nasi kalori hesabi yapiyosun cnm brnde yapiyorum gunde 700-800kalori aliyorum anca bi kilo verdimmerabalar ben kalori hesabı yaparak 2 haftada 67 den 64 düştüm
yanında leslie 4 fast mil de yaptım maalesef bayramdan beri düzenli uygulayamıyorum umarım bu topikle motive oluruz
o lesli 4 ne oluyo ?nasi kalori hesabi yapiyosun cnm brnde yapiyorum gunde 700-800kalori aliyorum anca bi kilo verdim
bendee burdayimm buaralar biraz stressteydim fazla dikkat edemedim.ama simdi tam gaz devamm iki tane sekerpare yedim bisey opmaz dimi kizlar
Günde 1000 çal aldım,500 çal spor yaptım valla gitti kilolar birazı ödem olabilir leslie de evde yürüyüş programı bende ise yariyornasi kalori hesabi yapiyosun cnm brnde yapiyorum gunde 700-800kalori aliyorum anca bi kilo verdim
ahaha valla simdi esimle yuruyse cikcam tamam dikkat etcem ..ay tv de su mankenlerii kiskaniommm ya bunlar hicbise yemiomuu hic canlari bisey cekmyiomuuŞekerpare miiii
biraz daha dikkat canim pazar gunune
az kaldi ama
ama dun canim cok sikkindi 500kalori bile yenwdim ona sayim bariPazar gününe az kaldı. Herkes en az 300-400 gr vermeli bence.dikkat edelim.
sekerpare miiii
745 cal çok az değil mi bence bu kadar az yiyerek metabolizmanı yavaşlatma... Vücudun
Buna alışırsa 1000 cal aldığın zaman aradaki 250 fark hemen kiloya dönüşür. Vücut beni aç bırakacak diye depolama geçer direk....
sonra az yiyorum ama kilo veremiyorum oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?