kıyılmaya başladı. ekmek gibi bisküvi gibi susuz bişilere ihtiyaç duymaya başladım.
Kilo verme sürecindeyim 5,3 kilo verdim. 5 kilo daha vermem gerekiyor. belki böyle bir diyet katalizör görevi görür diye başladım. bakalım sonucu merakla bekliyorum.
Gün gün burada paylaşacağım.
bu yolda benimle birlikte yürümek isteyen var mııı :)
Canm unuttum ya kaç aylıkti bebis. Yada yaşında mi hatırlamıyorum . Sen calismiosun demi
Valla ben varım ama lahana diyeti değilde kendime göre ayarlarının normal bi diyet yapıyorum inş kurtuluruz şu pis yaglardan
yaa dün sabah uyandığımda 58,6 kg idim bu sabah uyandım 59 olmuşuuummmm :O((((
lahana diyetin, henüz bir gün yaptım ve hiç bir kaçamağım olmadı.
neden böyle olmuş olabilir??
Canim ben klasik yediğimin yarısı yemeye çalışıyorum hamur işi ve tatlıyi çıkardım hayatından bebeğim var emziriyorum ondan farklı bir diyet yapamıyorumSiz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz??
Acaba bu lahana kilo almak isteyenler icinmiSiz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz??
Ca
Canim ben klasik yediğimin yarısı yemeye çalışıyorum hamur işi ve tatlıyi çıkardım hayatından bebeğim var emziriyorum ondan farklı bir diyet yapamıyorum[/QUOT
sizin yönteminiz eni sadece formda tutuyo kilo verdirmiyor :)
ödemim yok aslında çünkü zaten kilo verme sürecindeydim ödemimi ..vs atmıştım.
dün nerdeyse bir tencere lahana çorbasını içtim kupa kupa, belki de denildiği gibi ne kadar çok içersen o kadar iyi değildir
Olabilir ama bikaçgun dene bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?