diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

hanımlarr burda mısınızz??
Ben de bugün lahana çorbası diyetine başladım. Çorbayı bol acılı ve baharatlı bi şekilde hazırladım ve cidden çok lezzetli oldu. tavsiye ederim.
Bugün yediğim şeyler 270 ml sade kahve.
2 yeşil elma 4 mandalina
1080 ml hazırlanan lahana çorbası (kupada içiyorum ben) ve
1960 ml su
İlk günümde şu saate kadar zor değildi ama artık çorbadan biraz içim kıyılmaya başladı. ekmek gibi bisküvi gibi susuz bişilere ihtiyaç duymaya başladım.
Kilo verme sürecindeyim 5,3 kilo verdim. 5 kilo daha vermem gerekiyor. belki böyle bir diyet katalizör görevi görür diye başladım. bakalım sonucu merakla bekliyorum.
Gün gün burada paylaşacağım.
bu yolda benimle birlikte yürümek isteyen var mııı :)

Kızlar öğlen kahve den sonra başka bişey yiyip içmedim. . Şükürler olsun Bugünüm güzel geçti .. Bu arada ben geçen hafta yoktum sanırım .. ilk haftada 69.400 yazmışım defterime burda bakmadım

Valla ben varım ama lahana diyeti değilde kendime göre ayarlarının normal bi diyet yapıyorum inş kurtuluruz şu pis yaglardan

Biz diyete devam ediyoruz canım ama ben öyle lahana diyeti falan yapamam kendimi biliyorum. Yapabiliyorsunuz güzel

Sana da Günaydın canım... bende tüm gün bebiş le uğraşıyorum. Şu içmeye bile kalkamadim. Çok susadım daaa

Canm unuttum ya kaç aylıkti bebis. Yada yaşında mi hatırlamıyorum . Sen calismiosun demi

Valla ben varım ama lahana diyeti değilde kendime göre ayarlarının normal bi diyet yapıyorum inş kurtuluruz şu pis yaglardan

yaa dün sabah uyandığımda 58,6 kg idim bu sabah uyandım 59 olmuşuuummmm :O ((((
lahana diyetin, henüz bir gün yaptım ve hiç bir kaçamağım olmadı.
neden böyle olmuş olabilir??

Ben de bebek Emziriyorum ve sağlıklı besleniyor um.... gidecek kilolar kızlar
sabah kahvaltımı yaptım. Ekmek ve tatlı yok...
Klasik kahvaltinin haricinde biber kızartması ve 1 tatlı kaşığı bal yedim

burası çiçeği burnunda annelerin sayfası sanırım :)
ben de gebelik hazırlığındayım bütün kilo verme çabam bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…