- 23 Haziran 2014
- 972
- 326
- 73
Selam, ya bir cok kisi ayni seyi soyluyor kararli olan gelsin yazsin gitmesin diyor yaziyorum bakiyorum konuyu acan kisiden daha cok msj birakiyorum... Birakip gidiyolar! tam sempati kurdum diyorum kilo vermek icin arkadas edindim diyorum poff bi bakiyorum kimse kalmamis kendi kendime kilo bildirimi yapar olmusum
Ama ben sana katilicam (sanirim son katildigim kisi olucaksin) bakalim belki seninle iyi gider :)
ohhh icimi doktumsimdi kilo vermeye gecelim.
Ben Eylulun 1inde 70kg ile rejime basladim, suan 65kiloyum. Haftada 1kilo kaybediyorum. Masa basinda calistigim icin hareketsizim. Ha bu arada boyumda 1.59 - 1.60 gibi bise (en son 1.60di)
not: hergun girip yazisabilirim
Afiyet olsun canim....yedin madem keyfini cikarsaydin[/QUOTE][="asivemavi1989, post: 37277991, member: 624818"]slm kizlar bende 67.4 kg la baslamistim bugun sabah 66.4kg dum.aaamaa bugunn esimle yemege gittim dayanamadim yedim
Ama sen hicbir sey yememissin ki ..Mrb canlar:) bugun tartildim 65.2 olmusum.dun hic aclik hiss etmedim.sabah guzelce kahvalti etdim hatta bir dilim ekmek bile yedim.Ilac atdigim icin kahvaltimi guzel yapmam gerekiyordu:)oglen domates,salatalik,marulu bol salata yedim:) saat 17.00-a kadar istedigim meyveyi yedim muzdan baska.gece hep gec yedigim icin saat 11 gibi karnim acikdi:)bunu hiss etdigim zaman uyumaya gitdim,zaten yatagimi gordummu iyice uykum geliyo.cabuk uyudum,acligimi unutdum tamamen.sonuc:-800 gr
tavuk izgara soylemesi ayip :s benim boyum 1.65 cnm benim gobegim varr bildim bileli beni hic yanliz birakmadi kadim dostum:)Ne yedin şimdi merak ettim bak.... Bugün benim de akşam yemeği çok zorladı. Dışarıdayım yedim kendimi tuttum. Eve geldik kardeşim tantuni yaptı yine yemedim. Bol bol salata ve 1 tane lahmacun yedim.... Bugünüm harika idi yaa
Ama sen hicbir sey yememissin ki ..
Sadece kahvaltiyla bitirmissin koca gunu,
Sen daha iyi.bilirsin ama bence bu kadari sagliksiz.
by sekilde kac gun dayanabilirsin ki,
muhtemelen kilo degil su kaybidir o.
Allah korusun hasta falan olursun,
vucudun gucten düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?