Dün 68.400 du canm
bu sabah hedefineuulaşamadım ama 67.700 idare eder:)
65tim bayramdan 2 gün önce bu sabah itibari ile 63.8im kızlarrrrrrrrrrrr
tsk ederim çok dikkat ettim ben bide yeni başladım kilo vermeye bu gidenlerin hepsi kilo değildir o yüzden su ödem artık Allah ne verdiyse:):)Tebrik ederim. Bayramda kilo vermek hiç kolay değildir.
aklımıza gelen herşeyi yazıyoruz yani en azından ben öyle yapıyorumselam bende 8 kilo veermek istiyorum ...aranıza katılmaya talibim kendi günlüğümde vardı baya yol almıştım ama geri aldım en son bu sabah 56,900 ü gördüm gene ...buraya ihtiyacım var ne zaman kk dan uzaklaşsam kilo alıyorum..
sistem varmı ne zaman tartılıp neler yazıyoruz ..
ben bulgur pilavı yedim:)kizlar yaa ben aksam ne yiyorsunuz salata demeyin gina geldi
Slm arkadaşım yani salata diyecegim CÇünkü 1 ayın sonunda 9 kilo istiyorsak dimi ama....asivemavi1989 .!.:kizlar yaa ben aksam ne yiyorsunuz salata demeyin gina geldi
Ben bu kadar az yesem inan ki 9 kilo hemen gider..... bence metabolizmanı yavaşlatma ve bu kadar az kalori ye alıştırirsan biraz fazla yesem hemen kilo yapar. Sonra yemiyorum ama veremiyorum oluyordiamond14st: 37253699 .!.:menüm
sabah
1 kase yoğurt
ara
1 mandalina
şekersiz kahve
akşam
1 tabak bulgur pilavı
2 lt su şimdilik
30 dk hareket çalıştım
ben geç uyuyup geç uyanıyorum o yüzden sabahla öğle öğünüm birbirine giriyo o yüzden öğlen yok belki sonra acıkırsam 1 elma yerim
Ben bu kadar az yesem inan ki 9 kilo hemen gider..... bence metabolizmanı yavaşlatma ve bu kadar az kalori ye alıştırirsan biraz fazla yesem hemen kilo yapar. Sonra yemiyorum ama veremiyorum oluyor
yanlis alinti yaptimm pardon:)))Slm arkadaşım yani salata diyecegim CÇünkü 1 ayın sonunda 9 kilo istiyorsak dimi ama....
ben de lahmacun yiyeceğim. Ama napim yani bugün uzun bir yolculuk yaptım ne yediğim hiç belli değildi... cips soda çikolata ama çok az yedim çünkü aklıma sen 9 kilo ve künefe geldi.... Ama yarın böyle olmaz. Az da olsa yimem
evet cnm cok az yiosun 1000 kaloriyo bile doldurmuyosun...bnce bu kadar ac kalmamenüm
sabah
1 kase yoğurt
ara
1 mandalina
şekersiz kahve
akşam
1 tabak bulgur pilavı
2 lt su şimdilik
30 dk hareket çalıştım
ben geç uyuyup geç uyanıyorum o yüzden sabahla öğle öğünüm birbirine giriyo o yüzden öğlen yok belki sonra acıkırsam 1 elma yerim
hosbuldummBu arada yeni gelen arkadaslara hoşgeldiniz diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?