diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

Insallah sızın de tecrubelerınzden yararlanmak ısterım dıyet egzersız spor konularında.

Bu pazar bildirim yapilmadi mi?
ben 61,2 kg oldum.
gecen haftadan bu yana 200 gr :)
zaten artik vermeye degil mevcut halimi korumaya çalışıyorum.

Günaydınlar herkese,
Dün giremedim bildirim yapmaya. 74,9 um. Takıldım kaldım bu aralar.
Umarım herkes istediği gibi verebilmiştir =)

Ben de 89.6 yim 300 gr verdim. Ama diyet yaptım denilecek bir hafta değildi benim icin

Ben de 89.6 yim 300 gr verdim. Ama diyet yaptım denilecek bir hafta değildi benim icin

Kızlar bende kaçırdım annemin yanında mümkün değil zaten dikkat edebilmem

arkadaslar ben 1 haftadır fatblock ıcıyorum ve tatlıdan sogudum ıstahımda kapandı baya bır enerjı vererek tokluk hıssı yaratıyo fakat ac hıssetmıyosun kendını ben arkadasımdan gordum oda 2 aydır kullanıyo 7 kılo verdı bende 1 hafta oldu 10 ıcınde kılo mutlaka verırmısım yazarım sızee.

canım uzulme bende sıkı dıyet yapanlardanım yuruturuz meraaketme ben suan fatbolock kullanıyorum arkadasımdan gordum 2 ayda 7 kılo verdı bende ıcıyorum suan..

Insan diyetteyken eğer kacirmissa hemen herseyden uzaklasio mesela topiğe girmiyor :) ama ben yedim kabul ediyorum hatta o kadar çok yedim ki itiraf ediyorum ama şöyle düşünüyorum ocak 1 e hedef koyalım diyorum yeniden başlayalım. Nasıl fikir kızlar :)

Vlh ben 1hafta ac kaldim hastaligimdan dolayi, onun acisini cikariyorum suan

Evet canm toparlamam lazım. . Ayın4 uünde 5gunde 5 kilo diyetini yyapacağım. Tatlitambak eşlik etmek istersen beklerım

Evet canm toparlamam lazım. . Ayın4 uünde 5gunde 5 kilo diyetini yyapacağım. Tatlitambak eşlik etmek istersen beklerım

Canım ben o kadar katı diyet yapamıyorum malum bebek daha 3 aylık.... inşallah başarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…