diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

Bir an ben mi yazdım bu mesajı dedim. Ben de aktif bir konu arıyordum. Umarım burası da sonradan dağılmaz.

Ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz. Günlük menü, egzersiz bildirimimi hiç aksatmam. Böyle yoğun, yalnız kalmayacağım bir konuya çok ihtiyacım var.

Günaydın kızlar güne erken başlamaya karar verdim. Ve kilom daaa
yeni tartım ile
92.2
moralimi hiç bozmuyorum....
Diğer pazara 90. Olacağım

Günaydın ...
Kilom bugün itibariyle 57.0...yarından itibaren ogunlerimi ve egzersizlerimi de yazmaya başlayacağım.

Gunaydinlar.
pazar sabahi itibariyle kilom 62.4
ya tartimda ya bende bir sorun var.
anlayamadim.
dun aksam 63.6 idim.
bu kadar vermis olamam.
henuz kahvalti yapmadim belki de ondan.
ama yine de.guzel
boyle olsa hedefime sadece 1kg kaliyor

Herkese merhaba,

Bugün 75,9 çıktım. :-(
Düne göre 300 gr almışım, anlamadım.

Selamlar, bugün 77 ile ben de başlıyorum. İlk hedefim 69.
Bakalım kaç haftada ulaşacağım bu kiloya.

slm kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesin diğer hafta daha çok gider yeni gelen arkadaşalrda hogeldinzzzzben cuma tartılmıstım 63.8 kilom

slm kizlar bende 67.4 kg la baslamistim bugun sabah 66.4kg dum.aaamaa bugunn esimle yemege gittim dayanamadim yedim

[="asivemavi1989, post: 37277991, member: 624818"]slm kizlar bende 67.4 kg la baslamistim bugun sabah 66.4kg dum.aaamaa bugunn esimle yemege gittim dayanamadim yedim [/QUOTE]
Afiyet olsun canim....yedin madem keyfini cikarsaydin

[="asivemavi1989, post: 37277991, member: 624818"]slm kizlar bende 67.4 kg la baslamistim bugun sabah 66.4kg dum.aaamaa bugunn esimle yemege gittim dayanamadim yedim
Afiyet olsun canim....yedin madem keyfini cikarsaydin[/QUOTE]
tskler cnm bayaa bii keyifle yedim ...simdi vicdan azabi cekiyorum resmen:)

Ne yedin şimdi merak ettim bak.... Bugün benim de akşam yemeği çok zorladı. Dışarıdayım yedim kendimi tuttum. Eve geldik kardeşim tantuni yaptı yine yemedim. Bol bol salata ve 1 tane lahmacun yedim.... Bugünüm harika idi yaa

Biz de kahvaltida disardaydik bugun.
yalan yok bir tane pogaca yedim ama hic pisman degilim :)
Karbonhidratsizliktan olecektim nerdeyse.
onun dışında kepekli ekmek bile yemedim butun gun.
Kahvaltıyi on ikide.yaptigim icin oglen yemedim.
akşam yemeginde biraz bulgur pilavi, azcik zeytinyağlı taze fasulye ve iki tane de kofte yedim.
Kilom hala 63e cikmadi cok mesudum
yuruyus de yaptim daha ne olsun

Mrb canlar:) bugun tartildim 65.2 olmusum.dun hic aclik hiss etmedim.sabah guzelce kahvalti etdim hatta bir dilim ekmek bile yedim.Ilac atdigim icin kahvaltimi guzel yapmam gerekiyordu:)oglen domates,salatalik,marulu bol salata yedim:) saat 17.00-a kadar istedigim meyveyi yedim muzdan baska.gece hep gec yedigim icin saat 11 gibi karnim acikdi:)bunu hiss etdigim zaman uyumaya gitdim,zaten yatagimi gordummu iyice uykum geliyo.cabuk uyudum,acligimi unutdum tamamen.sonuc:-800 gr

Kendi kendime nazar ettim, az once tartildigimda 63,4 ciktim.
ama bu halimle bile bir haftada 1 kg vermis oldum.
bir ayda 3 kilo hadi bakalim insallah.
mesele vermekte drgil de geri almamakta asil.
bakalım onu nasil basaracagim.

Ama sen hicbir sey yememissin ki ..
Sadece kahvaltiyla bitirmissin koca gunu,
Sen daha iyi.bilirsin ama bence bu kadari sagliksiz.
by sekilde kac gun dayanabilirsin ki,
muhtemelen kilo degil su kaybidir o.
Allah korusun hasta falan olursun,
vucudun gucten düşer.

tavuk izgara soylemesi ayip :s benim boyum 1.65 cnm benim gobegim varr bildim bileli beni hic yanliz birakmadi kadim dostum:)

yaa ben o kadarda aclik hiss etmedigim icin normal oldugnu dusundum.bugunden itibaren saat 5e kadar normal beslenecegim o zaman:)

merhaba bende 10 kilo vermek istiyorrum boy 1.60 kilom 69 sabah dilim 1 dilim ekmek 1 dilim peynir şekersiz çay yeşillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…